Şimdi Ara

Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
7
Favori
83.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zte modemde qos olayı var mı? Evdekiler nete bağlandığında online oyun oynarken ping sorunu yaşıyorum. Qos olayı varsa sınırlandırma koyup sorunu hallederim diye düşünüyorum.
  • Turkcell Dijital operatör üzerinden yazlık adresiyle başvurabiliyorum ancak ev adresiyle (İstanbul) denediğimde bu adrese hizmet verilememektedir diyor. Yazlık adresi verip cihazın gönderileceği adres olarak İstanbul'daki adresim seçebilir miyim bir bilgisi olan var mı acaba? (İstanbul'daki adresimde SOL fiber kurulu belki bundan dolayı hizmet verilememektedir diye çıkıyor)
  • coaxem kullanıcısına yanıt
    Adreste fiber kablonet ya da adsl alt yapısı varsa superbox çıkmaz. Yazlık adrese bağlat al isranbula van diyarbakıra nereye istersen götür. Ya da istanbulda alt yapı olmayan bi yeri ver adres

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    Vınn wifi + faturasız internet paketi alacaksın sen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Alacağın pakete göre ya 10mbite kadar ya da 20mbite kadar hız alırsın. Eğer turkcell hattan test yapar 20 den fazla hız görürsen bu 2 hızdan biri sana yetiyorsa al. Bilmem anlatabildim mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

    Vınn wifi + faturasız internet paketi alacaksın sen
    ondada 75gb 200 lira. sınırsız olsa keşke.
  • Merhaba arkadaşlar,

    superbox olup online oyun oynayanlar cevaplarsa sevinirim. (özellikle lol-cs)

    her iki oyundada genelde tr veya almanya serverınde oynuyorum genelde normal bir speedtest değerlerim; ping : 4 - dowland : 15 - upload : 2.5 çıkıyor. normal bir internetle oynarken tr serverında ortalam 5-10 ms almanyda ise 50-55 arası ms alıyorum. turkcell hattımda speedtest yaptıgımda ping : 19 - dowland 56 - upload 19 değerleri çıktı. superbox alsam gene aynı ms değerlerini alabilir miyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reanimate

    Bunu 1 aylık 2 aylık alamıyormuyuz köyde kullanmak için böyle bişe almak istiyorum.
    hocam herhangi bir paket aldınız mı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferözkulluk

    hocam herhangi bir paket aldınız mı acaba ?

    Alıntıları Göster
    yok almadım 1senelik kontrat istiyor.
  • angeliquerex kullanıcısına yanıt
    bfv için yazayım. sol superbox 70-74 ping yurt dışı alman serverlarında. 100 mt mesafedeyim turkcell vericisine ama ev içerlek kalıyor biraz. tam % 100 çekmiyor modem.
    aynı sekılde Turktelekom vdsl2 50 mbps 47-51 ping. 100 mt mesafedeyim sokak kutusuna

    her 2 ıss de 4 mbps upload.

    sanırım yardımcı olmuştur.
  • teşekkür ederim.
  • bulunduğum bölge de ADSL den baska bir alternatifim yok. O da alabildiğim max 6Mbps. Ağırlıklı olarak Red Dead Online oynuyorum ve upload hızım çok düşük olduğu için sürekli disconnect yiyorum (bu sorun gerçi biraz da Red Dead Redemption 2 ile de alakalı ama benim internet leş olunca hepten sıkıntılı oluyor)

    Superbox almayı düşlünüyorum 10Mbps ya da 20Mbps paketlerden birini. Online oynarken çok sıkıntı yaşar mıyım? Bu arada Turkcell hattı ile Network Cell Info Lite baktığımda baz istasyonu ile aramda 60mt gösteriyor. Bu veri e-devletten sorguladıgımda da oturdugum konuma en yakın baz istasyonu 59mt olarak gösterdiğini doğruladım. Ama ortak mı yoksa Turkcell e mi ait bilmiyorum.
  • Superbox devretmeyi dusunen var mi 130 luk tarifeden olup

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reanimate

    yok almadım 1senelik kontrat istiyor.

    Alıntıları Göster
    tamam. Teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volokill

    Superbox devretmeyi dusunen var mi 130 luk tarifeden olup
    Hocam eğer ankara da iseniz ben devredebilirim. Fakat fiyat 140 TL haberiniz olsun benim tahhütün bitmesine 3 ay var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süperbox tamam anlama ile çöptür bulaşmayın online oyuncu arkadaşlar kesin bulaşmayın delirsiniz sağlığınıza yazık videoda çok yüksek hızlar gösyteriyorlar ama ben istanbul esenyurtta 1 yıldır kullanıyorum ilk 2-3 ay internet hızım 60-70 mbps alıyordum ping 18-19 falandı şimdi 2.1 mbps hız alıyorum aylık 300 tl fatura ödüyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamen

    süperbox tamam anlama ile çöptür bulaşmayın online oyuncu arkadaşlar kesin bulaşmayın delirsiniz sağlığınıza yazık videoda çok yüksek hızlar gösyteriyorlar ama ben istanbul esenyurtta 1 yıldır kullanıyorum ilk 2-3 ay internet hızım 60-70 mbps alıyordum ping 18-19 falandı şimdi 2.1 mbps hız alıyorum aylık 300 tl fatura ödüyorum

    Hocam milleti yanıltmayın lütfen ben ilk bağlatanlardanım çıktığı gün bağlatmıştım 1 kere bile pingde dalgalanma olmadı sabit yurt içi 20-30 arası pingim var yurt dışı genelde 60-70 ms hız her zaman 20-5 geliyor (ilk 10-5 di ücretsiz yükseltildi) ki köyde yaşıyorum en yakın baz istasyonu 12 km mesafede bu superbox işi benim hayatımı kurtardı diyebilirim 10 yıllık ttnet çilesinden kurtduldum.Sorunsuz şekilde online oyun oynanıyor sorun yaşayan arkadaşlar modeminizi doğru konumlandırın bazen 1 cm hareket bile ettirirseniz sinyal düşüyor deneyerek en uygun konumu bulup birdaha hiç hareket ettirmemeye çalışın muhakkak kablolu olarak bağlanın wifi ile ping hız sorunu yaşarsınız bu çok normal online oyun oynuyorsan mecbur kullanacaksın o kabloyu alternatifin yok.





  • uzak mesafelerde, düşük ve sorunlu bağlantılar için elbette bir alternatif. yalnız cihazları bence sorunlu. bir kere ayarları hiç backup almaya gerek yok çünkü modemi sıfırladıktan sonra backup özelliğini kullanamıyorsunuz. bildiğim bir kaç şey; modem dandik, faturayı yatırmadın mı anında kesiyorlar  , zaman zaman denk geliyor youtube'da video izlerken akışlarda durma meydana geliyor. bir nevi lag gibi. dolayısıyla oyun oynayanların sorun yaşamayacağını söylemek bana pek doğru gelmiyor.

  • Kısaca ver parayı, tak sim kartı telefona Turkcell kalitesinde Sınırsız İnternet.

    Çift sim telefonun varsa ayrı güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 5 Temmuz 2020; 20:22:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Benim modemim Huawei dandik değil ,şuan verilen zte modemler dandik 1 yıl oldu tam tek bir sorun yaşamadım ,hizmet konusunda çok memnunum ,sadece fiyat politikasını ,ve sözleşme politikasını beğenmiyorum ,yoksa hizmet 10 numara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.