Şimdi Ara

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
7
Favori
35.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sz burda ne kadar yazarsanız yazın millet gidiyor bakın cuma öğlen vakti bile full içersi.Kapıda da kuyruk.



    Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 12 Temmuz 2019; 21:19:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son birkaç yıldır ülkenin çivisi çıktı. Mülteci kampına döndü ülke. Bu yüzden anadan üryan duşa girmeye çalışanlar, sırtlan sürüsü gibi 15 kişilik gruplar halinde gezen Suriyeliler, plajın 10m ötesinde mangal yapanlar, beyaz donla denize girenler, etraftan duyulan ciyak ciyak aglayan çocuk sesleri, kırık bira şişeleri ile dolu, haftaiçi bile mahşer gibi kalabalık halk plajlarına gitmek isteyen gayet gidebilir kimse silah zoruyla götürmüyor beach clublara sizi. Ben koca senede 1-2 hafta tatil yapacaksam gelir durumum farketmez 100 lira da veririm hamburgere farketmez yeterki bu saydıgım topluluk ile aynı ortamda bulunmayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 12 Temmuz 2019; 23:47:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    Öyle mi ? bence gittiğiniz yer farklı bir no:90 bakın foursquare yorumlarını aşağıya yazıyorum . Teee 2017 den beri 25 tl olan bira size ne hikmetse 20 Tl öyle mi ? İsim yazmadan yorumları alıntılyorum isterseniz linkten okuyabilirsiniz, benimde yorumum mevcut linkte.

    Eylül 16, 2017 : Tuborg sise bira 25, cola15 alkolsuz meyve kokteyli30, sadece enerji icecegi20.. sokaktasin ayaktasin, canli muzik vs yok. Bu hesaplari odeyen ikinci kez ugramaz zaten.

    Haziran 25, 2017 : Tam bir fırsatçı mekanı müşteri çok az ise yandınız hem geçirip hem yanlış hesap diye arkanızdan garsonda koşabilir daha fazlası için

    Temmuz 27, 2017 : Birsen Tezer konseri icin gittim,mekandaki klima yetersiz kalabalikta hicbir ise yaramiyor.Ayrica konser sebebiyle sanirim (kesinlike gecerli bi sebep degil) bira 25₺'idi!

    Haziran 5, 2017 : Mekan güzel. Çalışanlar ilgili. Canlı müzik de çok keyifli. Ancak kişi başı 25₺ canlı müzik parası alıyorlar. Kalabalık bir grupsanız Cunda’da rakı balık yapılır buraya ödenen hesapla.

    Ağustos 22, 2018 : Girişte söylenmeyen müzik ücreti saçma ve insanı geren hizmet anlayışı. Böyle insanlar yapmasın bu işleri artık.

    MArt 23, 2018 : Bir daha asla gitmem. Yillardir olmayan Müzik parasi diye sacma sapan bir para aliyorlar. Sanki pavyona gelmişiz gibi. Bu kafalar cok enteresan. Cok onemli bi para degil 25 tl ama insani igreti ediyor

    Mart 16, 2018 : Servis kötü tek çeşit çerez var müzik dinleme parası alıyorlar ki bu çok ayıptır bence öyle gitmeye değmez ama ayvalıkta başka yer yok o ayrı gitmeyin bence

    Nisan 18, 2018 : Adisyonda gördüğüm 125 TL müzik parası sinirlerimi hoplattı. Küllük temizleme için bi ücret talep etmedikleri
    için mutluyum.

    Temmuz 11, 2016 : Fahiş bira fiyatlari ve "barlarda menu olmaz" diyen komik arkadasla benden eksi not aldi. Istanbulluya bar adabi ogretmeye calisilmamali :)

    Haziran 6, 2019 : Yüksek fiyat+ ilgisiz personel+ yetersiz havalandırma. Gecenizi berbat etmek için herşey mevcut. Tuborg 25 ₺ , çoğu mekanda ücretsiz verilen tuzlu yer fıstığı 25₺ müzik ücreti 25₺, bir daha asla.
    https://tr.foursquare.com/v/no90/559e8565498e7146211fbf63?tipsSort=popular

    en son 2016 da bira 20 Tl miş sanırım o zaman herhafta gidiyordunuz. Zaten bunca insan yalan söylüyor bir siz doğru. Gördüğünüz üzere müzik parasıda yazlıyor, birada 25 TL

    Alıntıları Göster
    Ayvalıklı olmayan adama geçiriyorlar demekki.Ayrıca size neden yalan söyleyeyim?Ben daha hiç müzik ücreti vermedim.Belki hafta sonu alıyor olabilirler.

