Şimdi Ara

Türkiye'de Konsol Oyun Fiyatları: Hangisi Daha Avantajlı? PS Store vs Xbox Store

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dijital oyun fiyatlarında Xbox Store bir süredir rakibi PlayStation Store'da göre daha avantajlıydı fakat Xbox Store'da bu ayın başında üçüncü parti AAA oyunlarına yapılan büyük zamlardan sonra işler tersine döndü.
     
    PlayStation Store vs Xbox Store oyun fiyatları karşılaştırması (bazı oyunlar bahar indirimli fiyatlı)
     

    Sekiro: Shadows Die Twice
    PS 469,00 TL - Xbox 566,00 TL

    Tom Clancy's The Division 2
    PS 328,30 TL - Xbox 481,60 TL

    Red Dead Redemption 2
    PS 300,16 TL - Xbox 424,50 TL

    Devil May Cry 5
    PS 399,00 TL - Xbox 472,50 TL

    Control
    PS 259,00 TL - Xbox 395,00 TL

    Mortal Kombat 11
    PS 299,00 TL - Xbox 352,50 TL

    Assassin's Creed Odyssey
    PS 159,00 TL - Xbox 361,20 TL

    RESIDENT EVIL 2
    PS 399,00 TL - Xbox 472,50 TL

    Battlefield V
    PS 159,00 TL - Xbox 253,50 TL

     
    Şu anda iki tarafta da bahar indirimleri sürüyor fakat indirim oranları neredeyse aynı olmasına rağmen orijinal fiyatlar sebebiyle bazı indirimlerde 50,00 - 150,00 TL civarında bir fark var. Tabi istisnalar da var. Örneğin Metro Exodus Xbox Store'da 50,00 TL daha ucuz.
     
    Birinci parti tarafında ise Sony oyunları PlayStation Store'da yine 469,00 TL civarında. Yeni çıkacak Days Gone 429,00 TL. Xbox Store'da Microsoft oyunları 230,00 - 260,00 TL civarında.
     
    Microsoft'un fiyatlarda öne çıktığı asıl konu Xbox Game Pass. Şu anda ilk üç ay için 5,90 TL olan Xbox Game Pass birinci parti oyunları ilk günden kütüphanesine ekliyor ve çeşitli kaliteli üçüncü parti oyunları bünyesinde barındırıyor. EA Access de biraz geçte olsa EA oyunlarını kütüphaneye ekleyerek aylık 12,00 TL bir fiyattan oyun keyfi sunuyor.
     
    Son olarak, yeni duyurulan STAR WARS Jedi: Fallen Order PlayStation Store'da ve Xbox Store'da aynı fiyattan ön siparişe açıldı. 








