Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhancub , orhancub , mali.52 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
22.512
Cevap
661
Favori
1.140.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rica ederim hocam Evet, hiçbir pakette Turkcell Tethering ücreti almıyor. Bazen gelen salla kazan hediyelerini (örneğin YouTube 3GB) Tethering 'de kullandırtmıyor ama. Normal paketten düşüyor hediye den düşeceğine. Onun dışında hiçbir problem yok hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden faturasız tarifeler daha ucuz oluyor? Faturalıda bir taahhüt veriyoruz bence faturalı daha ucuz olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan "Turbo Fırsat 15+" (15GB, faturalı) kullanıyorum, 10 Kasım'da bitiyor. güncel tarifem 69₺.


    gözüme "Akıllı 20GB Paketi" ya da "Süper Fırsat 20GB" kestirdim. Vodafone'a git-gel yapsam 1 ay, 45 gün vs. beklemeli miyim yoksa daha bir kısa yolu var mı?

  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

    Git gel yapın hocam faturasız'a, yok hocam beklemeye gerek yok, hemen tekrar Turkcell faturasız'a dönerek geçiş yapabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam, rahat paket kullanıcısıyım. akıllı 20 gb a gecis yapabilir miyim? fatura kesim tarihine kadar beklemem sart mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugostiglitz -- 19 Ekim 2020; 17:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hugostiglitz H kullanıcısına yanıt

    Beklemenize gerek yok hocam, bayiler den geçiş yapabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla, bir bayiye uğrayıp geçiş yapmayı deneyin derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

    Süper Fırsat 20GB paketine geçişi DO olmuyorsa SMS yoluyla bi deneyin derim.

  • wq.denis W kullanıcısına yanıt

    Akıllı 15 GB 49 TL.

  • Taahhüt'ü bitmek üzere olan kullanıcılara şunu söyleyim;

    Evde birinin GNÇ Fırsat Pro isimli paketi var idi, taahhüt'ü bitmesine tam 1 ay kalmıştı, bugün aradık müşteri hizmetlerini, aynı pakete 5 TL fazla 1 yıl daha taahhüt verdik.

    Hediye havuzun dan da hediye seçenekleri ve ilk ay geçerli 20 GB hediyesi geldi.

    Turkcell de kalmak isteyenler müşteri hizmetlerini arayıp aynı pakete devam etmek istediklerini dile getirsin, özellikle taahhüt'ünün bitmesine 1 - 2 ay kalan kişiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 19 Ekim 2020; 21:50:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni müşteriler için ne güzel kampanyalar var öyle ya... 20 yıllık üyeyim, adamlar 1 kuruş indirim yapmıyor. Hiç anlamam bu git gel işlemlerinden, malum pandemi falan da var pek bayiilere de gitmek istemiyorum. Evden halledebileceğimiz bi yöntem var mıdır? 21-22 Kasım'da taahhüdüm bitiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cgdshyc

    Bu tarifeye geçmek için müşteri hizmetleri ile görüştüm, faturasız paketlere geçtikten sonra akıllı 20 tarifesine geçmek için 90 gün faturasız hatta kalmanız gerekiyor dedi. Hatta güvenmeyerek başka bir müşteri temsilcisi ile görüştüm o da aynı şeyi belirtti?

    bunlar bizle dalgamı geçiyor. bende iki kez aradım, bana da 1 ay sonra geçebilirsiniz dediler. bunun üzerine faturasıza geçtim. eğer 3 aya çıkarsa süre başka operatöre geçerim. turkcelle uğraşamam

  • @Yokizm teşekkür ederim.


    @muratoto mantıklı, deniyeyim bakayım.

