Şimdi Ara

Türkiye'de adam akıllı bir sağlayıcı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce 11 yıllık türktelekom daha sonrada 4 aydan beri devam eden bir Türknet internet müşterisiyim. Belli aralıklarla internet ya yavaşlar, ya kopar ve uzun bir süre gelmez. Yok ana hattınızı modeme bağlayın da falanda filanda.. Hocam sorun 1 aydır yoktu 2 dk önce olmaya başladı. Olsun siz genede takın, hat değerlerini kontrol etmemiz geremektede efendim.

    Ya hafız cernde atomları birbirine çarpıştırmıyorsun ki. Norveçin kullanıcılarına aylık 5€ gibi cüzzi bir miktara verdiği 100 mbps lik internetin 10 da 1 ini bana vermeye çalışıyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş?

    Biraz içimi dökeyim dedim..

    Neyse, İzmir'de ikamet ediyorum dostlar, öyle aşırı yüksek mbps ler istemiyorum. Bir şey indirirken, izlerken, günlük internet kullanımı esnasında ve mümkünsede twitch yayını yaparken upload hızının bana yeteceği bir internet sağlayıcısı arıyorum. Var mıdır böyle bildiğiniz bir firma?



  • Türkiye'de dsl altyapısı rezalet durumda olduğu için hiçbir iss adam akıllı hizmet veremez. Fiber ve kablo da her yerde yok, fiyatları da kazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.