Şimdi Ara

Türkiye'de otomobil piyasası😁 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
17
Favori
53.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda 2014 model hyundai i10 otomatik aracımızı satışa çıkartacagız bakalım başımıza neler gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda arabamı satılığa çıkarmayı düşünüyordum. burdaki yazılanları okuduktan sonra korkmaya başladım. sıfır aldığım araba bize dar geldiği için daha geniş D sınıfı ikinci el araba almak istiyordum. baktım ki satarken de sıkıntı alırken de. param olsa bayiye takasa verip almayı düşünürüm. ama almak istediğim markanın kurumsal ikinci el araç satış firması arabalara ölmüş fiyatı veriyor satarken piyasanın üstünde fiyat yazıyorlar. zaten sıfır arabaların yanına yaklaşılmıyor bi de arabamı ucuza veremem.
  • Selam beyler . Peugeot rcz modeline bakıyorum . Araba fiyatlarından anlamam 2011-12 modellerine en fazla kaç lira verilir . Bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İntibah400 sayın hocam Tebrik ediyorum 10 numara olmuş elinize emeğinize sağlık çok doğru tespitler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden ya. Ne pis muhabbetler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir an o sayfalardayım sandım. Klişe sözler. Sanki anlaşılmış gibi aynı kalıp düz beyinler.:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkede namuslu dürüst insan mı kaldı
  • Ben o rakamları yazanlarınki sandık sıfır motor sanıyordum
  • Arkadaslar araci olanlar icin diyorum elinizdekinin kiymetini bilin bu saatten sonra arac degistirilmrz ulke cok ciddi bir ekonomik krizde ve hergun birseylere zam geliyor birakin arac degistirmeyi telefon bile degistirilmrz zor bir donem allah yardimcimiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben araç satarken herşeyi adam gibi açıklıyorum. Öyle ansiklopedi gibi değil. Madde madde sıralıyorum. Şimdiye kadar alıpta memnun olmayan adam da görmedim. Arabayı alana 2 hafta falan sonra arar sorarım nasıl memnun musun bir sıkıntısı var mı diye. Şimdiye kadar memnun olmayan da görmedim.

    Clio 2013 Touch 1.5dci manuel 30 bin km de sürtme sonucu lokal boyalı (resimleri var) haricinde hatasız boyasız araç satıyorum. Sahibinden de akşam 11 de yayına alınan ilana sabah 9 a kadar 7 mesaj 3 cevapsız arama aldım. 6 sı takas teklif etti kabul etmedim. Ben 60 bin TL olarak ilan verdim 58 e kadar da verecektim. Bir galerici aradı Kocaeli'den arabanın ederinin 40 bin TL olduğunu 39 bine alabileceğini söyledi. Ben de kamera nerede ne tarafa gülüyoruz şaka dimi deyip kapattım. Öğleden sonra 3 gibi de 59 bine alacağını söyleyen bir genç geldi. İnceledi. Ekspertize sokmuyordu bu km de araçta ne olacak diye. Zorla sokturdum parasını verdim. 5 e kadar hallettik biraz arabanın zımbırtılarını öğrettim 6 da ayrıldık. Aynı galeri tekrar arayıp neden ilanı kaldırdığımı sattıysam kaça sattığımı, hata yaptığımı, pahalıya sattın piyasayı oynattın şikayet edeceğim falan dedi ve küfredip kapattım telefonu. Nereye şikayet edecek galericiler derneğine mi Renault servisine mi merak ettim. Hala daha haber alamıyoruz o galeriden. Aynı galerinin Sahibinden ilanlarını inceledim. 120 bin km devirmiş 2 parça değişmiş, 2 parça boyalı araca 50 bin TL fiyat çekmiş. Kahkaha çektim ve açıklamalarını okudum. Tarcanlar ekspertiz firması hariç galerinin olduğu ilçe deki ekspertizlere götürebileceğimiz yazıyordu. Sonra galerinin ilanlarını göremez oldum. Meğer engel atmış bana. Bu da böyle bir şerefsizlik hikayesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araba alırken satana değil her zaman alana bakacaksın. Riske kendin gireceksin kendin herşeyinden emin olacaksın. Satıcı isterse bin bir çeşit şey yazsın, sen bütün ihtimalleri göz önünde bulundurup değerlendirme yapmak zorundasın. Mikim hıyar diyene tuzu alıp koşan soluğu burada alıyor. Geçen bir arkadaş uzun,uzun yazmış servis bizi dolandırdı diye. Konu kısa ve öz işe başlamadan keş tamir ücretini verirsen, senin araba kışı orada geçirir. Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar burası norveç değil. Herkes birbirini düdükleme peşinde çöp bile alırken dikkatli olmalıyız.
  • 10-Tavandaki düzeltmeler doludan yada saksı düştü ( Araç takla atmış)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtır hasarlı yı kimse yazmamış.

    Çıtır hasarlı bir kaç yanığı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intibah400 İ kullanıcısına yanıt
    Bro ne araba düşünüyorsunuz ve bütçeniz kriterleriniz nedir yardımcı olalım size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek:

    İlanda: Araç ailenin 2nci aracıdır, bu yüzden az kullanılmıştır.

    Gerçekte: Araç ile aileyi bırak her gün bütün kabileyi taşımışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustehak bu millete.
    Taş izlerinden,TÜVTÜRK muayene kağıtlarına,eksper raporundan, kaza fotosuna kadar her şeyi koydum en ince ayrintisini yazdım değişeni bakımlarını kaçıncı sahibi olduğuna kadar.gelen adamalara mahcup olmayim diye gidip ekspertiz yaptirdim ne arayan var ne soran.yukardaki arkadaşı yine galericiler arıyormus bende o da yok.
    Kaziklana kaziklana ogrenecekler yapacak bir şey yok.

    Ya diyafondan "kimo "diye sorup hırsız diyene kapıyı açan insanlardan ne bekleyelim.Çıtır hasarlı araba aldım diye sevinir gezer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 1 Eylül 2019; 13:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce 2015 model BMW 320i ED Sport Line 34 Bin Km'deki aracımı sattım. Ne var ne yoksa en ince detayına kadar ilanda belirttim. Aracı Beylikdüzü OtoRapor'a götürdük ve söylediklerim haricinde hiçbir şey çıkmadı. Gönül rahatlığıyla aldı gitti yeni sahibi. Olması gereken bu. Çünkü yarın bi gün ben de yine araç alacağım. Ve benimkiyle benzer şeffaf bir şekilde bu alışverişi gerçekleştirmek, ne aldığımı bilmek isterim.
  • Cidden böyle anasını satayım ya millet bir acayip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matsipik

    Bu boya takıntısı sadece Türk milletinde var kimse kusura bakmasın
    Türkiye'de şöyle bir alışkanlık var. Araç parça değişmeden boyanmadan yapılabiliyorsa muhakkak yaptırt. Ne diye sırf değeri düşmesin kazalı gözükmesin diye. Herkes ilk bu mantıkta olunca değişeni, boyalısını görünce millet korkuyor. Niye çünkü biliyorsun ne kadar büyük bir kaza kötü olay yaşamış ki vurdurarak kaktırarak çektirerek düzeltirememiş de parça değişmiş boyanmış.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.