Şimdi Ara

TÜRKİYE EKONOMİSİ AN İTİBARİYLE BATMIŞTIR 💲 [SÜREKLİ GÜNCEL VERİLERLE] (R.T.E AÇIKLAMA YAPTI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
24.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bankamatikten para çektiniz mi gıcır gıcır mürekkep kokusu üzerinde koklayın. Uzun zamandır görmüyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRKİYE EKONOMİSİ AN İTİBARİYLE BATMIŞTIR 💲 [SÜREKLİ GÜNCEL VERİLERLE] (R.T.E AÇIKLAMA YAPTI)
  • Bunun olacağı belli bir şeydi zaten ön görmemek için cahil veya dünyadan bir haber olmak lazım. Başkanlı sistemi denen garabet sistemin ülkede yabancı yatırımcı bırakmayacağı, gelecek olan yatırımcıyı da kaçıracağı ve akabinden ekonominin çökeceği zaten belliydi. Kimse ülkedeki bütün kurum ve kuruluşların tek bir adama bağlı olduğu ülkeye parasını getirmez de emanet de etmez o ülkede iş falan da kurmaz manyak mı bu iş adamları niye böyle bir şey yapsınlar. Siz olsanız yapar mısınız Türkiye gibi bir ülkeye yatırım? Yahu düşünün ülkenin başındaki insanın elinde Amerikan başkanında bile olmayan yetkiler var. Amerika' da da var denilen başkanlık sisteminin Amerika' da bile olmaması gerçeği var karşımızda. Bu da yetmezmiş gibi adamın DAMADI bakın DAMADI diyorum ekonomi bakanı. Siz şimdi dışarıdan gelen biri olsanız ve bu ülkede yatırımcı olsanız karşılaştığını bu manzarada bu ülkeye yatırım yapar paranızı malınızı emanet eder misiniz soruyorum?


    İşte bizim çöküş sebebimiz 20 yıldır her şeyi ben bilirim diyen, liyakata önem vermeye, nerede iş bilmeyen adam var onu bi yerlere getiren iktidarın hiç bir şeyi bilmemesinden ibarettir. Yıllardır söyledik şöyle olacak böyle olacak diye dinlemediler vardır Reis in bi bildiği dediler. Şimdi herkes aç herkes batıyor kurunun yanında yaşta yanıyor bi taraftan üzülüyorum bi taraftan da hak ettik diyorum. Yapacak bir şey yok. Biz millet olarak eğitimsizliğimizle, cahilliğimizle bunları yaşamak zorundayız hak ediyoruz çünkü. Bu ülkenin insanı başkanlık referandumuna evet verdi ya heh işte boynuna ilmeği geçirip altındaki tabureye de tekmeyi atmış oldu şimdi ağlamanın manası yok hep beraber çekeceğiz.





  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç ne kadar yaşadığın yerde? İkinci eli ne kadar? Hangi araç var altında? 5 yaşındaki spor araba kaç kiraya denk geliyor? Babam ingilterede 12 aylık kirasıyla 2015 model m4 cabrio ya biniyor. Dalga mı geçiyon? Sen 15 bine verip 20 bine araç alırsın burdaki 25 e verip 200 e mi alacak?!!!! Satıp araç almasın dimi. Ne gerek var.. Ben 2013 te 53.100.e sıfır araç aldım. O da yarısını babam sterlinle ödedi. 5 sene kredi çektik. Ötv olmasa kredi çekmeyecektim. 18.000 TL. şimdi yarı fiyatına 25.000 TL ye vereyim eee sıfır araç fiyatı? Bilmezsin sen ben söyleyeyim 210.000 TL cik... İkinci el sıfıra göre belirlenir. Hadi boş yapma..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaç milyon buzdolabı satılmış hiç görmüyorsunuz. Çok ayıp yaptığınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimseye vermesin lubnana yardim edildi tum ulkeler yapsin ama tum kanallar gosterdi oy toplamak icin govde gosterisi yapildi bence.sevap isliyorsan bir elin verdigini diger elin gormeyecek.yardim yapıyorsan kimseye soylemeyecek gostermeyeceksin.500tane ozel aracla gitmeyeceksin oyle yardimin bir anlami kalmiyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

    Bana niye söylüyorsun? Söyleyene gidip söyle TÜRKİYE EKONOMİSİ AN İTİBARİYLE BATMIŞTIR 💲 [SÜREKLİ GÜNCEL VERİLERLE] (R.T.E AÇIKLAMA YAPTI) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE, Türkiye mizi Türkiye yaptı. Heyttt yavrum bee, siz ne anlatıyonuz acep? Neyse yazmaya devam böyle böyle belki düşürürsünüz hükümeti.

