Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
100
Favori
454.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punkerem

    Arkadaşlar turkcell tv+ receiver lar ı 480p yada eski tip vga çıkışlı monitörlere bağlanıyor mu.Daha doğrusu eski vga çıkışlı monitör den hdmi dönüştürücü şeklinde görüntü alabilirmiyim.Bunun için receiver ın menüsünden düşük çözünürlük ayarlamam gerekli turkcell tv nin menüsünde çözünürlük ayarı varmıdır?

    Cozunurluk ayari mevcut evet..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taco_mj T kullanıcısına yanıt

    Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum? :)

  • İçimizde kayıt özelliğini kullanan var mı?

    Bir diziyi sezon kaydı komutu verdim. İlk zamanlar gayet güzel işliyordu.

    Şimdi kayıt bölümüne girdim. Kaydedilen bölümler silinmiş görünüyor ama 50 saat kayıt hakkımdan 40 saat kalmış görünüyor. On saatlik kaydım yüksek ihtimal duruyor ama ekranda gözükmüyor.

    MH aradım arıza kaydı aldılar sadece.

    Verdikleri kutu olabilecek en kötü kutulardan biri. Sürekli kapatıp açmak gerekiyor yoksa arada saçmalıyor. Verilen komutlar çok gecikmeli algılanıyor veya üst üste komut verince kutu kilitleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt

    100 mb fiber ve TV+premium (sagem 4K kutu) aboneliğim var. Modemim ZTE 267a. Modem mecburen yatak odasına kurulu ve tv ise evin öbür ucunda salonda yani sagem 4k kutu oraya kurulu. Zte stabil bir modem ama wifi kapsama alanı zayıf. Yatak odamın yanındaki tuvalette bile sinyal 2 dişe düşüyordu. Salondakinin nasıl olduğunu siz düşünün. Sagem 4K ethernet üzerinden çalıştığı için ya kablo çekmem yada sinyali kayıpsız salona taşıyıp oradan ethernet ile sagem kutuya bağlamalıydım. Bunun için en basit çözüm powerline cihaz kullanmak. Yani interneti elektrik hattı üzerinden ileten cihaz. Diğer bir çözüm ise evin büyüklüğüne 2 veya daha fazla router ile mesh ağ kurarak sagem kutuya ethernet ile bağlamak. 160 m2'lik bol duvarlı bir apartman dairesinde modem ile sagem kutusu birbirinden en uzak noktada. Bu tarz konumlanmaya daisy chain ağ deniyor. Neyse daha fazla kurduğum düzeni anlatayım. Satın aldığım cihazlar 1. Tp-link TL-wpa8631p v3 kit. (Router ve onemesh özellikli üstünde priz girişi olan powerline cihaz) 2.Tp-link Archer Ax73 router. Archer ax73 router'ın wan girişine ethernet kablo ile zte h267a modeme bağladım. Zte modemin arayüzünden wifi 2.4. ve 5 ghz sinyal dağıtımını kapattım. Archer ax73 den bir ethernet kablo ile powerline cihaza bağlantı yaptım. archer ax73 hiç uğraştırmadan çalıştı. wpa8631'in router öellikli cihazınıda prize takıp eşleştirme yaptım. Tp-link'in uygulamasından onemesh kurulumunu yap dediğimde otomatikman mesh ağıda kurdu.Sonra bu cihazı salonda tv'in arkasındaki prize taktım ve bunun ethernet çıkışından kablo ile sagem kutuya bağladım. Anında çalıştı. Cam gibi görüntü. 8631p cihazda router olarak sinyali vermeye başladı. Onemesh sistem kurulduğu için bütün evde tek ağ adı ile kopmadan wifi sinyali alabiliyorum. İnternetim 100 mb olmasına rağmen ax73 ile yatak odasında 216 mb hızı gördüm. Salonda ise 8631p powerline router ile 95-105 arası hız alıyorum. Aynı anda 6 cihazda 4k video ve tv+ trt 4k açıkken bile ne bir takılma yada donma oluyor. Görüntüler cam gibi. Daha router üzerinden cihazlar için internet tragik ayarı bile yapmadım. Onu yaparsam pc'den internet sitelerine geç girme sorunumuda çözeceğimi düşünüyorum. Çözülmez ise laptoptaki wifi kartı 2x2 mu-mimo özellikli bir kart ile değiştireceğim. Ben ilk olarak wpa 8631p powerline aldığım için onemesh uyumlu bir router almak zorunda kaldım. Eğer bütçeniz el veriyorsa asus aimesh özellikli cihazları ile kontrolğn sizse olacağı bir ağ kurabilirsiniz. Ben sadece sagem 4k kutuma interneti getirmek istiyorum wifi önemli değil diyenler ise kendinden priz girişli powerline alabilirler. Ama alacakları powerline cihazların ethernet çıkışları 1000 mb olanlardan olsun. Ayrıca ethernet kablolarınızı Cat7 s-ftp ile değiştimenizi tavsiye ederim. Bende çok fark ettirdi. Teknik terimlerde hata yaptıysam kusura bakmayın. Soracağınız bir şey varsa seve seve yardımcı olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar bir sorun olacak arkadasımın tv + hesabının şifresini alıp kendi samsung tv'imde tv+ uygulamasında eşzamanlı izleyebilirmiyiz ekstra bir ücreti olurmu bilginiz varmıdır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7826FC5D2

    Selamlar bir sorun olacak arkadasımın tv + hesabının şifresini alıp kendi samsung tv'imde tv+ uygulamasında eşzamanlı izleyebilirmiyiz ekstra bir ücreti olurmu bilginiz varmıdır ?

