Şimdi Ara

Türkiye'nin Bilgi Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgitepesi.com olarak “Yeni bir başlangıç” diyerek çıktığımız bu yolda, Türkiye’nin önde gelen bilgi sitesi olmayı hedefliyoruz.
    Sitemizde her şehir ile ilgili rehberleri , ilçe ve mahallelerini, coğrafi özelliklerini, iklim özellikleri ve yeryüzü şekillerini, detaylı şehir tarihini, jeolojik yapısını, kısaca gezilecek yerlerini ve şehir ile ilgili resimleri, şehirler hakkında ki bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca şehirler hakkında gezilecek yerleri ve şehirlerin en önemli özelliklerini şehir rehberi kategorimizde bulabilirsiniz. Site olarak 81 ilin şehir tarihini detaylı olarak ele aldık. Her bir şehrin tarihini kendi içerisinde ansiklopedik değerler ele alınarak incelendi ve şehir rehberi kategorimiz oluşturuldu. Sitemizi ziyaret ettiğiniz konuların ne kadar detaylı ve özenli hazırlandığını fark edeceksiniz.

    Bilgitepesi.com ile tarihi ve osmanlı tarihi ile ilgili bilgilerede ulaşabilirsiniz. Tarihte ki devletlerimizi (Osmanlı , Büyük Selçuklu Devleti , Anadolu Selçuklu Devleti,Akkoyunlular ,Karakoyunlular ) gibi devletlerin ansiklopedik detay bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sitemizde ki linkleme ağ sistemi ile konuların içinden diğer konulara ulaşabilirsiniz. Osmanlı tarihi ile ilgili detay bilgiler ve Osmanlı padişahlarının hayatı ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde geliştirilerek güncellenecektir.







  • Tasarım sade ve güzel fakat site biraz ağır açılıyor.

    Ayrıca logo konusunda bir çalışma yapmanızı öneririm.
  • Kunteg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ☺️ Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.