Şimdi Ara

Türkiye Lezzet Haritası: GURMEX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum üyeleri;


    Biz Gurmelere ve yemek için seyahat edenlere özel MVP sürüme sahip "GURMEX" isimli Türkçe-İngilizce bir gastronomi navigasyonu yaptık. 


    Gurmex; Dünya'nın herhangi bir yerine rota oluşturduğunuz da rota üzerindeki en iyi restoranları ve o yöreye özel yöresel lezzetleri gösteriyor. Datayı kullanıcılar oluşturuyor internetten herhangi bir hazır data çekmiyoruz. Tamamen kullanıcı deneyimini esas aldığımız için diğer yeme içme uygulamalarından ayrılıyoruz. Açıkçası başarabilirsek Restoranlar için Michelin Guide’ı Türkiye’ye uyarlamayı, Lezzet haritası ile de Türk Mutfağını Dünya'ya tanıtmayı hedefliyoruz.


    Harita tabanlı sosyal medyamız şu anda dünyanın tüm ülkeleri için kullanılabilir durumdadır. Gurmex Türkiye’de ilk ve tek, dünyada da online lezzet haritası ve gastronomi odaklı sosyal medya özelliğini bir arada taşıması sebebiyle benzeri yok. Dünyanın birçok ülkesinden datamız ve yazarlarımız var. Yaşadıkları ülkelerde lokal lezzetleri haritalıyorlar. Amacımız selected mekanlara yer vermek ve insanlara faydalı olmak. 


    Fakat tanıtım konusunda desteklerinize ihtiyacımız var. Bildiğiniz üzere nedense yurt dışı menşeili uygulamalar sosyal medyada çok hızlı destek bulurken, Milli girişimlerimiz yeteri kadar değer görmüyor. Yakın zamanda Clubhouse'da örneğini yaşadık. Fakat bizlere de şans verirseniz kendimizi sürekli geliştireceğimize söz veriyoruz.


    Milli Yemek Haritamıza destek olmak için cep telefonlarınıza indirebilir, beğenirseniz paylaşabilir ya da kendimizi geliştirebilmek ve daha iyi bir platform haline gelebilmek adına fikirlerinizi yorumlara ekleyebilirsiniz.


    Unutmayın, harika bir şeyden her zaman 5 dakika uzaktasınız! Hayat kötü yemek yiyecek kadar uzun değil. :)


    Teşekkürler,


    ANDROID

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gurmexapp.gurmex



    APPLE iOS

    https://apps.apple.com/tr/app/gurmex/id1550152911?l=tr








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.