  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    90 gün faturasız da kalman gerekmiyor ki

    90 gün içinde ödeme değişikliği yaparsan geçebilirsin akıllı 20 gb paketine

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'in yeni bir girişimi var, sadece onlar tarafından arandığınızda geçiş yapılabiliyor. Dediklerine göre Turkcell altyapısını kullanarak hizmet sağlıyorlar ve adı şuan için belli değil, dediğim gibi sadece onlar tarafından aranılarak bazı müşterilere teklif olarak sunuluyor. Şuan test aşamasındaymış. Beni dün aradılar;


    Paketleri tamamen kendi istediğiniz doğrultuda siz belirliyorsunuz, GB, DK, SMS başlığı altında. 1 GB 3 TL, 250 DK 3 TL 250 SMS 3 TL şeklinde dilediğiniz kombinasyonu oluşturarak kendi paket tarifenizi kendiniz belirliyorsunuz. Alt limit 20 TL olmak zorunda. Kabul edersek sim kart gönderiyorlarmış ve şuan app marketlerde uygulaması yokmuş sadece mail aracılığıyla link üzerinden bir uygulama indirerek paket belirleme yapılabiliyormuş. Taahhüt yok, her ay paketinizi farklı farklı içerik oluşturarak değiştirebiliyormuşuz. İstediğimiz taktirde Turkcell veya başka bir operatöre geçişte yapabilirmişiz, herhangi bir taahhüt cayma bedeli yokmuş. Şuan çok yeni önümüzdeki günlerde tanıtım vs yapılacaktır diye düşünüyorum.


    Ben henüz kabul etmedim, şuan Turkcell HoşGeldin 20 Gb kullanıyorum. zaten aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor, belki önümüzdeki günlerde daha çok kişiyi arayarak teklif sunarlar, ben şimdiden bilgi vermek istedim.


    *532'yi arayarak sordum ve teyit ettim, evet böyle bir şey var ama sadece onlar sizi aradığı taktirde geçiş yapabiliyorsunuz, 532 üzerinden bir geçiş veya içerik hakkında bilgilendirme yapamıyoruz, tüm süreç bizden ayrı ilerliyor dediler.





  • Türk Telekom faturalı hattımın 1 ay sonra taahhütü bitiyor. 45TL ödüyordum, yeni sundukları paket 76TL dendi. Bende farklı bir operatöre numara taşımayı düşünüyorum. Vodafone çekmediği için Turkcell düşünüyorum. Numara taşıyanlara özel bir kampanya var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaserBlade16

    Neden faturasız tarifeler daha ucuz oluyor? Faturalıda bir taahhüt veriyoruz bence faturalı daha ucuz olmalı

    Aslında dünyanın geri kalan çoğu yerinde sizin dediğiniz gibi faturalı hatlarda kampanyalar daha uygun oluyor ama sadece Türkiye'de faturalı hat kullanmak daha pahalı oluyor. Ben gittiğim yerlerde bunu gördüm en azından.

  • TaKo kullanıcısına yanıt

    Kaç GB Kaç dk gerekiyor ve Fatura ne geliyor. Bir aylığına Faturasıza geçme durumu olabilirmi.

  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Faturalı mı, faturasız mı ona göre sana yardımcı olacam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam şu an Turkcell Platinum üyesiyim. Aylık 12 GB, 2000 DK ve ektsralar... 99TL/ay ama 102 TL falan veriyorum vergiler cart curt. İnternet çok önemli değil de, Turkcell harici her yöne 2000 DK önemli benim için. Bir de Platinum'un bazı avantajlarını seviyorum, her ne kadar eskisi kadar bi cazibesi kalmasa da...


    Aynı paketin 15 GB + 5 GB sosyal medya içeriklisi varmış, Platinum Hoşgeldin mi ne adı, aylık 80 TL


    20 yıllık bi üyeliğim var fakat bunun hiç ekmeğini yemedim. Ne bi indirim ne de bi ayrıcalık... Platinum'a geçtim, Platinum Black diye bir şey çıkardılar onun da bi anlamı kalmadı.


    Online olarak Vodafone Faturasız'a hat taşıyıp, 2-3 gün takılıp, hemen akabinde Turkcell'e geri dönebiliyorum değil mi? Peki bunun için illa hattın yasal sahibi olmam gerekiyor mu? İmza vs. atılacak mı? Hattın yasal sahibi ben değilim, abim.

  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

    Sonucu yazarsınız.

  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.