Şimdi Ara

Turkcell evimde senelerdir istikrarsız çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell evimde senelerdir istikrarsız çalışıyor.


    Turkcell evimde senelerdir istikrarsız çalışıyor.

    Ankara’nın göbeğinde, cadde üzerinde olan evimde odalarda turkcell 1 veya 2 diş çekiyor ve hızlar içler acısı. Apartmanın içine girer girmez sihirli değnek değmiş gibi telefonda sesim gitmiyor karşı tarafa.

    3 kere şikayetvar’a yazdım, sözde kontrole geliyorlar ardından sorun yok deyip gidiyorlar. 2 kere müşteri hizmetlerine söyledim yine klasik prosedür ve yine sonuç sıfır. Dışarı çıkıp cadde üzerinde çekim 4/3 ve hızlar içler acısı, halen sorun yok diyorlar.

    Bana bu sorunun çözümü için yol gösterecek arkadaş arıyorum. Uygun fiyata turkcell kullandığımdan idare ediyorum ancak taahhüt biter bitmez hattımı değiştirmek durumunda kalacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 6 Ocak 2022; 9:34:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Her telefonda aynı mı?Başka operator denediniz mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk web sitesi üzerinden kayıt oluşturup merkezden aranmıştım. O zamanlar bende de 4-5Mbps hız vardı, 2 diş zor çekiyordu.

    1-2 kez takmadılar ama farklı numaralardan (ailece Turkcelliyiz) devamlı talep olusturmuştum ve dikkate alıp 3G istasyonu 4G'ye çevirmişlerdi. Hatta ilk başta 800+1800 ile istasyon kuruldu fakat 26 Eylül depreminden sonra Turkcell'e epey kayma olunca hız akşamları 15mbps kadar düşüyordu ve yine talep + baskı ile 2100 eklediler ve gece gündüz minimum 90 alıyorum.

    Minimum 9 ay gibi bir süreçti bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Ocak 2022; 6:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g kapalı 3g de durum nedir hiç denediniz mi, bir çok böyle 4g sorunlu noktada 3g canavar performans verebiliyor...

  • Al bendende o kadar, habire önümüzde ki yatırım dönemine aktarılacak deniyor. Şaka gibi evin içinde 3G/4G 0-1 mbit alıyorum.

    Turkcell iyi dedik evde TürkTelekom iyi çıkmadı mı...

    Turkcell eğer istasyon yapmazsan sana inat gider TürkTelekom kullanırım.

    Nasıl bir eve denk geldim ya, evde şöyle sıralama var.

    Turkcell : Hızı 1mbit / Ses çok iyi

    Vodafone : Hızı 3mbit / Ses çok iyi

    TT : Hızı 20-60mbit / Ses çok kötü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Death From Above Her telefonda aynı maalesef

    @Jazzalyn Benim süreç senelerdir sürüyor. Keşke turkcell kalitesi mağdur etmese🙄

    @maaart İnanın 3G’de de istikrarsızlık problemi var. Tek diş çeken yerde 3G daha iyi çekiyor ama hız yerlerde.

    @Martin Linnes Haklısın ne diyeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    O zaman genelde bulunduğun yerlere göre bütüncül bir değerlendirme yapıp vowifi opsiyonunu da değerlendirip taşıma yapmak gerekecek gibi, bende is yerimi taşıdım tt zayıf cekiyor diye turkcelle geçtim, evde turkcell zayıf cekiyor vowifi ile cozuyorum olayı, is yerinde ama wifi olmadığı için tt de vowifi işime yaramadı böyle bi çözüm bulabildim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Vowifi de istikrarlı çalışmıyor ki turkcell’de. Vodafone’da sorun var sanıyordum ama aynı sorun turkcell’de de var. Aradıklarında çoğu zaman kapalı diye uyarı gidiyor karşıya. Sms yollanıyor ama gelme konusunda sıkıntı var. Bazen geliyor bazen gelmiyor. Yani tcell vowifi performansını da beğenmedim yoksa çekmemesi sorun değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aman ona vodafone deme, sinirleri bozulmasın

