Şimdi Ara

Turkcell hat kullanan arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykun arkadaslar.

    Oncelikle hepinize iyi aksamlar. Arkadaslar kisa bir zaman once Turkiye ye tatile gelmistim hollandada yasiyorum tlf num 3G ve geldigimde pasaporta isletip normal bir sekilde turkcell abone merkezine gidip bir simkart aldim ve tlf nu kayit Altina alldirdim 1 aydan fazla kalacagim icin ve hatti tlf na taktigimda normal bir sekilde acildi ve her hangi bir sey yapmadan tlf nu kullanmaya basladim tlf uzerinde t -mobile sim lock vardi ama je hikmetse turkcell simkarti sorunsuzca calistirdi sonra merK edip Deneme amacli Vodafone taktm o da calisti ve en son avea taktim caslimadi. Tlf da jailbreak var ama her hangi Bir ultrasnow ve benzeri bir sey yoktu. Isin ilginc yani ise 2 hatti taniyip avea yi calistirmamasiydi.

    Benin dusundugum sey Ise kendi Kendime diyorum ki aceba Apple in bu firmalar ile anlasmasi oldugu icin tlf da takilan sim karti secebilen bir sey mi var yada baska bir sey mi var.

    Bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmi ? Tekrardan soyluyorum tlf da simlock var ve ultrasnow ve vebenzeri bir sey yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_town -- 7 Ağustos 2010; 23:52:28 >







  • cihazın model numarası nedir acaba MS76853/A gibi bir numaradır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.