    Sizin dediğiniz fiyatları bana yazsalar birdaha uğramam oraya.Ama ne zaman gitsem full oluyor mekan.Ya millet kazıklanmayı seviyor ya da diğer yerler daha oahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 13 Temmuz 2019; 1:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Çesme-ve-bodrumun-pahaliligindan-kimse-sikayet-etmesin" diye yeni bi yazı yazılmış.

    http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazarlar/savas-ozbey/cesme-ve-bodrumun-pahaliligindan-kimse-sikayet-etmesin-41270986

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

    Ayvalıklı olmayan adama geçiriyorlar demekki.Ayrıca size neden yalan söyleyeyim?Ben daha hiç müzik ücreti vermedim.Belki hafta sonu alıyor olabilirler.

    Sizin dediğiniz fiyatları bana yazsalar birdaha uğramam oraya.Ama ne zaman gitsem full oluyor mekan.Ya millet kazıklanmayı seviyor ya da diğer yerler daha oahalı.

    Alıntıları Göster
    Desenize tipinizden hangi partiye oy verdiğin anlayan sandık başkanlarından sonra yine tipinize bakarak ayvalıklı olup olmadığınızı anlayan işletmeler türedi.

    En son 2016 yılında 20 Tl ye satılmış mekanda. Bende zaten böyle saçma yerlere gelmeyi düşünmyorum
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    önüne gelene "bir siz gezmeyi biliyorsunuz" diyeceğine kendine "gezmeyi biliyor muyum acaba?" de.

    bariz geçirmişler işte. bi daha akıllı ol kazık yeme. "forumdan abilerim öğretmişti" dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioux

    önüne gelene "bir siz gezmeyi biliyorsunuz" diyeceğine kendine "gezmeyi biliyor muyum acaba?" de.

    bariz geçirmişler işte. bi daha akıllı ol kazık yeme. "forumdan abilerim öğretmişti" dersin
    komiksin cidden, keşke gidemediğim yerlere gidiyorsunuz bu yüzden bir hışımla saldırıyorum deseydiniz. Google ve foursquare yorumlarında bile benim dediğim fiyattan hizmet sunduklarını söyleyen kişilerin yorumlarını atmama rağmen hala cebinizdeki 5 lira ile nasıl halk plajında dolaşacağım hesabını yapan siz bana akıl vermeye kalkıyorsunuz ya gülüyorum.

    Abi diye bana akıl verecek kişi sayısı 5 tir en fazla burada, hadi arkadaşın dediği gibi 20 TL lik biraya 25 tl verdim aradaki 5 tl de benim için sıkıntı yaratmıyor ama gördüğüm üzere sizin 5 tl lik halk plajı bütçenize büyük sıkıntı yaratıyor.

    Para benim kardeşim istediğim gibi harcarım sizin gibiler gelmesin diye zaten o mekanlara gidiyorum. Size peygamber donu ile yüzen 20 surili sap ile hayatta başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Güzel sahilde denize girmeye hakkın yok. Hakkın olması için burada 3 kuruşun derdine konu açan bir insan olmaman gerekiyor. " Plajlar halkındır " muhabbetleri sıktı artık , halk plajlarında vakit geçirin işte , size ne beach'te ne kadar hesap ödendiğinden. Sizin gibi insanlarla aynı ortamda bulunmamak için ödeniyor o hesaplar.