  • Gamepass sayesinde xbox onemli avantaj sagladi.Ayrica Xboxin halo gears oyunlari 50 60 tl mi ne.Bundle da 80 tl.Multi kitlesi hala aktif.Just cause 4 tomb raider monster hunter psnde 150 200 kusur tl gamepassde uygun zamanlarda 6 tl civari aylik fiayatlardan oynayip geciyorsun.Ps store da Ps2 oyunlari bile zamlandi,xbox da yeni oyunlar haric diger oyunlara zam gelmedi.Buradaki akli kit fanlarin yorumlarina bakmayin kendinize uygun sistem neyse alin gecin.
    Persona non gratada saçmaladı artık. Şu kapitalist sistem yüzünden kutuplaşma büyüdü. Mıknatısa takılmamak için çok zengin olmak gerekiyor.
    Kıytırık oyunlar dediği the division, fh4, pubg, shadow of the tomb raider vs. vs.
    Bunlar kıytırıksa sıkıyorsa 3 ayına 6 tlye al şu oyunları oyna
    Bu şartlar altında ana konsolu xbox yapmak için insanın aklını kiraya vermesi gerekiyor, başka türlü ana konsol yapılacak bir cihaz değil. Böyle yılda bir iki indirimle ancak aklı kirada olan kitleyi tavlayabilirler. Boş ve gereksiz bir uğraş, bu cihazı savunanlar önce konsolu alsınlar, sonra konuşsunlar, böyle paralı tetikçi üslubu ile hiç inandırıcı durmuyorlar...
  • PSN de güzel indirimler oluyor tek geçerim.
  • Hiçbiri avantajlı değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc candır gerisi heyecan
  • Hocam noktayı koymuşsun ama birazdan Mutlak.Sıfır'ın hışmına uğrayacaksın, hazır ol!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Nisan 2019; 17:46:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel, Şu manzaraya baktıkça Konsol Oyunculuğunun bitmesi için tüm şartlar var ülkemizde..Ulan ucuza verin işte kitapsızlar, Bu fiyatlarla kim alacak zaten..Bari ucuza verin sürümden kazanın....Bu gidişle TR oyunlarda biter, Konsol oyunculuğuda biter bunlar sayesinde...Oyunculara çok güzel darbe vurdular...Bide PS5 haberleri falan dolaşıyor delirecem yaa..
  • Benim anlamadığım şey kutulu oyunlar bizim ülkemizde daha ucuz mesela rdr 2 ps stora bakın 480 tl falan kutulu bakın 250 tl bu nasıl iş ya şaka gibi tam tersi olması lazım lafın gelişi diyorum yoksa 480 tl çok bi ps 4 bi 5-6 bin pc alıcan bütün oyunları pc de oynuycan geri kalan özel oyunlarıda ps 4 gerisi boş tabi özel oyunlarıda hemen çıkınca alması çok zor 5-6 ay sonra bazılarını 7-8 ay sonra oynuyoruz anca normal fiyatlarına iniyo ha bide steam candır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • breh xbox sana iki çift lafım var.
    sen kimsin yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlara bak şaka gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox store da indirim gelmeden once fiyatları şişırıyorlar sonra indirim yapıyorlar 600 tl normal fiyatları değil ındirim öncesi şişirilmiş fiyat

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vay be 3 tane oyun parasına rahat bir konsol alırsın.. içler acısı gerçekten , xbox böyle fiyatlandırma yaparsa market depolarında naftalin kokmaya devam eder.. ps yine kötünün iyisi...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS tarafının da Xbox tarafının da ülkemizde hiçbir fırsatı kalmadı artık. İkisinden de bir cacık olmaz, bu kafayla giderlerse. Yarın bir gün PS ve Xbox Türkiye’nin kapandığını duyarsam hiç şaşırmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days gone ben 70 tl alıcam sıfır kutulu :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bu mutlak sifir in cok ustune gidiyorsunuz bence, adam satmis gitmis konsolu zaten babasinin firmasi degil ya kim isine ne geliyorsa onu alir hisse senedimiz yok sony'de yada microda.Hepsi kapitalist firmalar birbirleriyle rekabet etsinlerki biz kaarli cikalim :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deswaaa

    Days gone ben 70 tl alıcam sıfır kutulu :))


    Nerden ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yakında sadece plusın bedava verdiği aylık oyunları oynayacaz heralde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • US store dan alırız sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa o kadar küfür yedi gitti, şimdi kıs kıs gülüyordur. Ps zam yaptığı zaman artık satıp xbox’a geçeceğiz diyenler vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç biri avantajlı değil. Yıl 2017 ve son ayları olsa al pro ve 2-3 ayda gelen indirimler ile topla 300-350TL ye tüm çıkmış EXC'leri derdim ama 2017'de değiliz. Hiç birinin avantajı yok özetle. PC olayına girmiyorum bile :D Açarken korkar oldum ulan anakarta gpu ya cpu ya bir şey olursa ne halt yiyeceğim diye..
  • Xbox hangi akla hizmet playstationdan daha pahalı satiyor anlamak mümkün değil. Zaten hepi topu 5-6 bin hanede vardır bu alet, onlarıda kıytırık gamepass oyunlarına mahkum ediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.