Şimdi Ara

Türkcellin neredeyse 1 yıldır baz istasyonu kuramaması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Mesajlarımızı şikayet edip sildirmiş poşet 😀

    Hem kendisi başlattı hem kendisi şikayet etmiş  

  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Bunun yaptığını karılar yapmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Bunun yaptığını karılar yapmaz

    Bir soru sorduk yaşadığımız şeylere bak türkcell in yavaş hızının sebebi elektriğim miş fln  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcu -- 18 Şubat 2021; 21:51:52 >
  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Ya bu adam vodafoneden kazıkmı yemiş kandırmışlarmı hatları bunun üstüne mi ne accaz demişler hatlar başkasının üstünemi çıkmış hayatımda böyle birşey ne gördüm ne duydum belkide sallıyor ama inanırım bunda böyle kabiliyet var ,anliycagin baya bi kaldırmamış şimdi milletin konularına girip saçma sapan şeyler yazıyor 😀 yok niye aciyon konuyu ,yok böyle saçma birşey görmedim yok elektriğini yaptır yok onu yaptır gibi şeyler yazar konulara konu sahiplerini aşağılar takip et bak 1 kisiyede doğru düzgün mesaj attığını göremezsin hayatta yardimda etmez kimseye kim poşet biri
  • Şimdi biz sınırsız tarifedeyiz Vodafone de açıkçası 100 un altında da hız almıyorum istese geçermiş ama vodafonede sınırsıza geçimiyormuş bilerek Vodafone heryerde 0.5 hız veriyormuş kendini böyle tatmin ediyor kendini böyle tatminde etmeleri var boş yere takılma buna he de geç
  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Herkes hak ettiği gibi yaşar, sen o kadar saat sürekli elektrik kesintisi ile yasamaktan rahatsız olmuyorsan ben mi olacağım, dondurucun erisin, asansörün suyun sorun olsun ama turkcell senin hızı cozsun, sen sorununu kaynağında çözmek yerine Turkcell ile uğraş, insallah çözüme kavuşursun.

    Ergenlik zor bir süreç biz mantık çerçevesinde fikir yürütüyoruz sadece, sana mutluluklar elektriksiz ama
    hızlı internetli günler dilerim...
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam firmalar bölge istasyonları yada fiberi olup diğer istasyonları radyolink ile besleyen ara istasyonlar dışında kolay kolay jeneratör vb kullanmıyor artık
  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Bana laf atıyorsan ömrümde bu forumda kimseyi şikayet etmedim, mesajlar silinmesin ki kimin ne mal olduğu belli olsun, şikayeti gibi çocukça işleri ancak cevaplastigin herkeste neredeyse bloklu olan o kanalizasyon ağızlı, her dönem farklı bir operatörün reklamını yapan tip yapar...
  • Şişli'de tam olarak mahalle nedir? Şişli tam İstanbul'un gobegi. Şişli'de yaşıyorum. Ve uzun süredir elektrik kesilmedi... Yıl 2021 ve İstanbul'un en işlek ve gelişmiş ilcesinden bahsediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 18 Şubat 2021; 23:46:50 >
  • Konuda biraz hatalar var, kullanıcı isteğine göre hız sunulamaz. 2mbps yasal sınırdır ve üzerindeki hızlarda operatörün keyfi dışında değişiklik yapmazlar. Elektrik gidince herkes mobile yüklendiği için hız dusumleri normaldir, Turkcell ile görüşme yapacağınıza elektrik şirketi ile görüşün. Şişli tarafına BEDAŞ bakıyor, ara. Bina tesisatında problem olabilir.
  • Bina dışında test yapın. Bende evin içinde hız 3-5mbps evinüstünde 100+. Bu bölgede ne varsa artık evin içinde hiçbir operatör hızlı internet veremiyor.

  • Dediğiniz gibi ayırt edici bir özelliği olması gerekiyor. Kullanıcıların yeterli baskıyı yapabilmesi lazım ki tek kişinin talebi ile olacak iş değil. Jeneratör koymasalar da aküleri yenilerler ya da daha fazla akü seti eklerler. Jeneratör kullandıkları da oluyor ama çok zor.

  • Hocam nedir sizin bu davanız arkadaşla kan davası gibi.  

  • Banada tavsiyesi olan bir hoca arıyorum. 3 operatörü de kullandım, ev dışında da içinde de hepsi 3-4 mbps. Telefonda sorun yok. Genel şebekede var bizim burda. Şuan Turkcell'deyim, hız 2 mbps şaka gibi, ne yapmam gerek?

  • Turkcell'e 4.5G şebeke şikayetinde bulundum. Yetkili müşteri temsilcisi çıktı adam baya bilgi verdi sanki öz oğlu gibi, dedi ki;


    Ya baz istasyonunun konumunu size yakın olacak şekilde değiştirirler, ya da yeni bir baz istasyonu kurulumu yaparlar.

    Ve çok ümitli olma dedi, demesinin sebebi eğer az nüfuslu bölgede'isen. Belki 3G altyapısı getirirler dedi. Eğer 500 en az nüfus olan bölgedeysen başlarlar mühendisler çalışmaya. BTK izin falan dedi, teşekkür ettim kapattım.


    Hatam varsa düzeltirsiniz, temsilci ne dediyse yazdım. İyi günler forumdaşlar.  

  • Turkcell olmazsa VF'ye giderim. Oda olmazsa TT'ye, oda olmazsa intihar ederim. Ama 3 dev şirket var illaha yaparlar. Hepsi pandeminin arkasına sığınıyor.


    Benim kafam şudur, bana sınırsız mobil interneti ucuz bir şekilde verseler 10-15-20 mbps hızında ben daha birşey istemem. Gigabitler onların olsun, sınırsız olmadıktan sonra ne yapalım hızı.


    Kampanyada yapmıyor gavurlar, mesela VF yapsa mesela, ilk 30 dakika içinde başvuru yapan müşteriye sınırsız 20 mbps mobil internet 99 TL. Vs kampanya gibi, ama yok 169 liraya limitsiz redli var, biraz ucuz olsa alınır. Sınırsız int + dakika + sms veriyor.


    Ucuz olsa alırım, birtane de superbox 4G modem alırım takarım içine hattı. Dakika + sms içinde kendime başka hat alırım onu kullanırım. Alın size 4.5G hızında limitsiz superbox 169 TL'ye gelir.

    Turkcellde 500 gb kotalı 4.5g hızlı superbox 499 TL. Sınırsız olsa ne fiyat olur acaba.

  • VF sabaha karşı 6'da vanaları açıyor. 50 mbps mi dersin, 100 mbps mi dersin, ama akşam oldu mu game over.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.