    Alıntıları Göster
    Zamanında baya ezmişler seni aşağılık kompleksine girmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    Bunca şeyi yatıktan sonra o işletmeden denize gireceksin öyle mi ? o polisler gittikten sonra çok güzel bir beach club esnaf dayağı yersin. Çok net
    Haha korkaksın sanırım. Bana öyle dayak atabilirler mi tabi ki atarlar ancak bu işin ertesi günü tek yakalamakta var teke tekte ümüklerini sıkarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Son birkaç yıldır ülkenin çivisi çıktı. Mülteci kampına döndü ülke. Bu yüzden anadan üryan duşa girmeye çalışanlar, sırtlan sürüsü gibi 15 kişilik gruplar halinde gezen Suriyeliler, plajın 10m ötesinde mangal yapanlar, beyaz donla denize girenler, etraftan duyulan ciyak ciyak aglayan çocuk sesleri, kırık bira şişeleri ile dolu, haftaiçi bile mahşer gibi kalabalık halk plajlarına gitmek isteyen gayet gidebilir kimse silah zoruyla götürmüyor beach clublara sizi. Ben koca senede 1-2 hafta tatil yapacaksam gelir durumum farketmez 100 lira da veririm hamburgere farketmez yeterki bu saydıgım topluluk ile aynı ortamda bulunmayayım.
    o dediğiniz durumların hiç biri ne ayvalık ta ne çeşme de ne bodrum koylarında ne de marmariste ki halk plajlarının hiç birinde yok bu kadar da abartmayın lütfen.istanbul florya plajı menekşe plajı falan dersen anlarım.geçen sene antalya lara da belediyenin işlettiği plajlara gidiyordum giriş 5 tl şezlong parası gelen insanlar gayet düzgün kendi halinde kimseye zararı olmayan tipler di aynı şekilde bir önceki yıl sarımsaklı ya gittim orda da hiç dediğnz tiplerden hiç görmedim, deniz etrafında ve plajlar da.demekki millet yalnış yerler seçiyor veya biraz abartıyorlar bu apaçi meselelerini.antalya da yine kaleiçinde mermerli plajı var gayet düzgün sevimli bir plaj giriş 17 tl idi geçen sene içeride yiyecek meşrubat fiyatları falan gayet uygundu.onun için kazık yemek isteyen beach lere gitmeye devam etsin .internette biraz araştırınca gayet güzel plaj ve mekanlar bulabiliyorsunuz .bunların hepsini ben araştırıp nokta atışı yaparak gittim hepsinden de memnun kaldım hizmet ve ortam olarak.haaa sen beach kültürün de çıs tak çıs tak takılmak benim hoşuma gidiyor diyorsan yapacak bir şey yok .herkesin zevki farklı neticede.
  • Gümüldür pırlanta plajı keşfedilmemiş daha,tertemiz berrak deniz ve ince kum plajı,komple halka açık



    Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 15 Temmuz 2019; 14:25:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Gümüldür pırlanta plajı keşfedilmemiş daha,tertemiz berrak deniz ve ince kum plajı,komple halka açık



    aynen hocam öyle güzel plajlar varki halka açık veya cüzzi miktarda parayla girilebilen,ama bu beach lere giden tipleri oraları açmaz,maganda ,suriyeli ,apaçi falan hikaye gidenlerin alayı bu bahanelerle gitmiyorlar .amaç hava atmak story paylaşmak ergen ergen takılmak ve karı kız kesmek için gidiyorlar.birde kendilerini buralara gidip şu kadar hesap verdikleri için ayrı uzaydan gelmiş gibi farklı bir statü de görüyorlar.çoğu denize bile girmiyor gidenlerin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casoga

    Senin kafa yapın velet 8 yaş büyük olsan ne yazar. Kendi işim diyosun ya eminim 0 dan sahibi olmuşsundur eminim ailenin zerre katkısı yoktur. Paranın değerini bilen onu gerçekten 0 dan kazananların kendi haklarını savunmasına laf etmiceksin o zaman. Boş yapma...
    Kendi hakkınız diye bir şey yok ortada.
    Halk plajları sizin hakkınızdır , oralarda takılın.
    Ayrıca ailen sana doğru düzgün bir hayat kuramadıysa bunun hırsını başkalarından çıkarmaya çalışman boş gayret . Bizzat ailene hesap sorman daha mantıklı olur.
    Hayatta bol şans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Senin gibi asalakça yaşamıyor herkes. Kendi çabalarımla gayet güzel sürdürdüğüm hayatım var. Anayasayla korunan haklarımı biliyorum ve bu hakları sonuna kadarda ararım. Bu tarz yerler olmasa adam yerine koyulmuyorsun paran için senin gibilere adammış gibi davranıyolar yalandan hayatında bol şans...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel plajdaki ortamı , çalan müziğe , gelen insan tiplerine , yeme içme fiyatlarına saydırıyorsunuz sonra da illa orda denize girmek istiyorsunuz

    Madem bunları istemiyorsunuz zaten gelmeyin , ordaki işletmeci de , çalışan garson da , oraya giden insanlar da sizi istemiyor

    Ama benim yasal hakkım olduğu için illa girerim diyorsan buradan sağa sola atıp tutacağına buyur, denemesi bedava

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapıyorsun. İyi tatiller

    Bana tr de en iyi beach club'da masrafımı karşılasalar. Yinede gitmem.

