Şimdi Ara

Turkcell Telefon Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2.el bir 6s aldım.Eğer aldığım kişi telefonun taksitlerini ödemez ise kapanma gibi bir durum olur mu?



  • 2.el turkcell tahaütlü alınan cihazlarda.Cihazın ilk sahibinin faturayı ödememesi durumunda telefon kapanma gibi bir durum olmuyormuş.Turkcell müşteri hizmetlerinden öğrendim şimdi.
  • başka bilgisi olan arkadaş yokmu?
  • Bilgiye gerek yok ki! Borçlu kim ise o parayı ödemekle yükümlüdür. Malın bir şekilde (hırsızlık hariç) el değiştirmesi onun borcunu ödemeyince el konulmasını zorunlu koşmaz ki! Hiç bir şey olmaz. Siz cebren ve hile ile almadıysanız. Faturası sizde ise hayatta kapanmaz. Turkcell malı satmıştır. Gerisine karışmaz. Karışamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bambogie

    Bilgiye gerek yok ki! Borçlu kim ise o parayı ödemekle yükümlüdür. Malın bir şekilde (hırsızlık hariç) el değiştirmesi onun borcunu ödemeyince el konulmasını zorunlu koşmaz ki! Hiç bir şey olmaz. Siz cebren ve hile ile almadıysanız. Faturası sizde ise hayatta kapanmaz. Turkcell malı satmıştır. Gerisine karışmaz. Karışamaz.

    Bügün merdiven altı bir turkcell bayisine sordum kapanır dedi adam.Müşteri hizmetlerini aradım öyle bir şey yok dedi.
  • Yeni konu açmak istemedim. Dün Turkcell 'i aradım, müşteri hizmetleri kapanır dedi. Yazılı olarak sormak lazım bana kalırsa.
  • Kapanmaz kardeşim kapanmaz. Operatörden alınan cihazlar da, evkur,Taşpınar vs gibi alınan yerlerden alınan cihazlarda kapanmaz. Rahat ol keyfine bak kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerden fazla anlamam ama,

    Faturası dahi olsa cihazı alırken bir satış belgesi düzenlersiniz, bu hem sizi hemde diğer kişiyi korur. Alıcı sizin bahsettiğiniz gibi bir durumla karşılaşırsa belge olarak kullanabilir, ya da satıcı cihazı kaybettim vs deyip bir şekilde işlem yaptırırsa vs... Satıcıyı ise, alıcı cihazı alır sonra gelir cihazda sıkıntı var der ya da cihaz yasal olmayan bir şeyde kullanılır ise cihaza takılmış hatlar görülebildiği için işin ucu ilk sahibine kadar gider.

    Satış belgesinde ...... tc kimlik numarasına ..... tarihli fatura edilmiş ....... marka ..... model ....... imei nolu cihaz, ..... tarihinde ..... tutar karşılığında ....... tc kimlik numaralı ......... 'a satılmıştır. Alıcı cihazı halihazır durumu ile görüp beğenerek kabul ettiğini beyan etmektedir.

    Satıcı TC Ad Soyad imza
    Alıcı TC Ad Soyad İmza

    Bu şekilde bir belge yapılır ise hiçbir problem olma durumu yok. Bu belgenin tamamı el yazısı ile yazılsın, hazır bir belge doldurmayın.




  • 1 aralıktan itibaren satılan cihazlara bağlı telefon faturası ödenmemesi halinde kapanacağını okumuştum

    Edit : şimdi Türkcell den teyit ettim kapanmaz diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 1 Aralık 2017; 17:44:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden gelen bişi Türkcell finansman kredi bardı burada ödemediği taktirde imei den engelleme vardı artık sonlandı

    İçiniz rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Telefon Kapanması

    bir sitede yayınlanan yazıda bu örnek gösterilmiş. fakat az önce müsteri hizmetlerine twitter dan ulaştığımda "Merhaba, daha önce bazı çıkan haberlere göre turkcell hattının üzerine cep telefonu alan bir kişi o telefonu sattığında faturasını 2 ay ve üzeri ödemediğinde cihazıda imei numarasından kapattığınız yazıyordu aslı varmıdır" diye sorduğumda "Üst üste fatura ödemeyen müşterilerimize yalnızca erken iptal ücreti iletilmektedir." cevabı geldi...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.