Şimdi Ara

TURKCELL T11 ROOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://sendfile.su/625696

    ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AYDIR T11 KULLANIYORUM. TURKCELL’İN GEREKSİZ BİRÇOK PROGRAMININ YÜKLÜ OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORDU VE KALDIRMAK DA İMKANSIZDI. BU YÜZDEN ALDIĞIM GÜNDEN BERİ ROOT İÇİN OKUMADIĞIM SİTE FORUM KALMADI. EN SONUNDA BİRAZ ANDROİDLE UĞRAŞMIŞ KİŞİLER İÇİN KOLAY SAYILACAK Bİ YÖNTEMLE ROOT ETMEYİ BAŞARDIM. BİLMİYORUM BELKİ BAŞKA BİRİSİ DE AYNI YÖNTEMİ GELİŞTİRMİŞ OLABİLİR AMA BEN HENÜZ GÖRMEDİM.

    NEYSE, İŞTE BEKLENEN ÇOK T11 ROOT YÖNTEMİ:

    TÜM DOSYALARI RAR HALİNDE VERECEĞİM VE ANLAŞILIR BİR AÇIKLAMA YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM.

    - ÖNCELİKLE BİLGİSAYARIMIZA DROİDEXPLORER PROGRAMINI KURUYORUZ.
    - TELEFONUMUZUN USB HATA AYIKLAMA MODU AÇIK OLMASI GEREK.
    - TELEFONUMUZUN HAFIZA KARTINA RAR DOSYASINDAN ÇIKAN, su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip DOSYALARINI KOPYALIYORUZ. ZİP’Lİ ŞEKLİNİ BOZMADAN KOPYALAYINIZ.
    - TELEFONUN BİLGİSAYARLA USB BAĞLANTISINI KESMEDEN, DROİDEXPLORER PROGRAMINI ÇALIŞTIRIN.
    - PROGRAM TELEFONUNUZU TANIYACAKTIR VE İÇİNDEKİ DOSYALARI GÖSTEREN BİR PENCERE İLE AÇILACAKTIR.
    - DROİD EXPLORER PROGRAMININ PENCERESİNDE FİLE, EDİT YAZILARININ ALTINDA YERALAN İKONLARDAN KAPATMA SİMGESİNİN SAĞINDAKİ 4 RENKLİ KALKAN SİMGESİNE TIKLIYORUZ VE AÇILAN PENCEREDEN ” REBOOT DEVİCES İN TO RECOVERY MODE ” SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ.
    - BUNDAN SONRA TELEFON KAPANIP KENDİLİĞİNDEN RECOVERY MODA GEÇECEKTİR. ANCAK İŞİMİZ BİTMEDİ BU MOD PEK İŞE YARAMIYOR KENDİ BAŞINA.
    - YA DA TELEFON KAPALI İKEN SES AÇMA, HOME VE GÜÇ TUŞLARINA AYNI ANDA BASIP RECOVERY MOD GELENE KADAR BALISI TUTUYORUZ.
    - 4 SECENEKLİ RECOVERY MENUSUNDE 2. SEÇENEĞİ SES KISMA TUŞUNA BASARAK SEÇİYORUZ VE GÖRÜŞMEYİ SONLANDIRMA TUŞUNA BASARAK UPDATE.ZİP DOSYASINI YÜKLEMESİNİ SAĞLIYORUZ.
    - YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA DAHA GENİŞ BİR RECOVERY MENUSU AÇILACAKTIR.
    - YİNE SES KISMA TUŞU İLE ” İNSTALLZİP FROM SDCARD ” SEÇENEĞİNE GELİP BU KEZ DE MENÜ TUŞU İLE SEÇİYORUZ. DAHA SONRA AÇILAN 4 SEÇENEKLİ MENUDE İLK SEÇENEĞİ SEÇİP YİNE HOME "EV" TUŞU İLE ÇALIŞTIRIYORUZ.
    - YENİ AÇILAN PENCEREDE TELEFONUNUZUN SDCARD BÖLÜMÜNDE YERALAN DOSYALAR GÖRÜNECEKTİR.
    - BİZ SES KISMA TUŞUNU KULLANARAK ÖNCE su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip DOSYASINI SEÇİP HOME "EV" TUŞUNA BASARAK BU DOSYAYI KURMASINI SAĞLIYORUZ.
    - DAHA SONRA YİNE 4 SEÇENEKLİ MENUYE GERİ DÖNECEKTİR. AYNI ŞEKİLDE İLK SEÇENEĞİ SEÇEREK BU KEZ DE SDCARD İÇİNDEN Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip DOSYASINI KURUYORUZ. BU İŞLEMDEN SONRA CİHAZIMIZ ROOTLANMIŞ OLUYOR.
    - ANCAK ÇOK SEÇENEKLİ RECOVERY MENU KALICI OLMUYOR DAHA SONRA CİHAZ ROOTLU OLDUĞUNDAN UYGUN Bİ RECOVERY KURARSANIZ İYİ OLUR. SYSTEM APP REMOVER PROGRAMINI TELEFONA KURARAK, TELEFONDA KURULU GEREKSİZ GÖRDÜĞÜNÜZ PROGRAMLARI ROMDAN KALDIRABİLİRSİNİZ.