    Bana insanların düzgün olduğu yer kalitedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta sonu 3 gün çeşme tatili yaptım olayın aslını yazayımda cafcaflı kelimelerle abartılanlar ve gerçekleri karşılaştırabilin.
    İki gece kahvaltı dahil 690 TL ye bir butik otel ayarladım. Tam çeşme çarşıda. Hatta tavsiyemdir adını açıkça yazayım ki, çok iyi bir hizmet alıp paranızın karşılığını veren ender otellerden olan bu yeri tercih edin : Brother's butik otel.
    Cumartesi günü girişimizi yaptıktan sonra palmiye plajına gidip havlumuzu kuma serip güneşlenip denizimize girdik. Kumsalın solunda otelin altında sadece şezlong ve şemsiye olan işletmede 40 lira giriş ücreti alınıyor. Biz bedavaya kumsalda güneşlendik. Kum olduk, eşyaları kenarda bıraktığımız için sürekli gözümüz kenarda oldu. Şemsiyemiz olmadığı için ara ara havlu un altına girdik.
    Pazar günü kahvaltıyı yapıp Sole&Mare ye gittik. Girişte vale aracımı aldı, rezervasyon sordular, rezervasyonumuz yoktu. Mekanın boş olduğunu belirttiler ve giriş yaptık. Hemen ikinci karşılayan kişi 80 tl ücreti aldı ve yer gösterilmesi için diğer kişilere yönlendirdi. Beyaz ve turuncu tshörtlü garson çocuklar gayet nazik şekilde kenar kısımların ve iskelenin kova açanlara tahsis edildiğini, hemen arkasından başlayan sırada istediğimiz yere oturabileceğimizi belirtip yer seçmemizi beklediler. Yerimizi seçtiğimizde hemen temiz havlu getirip yastıklara serdiler ve girişte verilen kuponla alkolsüz içeceklerden istediğimizi alabileceğimizi belirtip ayrıldılar. Ki yaklaşık iki saat sonra buzlu kahve içtik. Tahta zemin üzerinden merdivenlerle inilen güzel bir denizi var fakat bir gün önce gittiğimiz koydan farklı değildi. Buraya kadar zaten herşeyi bilerek gitttiğimiz için sorun yoktu. Menü fiyatlarınıda ekliyorum. Bir pizza yedik 55 tl. Ama yanında birşey içmedik. İki ayrana 30 tl vermek daha doğrusu keriz yerine koyulmak istemedk.
    Pizza yiyip happy hourda yaklaşık 2 saat clup eğlencemizi gerçekleştirip döndük. Çıkışta 30 tl de otopark ve vale parası ödedk. Eskişehir de merkezde zaten 6-7 saat bir otoparka bıraksam aracımı 30 tl ve üzeri ödeyeceğim için ücret gözüme batmadı. 245 tl ye güzelce eğlenip çıktık. Ekstra hiç birşey yapmadık. Çalışanlardan ne istediysek yardımcı oldular. Aynı eğlenceyi aynı mekanda, kova açtırıp, 3 çeşit yemek yiyerek, meyve tabakları ve happy hour da içmeye devam edip kafamız güzelken 3000 - 4000 bandında da bitirebilirdim.
    Akşam rakı balık yapalım dedik. Alaçatıda fix menüye 300 - 400 tl çeken işletmeler var. Bir meze, bir balık ki çupradır kesin, 70 lik rakı. İki kişi 700 tl ye olacak iş değil.
    Çeşme çarşıda çok daha nezih ve eğlenceli mekanlar var. 4 kişi çeşme çarşıda 5 çeşit meze, 3 tane büyük boy levrek, salata, karides ve 70 lik Ala ya gün sonu 500 tl ödedik. İlla Alaçatıda eğlenelim deseydik 1300 liraya daha az malzeme ile bize kitleyebilirlerdi. Uzun oldu kusura bakmayın. Kısacası nasıl eğlenmek isterseniz onu sunan bir durum var ortada. Koyların özel işletmelere verilmesi konusuna bir çok arkadaş gibi bende karşıyım.

    Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_kilic -- 17 Temmuz 2019; 23:2:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Neyi? Daha gecen ay gittim Hirvatistan‘a.

    Hatta iki hafta gittim tam olarak (15 gece), iki ayri sehirde kaldim. Arac benzini + iki tane dairede kalma + yeme icme (market arti restorant) toplamda 1500 Euro civari tuttu. Konyaalti'nda denize sifir bile olmayan bes yildizli otel 6 gece icin 1000 Euro istedi, ulasim dahil bile degil.
    Yurt dışında yasiyan insan icin ucuz 1 aylik maasiyla 15gun tatil yapiyor neguzel :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.