    Ekstra bir ücret çıkacağını sanmam. Büyük olasılık aynı anda ancak bir kullanıcıya izin verir, diğerini atar (bu bir tahmindir).

  • Bu cihazlar için illa ki ethernet bağlantısı mı gerekli. Wireless kullanarak bağlantı kurulamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schoolbus

    Bu cihazlar için illa ki ethernet bağlantısı mı gerekli. Wireless kullanarak bağlantı kurulamıyor mu?

    Cihazın wifi alıcısı yok.

  • Aynı anda 3 cihazı destekliyor ama hepsi tv olur mu mi emin değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Telegramda Netflix, YouTube, TV+ gibi platformlar için paylaşımlı gruplar oluşturuluyor. Netflix, YouTube net veya uygulama üzerinden seyrediliyor tamam. Ama TV+ premium bilmediğim için dikkatimi çekti. TV+, Digiturk, D-Smart,Tivibu gibi uydu ile ve kutudan izlenmiyor mu?

    Bir diğer sorum. Film için TV+ premium nasıldır? Benzerlerine göre film sayıları az mıdır çok mudur? Film için tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv+ dizi arşivinde Endeavour dizisi var mı ?

  • real07 kullanıcısına yanıt
    Var, tavsiye ediyor musunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. İzlemedim ama yorumları ve puanı iyi. Sherlock Holmes gibi dedektiflik dizisi.


    Endeavour || Tanıtım | 22dakika.org

  • TV+ Ready cihazını kullanan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni çıkan TV+ yazılımını 55Q70T ye kurdum ama ileri geri alma x2 x4 x6 gibi veya program başına dön sonuna git gibi kısayolu çalışmıyor, ileri geri navigasyon zımbırtısı ekrana çıkıyor ama seçtiğimde bişey olmuyor, sadece samsung kumandanın sol-sağ tuşuna basılı tutarsam dakika dakika ileri geri gidebiliyorum bu da saçma ve zahmetli oluyor, sebebi ne olabilir? Teşekkür ederim.

  • farukakgun kullanıcısına yanıt

    Samsung tvde olmayan özellikleri mi boxta da yoktu. Android tvlere çıkan arayüzle aynı arayüzü var samsung tvlere gelenin. Menüleri ve kumanda özellikleri birebir aynı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuak29

    Samsung tvde olmayan özellikleri mi boxta da yoktu. Android tvlere çıkan arayüzle aynı arayüzü var samsung tvlere gelenin. Menüleri ve kumanda özellikleri birebir aynı.

    Hocam asıl derdimi şöyle izah edeyim, ben samsung tv nin kumandasını kullanmak istiyorum, ya ben beceremedim ya da TV+ uygulamasını samsung kumandası tanımıyor, ileri geri var ama program başına alma veya x2 vb hızlarda ileri geri yapmayı bulamadım, gece sorunu biraz eksik yazmışım. TV+ kumandasını kaldırdım gün içi onunla deneme yapacağım sıkıntılarım çözülür belki ama TV+ kutu ile kullanırken samsung kumandasıyla tüm fonksiyonları kullanıyordum, ne zaman TV ye TV+ smart tv uygulamasını kurdum navigasyon tuşu etkisiz oldu, yardımın için çok teşekkür ederim.





  • Tv Plus lazım arkadaşlar 3 kişi olarak grup isteyen varsa mesaj atsın kuralım bir grup

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonbahar78

    Arkadaşlar bir sorum olacak. Telegramda Netflix, YouTube, TV+ gibi platformlar için paylaşımlı gruplar oluşturuluyor. Netflix, YouTube net veya uygulama üzerinden seyrediliyor tamam. Ama TV+ premium bilmediğim için dikkatimi çekti. TV+, Digiturk, D-Smart,Tivibu gibi uydu ile ve kutudan izlenmiyor mu?

    Bir diğer sorum. Film için TV+ premium nasıldır? Benzerlerine göre film sayıları az mıdır çok mudur? Film için tavsiye eder misiniz?

    Evet kutulu ve mobil uygulama ile seyredilebiliyor. Tv plusun içeriği geniş ancak birçok platformdaki gibi içerikler sansürlü. Bir dizinin sezon kaydını almak, kanalların 24 saat önceki yayınlarına erişmek, tvde izlediğiniz herhangi bir şeyi saniyesinde kaydedebilmek gibi avantajları var. Vodafone tv’de benzer özelliklere sahip, fiyat olarakta çok daha ucuz, onu kullanmadığım için kalitesi nasıl bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Tv plus'ı Apple tv 4k üzerinden izliyorum. Ethernet kablosu ile takılı bir şekilde izliyorum. Ttnet hattım ve 16 mb sınırsız. Modem iste tplink td w9970. Ama yayınları izlerken görüntü çok dağılıyor. Donma yok ama kalite sıklıkla çok kötü düşüyor. Sıkıntı nedir acaba? Mail attım tvplusa İnternet hızınozdan dolayı diyor. Ama bunu Youtube izlerken yaşamıyorum veya diğerlerinde de denk gelmiyor. Var mı bir mantıklı yorumu ve çözümü olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.