    rar dosyasını aşağıdaki linkten indirdikten sonra ve anlattıklarını aynen uyguladıktan sonra şüpheniz olmasın. kendi telefonumun bazı ekran resimlerini de ekleyeceğim. böylelikle emin olaran yöntemi uygularsınız.

    yine de anlattığım root yöntemini denemeniz ile oluşacak sorunlardan tarafın sorumlu değildir.

    http://sendfile.su/625696

    http://sendfile.su/625698

    bu linkte de telefonumu rootladıktan sonra super one click programı ile denedim, programın sayfasında daha önce root bölümünde false yazısı vardı şimdi true olduğunu göreceksiniz.

    http://sendfile.su/625702







  • benimde başıma geldiği için uzun zamandan beri sıkıntı çekiyorum telefonumun orta (home tuşu) ve usb yeri çalışmıyor be bu telefonda rom rooot gibi şeyler imkansız gibi duruor demi bana da öyle geliyodu ama ben uğraşırken sonunda bu sorunu çözdüm evet root atmak içinhttp://www.mediafire.com/download/c9zg40yu9pa5mk3/ROOT%27cu_V1.2.0_1.apk
    sitesine girip bu apk dosyalı proğramı indirip hafıza kartına atalım telefonu sıfırlayalım ne olur ne olmaz belki çakışacak ayarlar yapılmış olabilir bunun için ayarlar>gizlilik>fabrika verilerini sıfırla 'yı seçiyoruz ve telefon açılınca , ayarlar > uygulamalar > geliştirme > usb hata ayıklaması ve sahte konumlara izin veri işaretliyoruz.
    ardından geri dönüp bilinmeyen kaynakları seçiyoruz uygulama yükleyebilmek için. (nerden olduğunu bilmiyorsanız merak etmeyin birazdan karlımıza çıkacak.
    evet verdiğim linkteki root'cu proğramını atmıştık hafıza kartına şimdi onu açalım uygulama yüklenmesi engellendi gibi bişey çıkıyor ordan ayarları değiştir gibi bişey çıkıyordu tam hatırlamıyorum evet oraya basalım ve bilinmeyen kaynakları aktif edelim sonra geri tuşuna basalım tekrar root'cu.apk yı seçelim ve kur diyelim kurulum bitince bitti veya aç butonları çıkar bitti ye basmayın sakın aç'a basın ve sözleşme çıkacak kabul edin sonra cihazı rootla çıkacak bu butona basalım 3 tane işlem yapacak dosyalar kopyalanıyor , root yetkisi alınıyor ve root tamamlandı diyecek bu 3 de yanarsa telefon artık rootlanmış demektir yanmazsa baştan dediklerimi tekrar tekrar yapın mutlaka oluyor harfiyen yapmanız lazım uzun diyip vazgeçmeyin evet neyse olduktan sonra hayırlı olsun telefonumuz rootlu tabi yetki verecek kadar ben bu roota güvenmiyorum superuseri yükleyeceğiz şimdi orta tuş çalışmıyor demiştim çalışmadığı için bu linkten clockwork mod indiriyoruz buda .apk dosyası
    https://www.mediafire.com/download/30sl00bglyvblvg/ROM%20Manager%20(Premium)%20v5.5.3.1.apk
    bunuda indirip hafıza kartına atalım bunuda kuralım ve açalım reboot into recovery e basalım ve tamam a basalım ardından root'cu izin isticek ona evet diyelim ve telefon recovery moda girecek burdan super user in linkini de veriyim bu zip dosyasınıda direk hafıza kartınıza atıp recovery modundan kurabilirsiniz ben yeterince yazı yazdım aslında recovery mode girdikten sonrası kolay internette her yerden bulabilirsiniz gine takıldığınız bir konu filen olursa yorum atın yardımcı olmaya çalışırım.
    Not: ben bu kaynakları tek bir yerden bulmadım birçok siteden aldığım bilgileri birleştirerek kullandım.




  • kardeş seninki çalışan telefonlar benimki çalışmayan telefonlar için bir paylaşım oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.