  • en kalın kafaların bile anlayabileceği şekilde ülkemizin halini anlatmış. en kalın kafaların bile. aktroller hariç. zaten onları insan sayan yok. okuyun da "dıj güj" "bize saldıriyleerrr" zırvalıklarının ne kadar boş olduğunu iyice anlayın:

    "Ekonomist Refet Gürkaynak: Dış mihrakla zerre alakası olmayan, yüzde yüz yerli yapım bir kriz."

    https://t24.com.tr/haber/ekonomist-refet-gurkaynak-dis-mihrakla-zerre-alakasi-olmayan-yuzde-yuz-yerli-yapim-bir-kriz,895628

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye 1923'ten beri Türkiye'dir.

    Tabi senin gibi ana evinde harçlık bekleyen tiplerin bilmemesi normal.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabiylami kurtaracaz ekonomiyi.insanlar ekonomiden şoka girdi dondu kaldi zaten kimse parasizliktan kipirdayamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan çiftliği kitabını okumanızı tavsiye ederim. Bugünü nasıl da anlatmış.. Ordaki yöneticilerin ana felsefesi şuydu; herkese eskiden herşeyin daha kötü olduğuna inandırmak. Aslında herşey kötüye giderken bile çiftlikteki hayvanlar herşeyin eskisinden daha iyi olduğunu düşünmeye başladılar.. Yaşanan da aynı şey. Eskiden kuyruk vardı diyenler geçen sene girdikleri ucuz patates kuyruğunu görmediler. O kuyruğa girmek zorlarına gitmediği gibi reisimiz bize ucuza patates verdi şükür namazı kıldılar. Bu halka herşey müstehak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Yav bu Tayyip Erdoğan ne diyorsa tersi çıkıyor, kendisi ve kabinesi ne söyledilerse tutmuyor, bu adam için sokakta röportaj yapınca sürekli ayakkabı numarası iq'lu adamlar


    güzelleme yapıyor, böyle toplum'dan hayır gelir mi?


    Yok dindar nesil! yok 3 çocuk! bir sürü gafı var!! Dün söylenen bugün hemen sümen altı ediliyor, adam dislike yiyince internete kısıtlama getirmek istiyorlar böyle devlet olur mu?


    Oy atıp idareye seçtiğimiz adamlar bize baskı yapıyor, artist artist söylemler ve hareketlerde bulunuyorlar, seçim zamanı geldiğinde hepsinin paçalarından süzülüyor!


    Muhalefete hiç girmiyorum rezilliğin dibindeler, gandi şirin çıkmış 9 fark yemiş hala kongrede rakipsiz!! umarım komple as tayfa uçakla giderken çakılıp ölürsünüz de kurtuluruz sizden!!!


    Meclis 200 günün 34 günü çalışmış hepsi aylık 20k maaş bilmem ne!


    Memlekette on binlerce insan feto'dan dolayı işten çıkarıldı, bir tane ak parti millet vekilliği düşürülmedi! Yarısından fazlasında muhtemelen bylock vardı!


    Böyle ülke zaten böyle yaprağımı doğrulur..


    Adam Üniversiteye kadro açıyor karısını tasvir etmiş!

    Sonuna kadar doğru


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Hani vardır ya bir replik, "bu neyin kafası?" diye.
    Sahi bu neyin kafası?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayasofya ya suç atarlar yakında..

  • Ekonomi batalı çok oluyor.Buzdağının görünmeyen kısmı görünmedi daha.


    Birde diyorlar ya bu ülke dualarla ayakta diye b*k dualarla ayakta bir o insanlık dışı vergileri kaldır dua mı kalıyor geriye.Ülkenin gelir diye beyan ettiği en büyük pay sırf vergi geçen yıl 120 Milyar dolardı bu 120 Milyar dolar ne demek peki bunun kaçta kaçı hizmet olarak halka dönüyor taş patlasa %10 gerisi memur yaşlı işe yaramaz bunaklar ve yandaş ihaleleri bu kadar para ile son 15 yılda bu ülkeye çok yararlı iş yapılabilir miydi pek ala olabilirdi.



    Ama o tren kaçtı devletin kefen parası denen ihtiyat akçesine toplanan bağış paralarının bloklandığı hesaba kadar düşmüş bir aciz devlet var ortada iş işten geçmiş.Ha siyasetçiler hep aynı idi.



    Asıl suçlu bunları destekleyen bugünü için geleceğini satan halktır.Herkes hakettiği gibi yönetilir.

  • Batik ekonomide tatilden döndük 5 sattlik yolu 10 satte geldik. Yol kenarinda bir çaya 5 lira ödenen ülkede birşey batmaz Ortada bir batık gemi göremiyorum suan sahilde gemiler demirli duruyor sadece rüzgar var bu rüzgarda bu gemileri batirmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.