    VoWifi'a gelirsek ben 3 operatörde de verim aldım, etkinleştirdikten sonra direkt uçak moduna alıyorum sorunsuz konuşma yapabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Ocak 2022; 14:32:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen arayınca sorun yok zaten. Biri aradığında yada sık çağrı aldığında illa karşı tarafa telefon kapalı gibi mesaj gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba forumda yeniyim. Maalesef mobil operatörlerin hepsinde çekim problemi olduğunda hemen çözülmüyor. Ben şikayet kaydı ilettiğimde 2 yılda ancak çözebildi turkcell. Bulunduğum yerlerde genel olarak turkcell de sorun olmadığı için kullanıyorum wowifi de ise evet istikrar olmuyor sürekli uçak moduna alıp o şekilde devam ediyorum yoksa ulaşılamıyor problemi oluyor.

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Onu pek bilmiyorum. Ama normalde uçak moduna almayınca vowifi simgesi gidip geliyor. Uçak moduna alınca 7/24 vowifi simgesi oluyor. Bu arada BTK'dan, dijital operatorden Allah ne verdiyse kayıt aç, ses önemli çünkü. İnternet hızı olsa anlarım ama boşuna her ay paralarımızı dökmüyoruz bu firmalara. Hat ne için vardır arama almak, arama yapmak için. :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her hattın çekmediği yer mutlaka oluyor bizim ülkede çekim olsun hız olsun konuşma olsun genel olarak 4 4 lük olan malesef yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcellin en kalitelisi olduğunu bende söylüyorum.Lakin telekom ve vodafone göre kapsama olarak belkide daha zayıf kalabilir.Ama hız olarak en iyisi, ha dev80 gibi paketi çıkartmasa şuan ki fiyat politikası gibi kalmasaydı fiyatlar kesinlikle telekom veya vodafone kullanır olurdum, turkcell önceki fiyat politikasından vazgeçtiği için şuan herkes turkcellin yolunu tutmuş.
    Uygulamaları vs olsun çok iyi çalışıyor.Arkasından bence vodafone gelir uygulama çeşitlilik hediye ve kampanya açısından.Telekomun ne kadar leş bir uygulaması olsa da fiyat/performans için önceden iyiydi ama şuan bir anlamı kalmadı bu zamlarla fiyatta turkcelli bile geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom güzel tarifeleri sadece 15 GB 39 TL 20 GB 45 TL tarifeleri kaldı. Yan hat alacağım ya Akıllı 20 gb 65 tl olacak ya da 20 GB 45 TL TürkTelekom.

    Turkcell alsam evde çekmiyor, ona inat telekom mu alsam, hem evde telekom'un hızı çok iyi. Çok fena çuvalladı benim evde Turkcell. Sadece TT başarılı evde, sonum Turkcell | Turk Telekom olacak herhalde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20gb 45 lira olan hangisi telekomda kardeşimi gecireyim o tarifeye bari Turkcell evimde senelerdir istikrarsız çalışıyor. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Koskoca nostalji16 nasıl bilmez faturalıda 20 GB tarifesini?

    Benim eski tarifemde prime 20 gb 45 tl'di, şimdi olursa faturalıda 20 gb'a geçicem, prime olan kapandı sadece faturalıda 20 gb açık kaldı, o da şikayet edince mi taktiklerini yapınca mı geliyormuş. Kenarda dursun 45 lira para mı, vodafone'da var, Vodafone | Turk Telekom yaparım. Vodafone'da da tarifem 20 gb 55 tl. Biri kör, biri topal. Biri çekmezse diğerine geçerim

    Vodafone hızda çok kötüleşmiş, hastahanede rezillik çekiyorum, yoğunlukta cortluyor. Şunu farkettim yoğunluk vodafone'u bitiriyor. Türk Telekom yine en kötü 2 bilemedin 3 mbit hızla internete giriyor. Ama hastahane içine girince de 3g düşüyor tt, ulan nasıl bir paradokstur bu, harbi biri kör biri topal. Cuk oturdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ya o bölgeden bölgeye değişiyor hepsi farklı konumlarda hızı ve kapsaması değişiyor.Turkcellde bende 1-2 mbit hız aldığım yerler oldu,100-150 arası hızda aldığım yerler oldu.

    Valla bu saatten sonra fiyatına bakarım çokta fark görmüyorum 3 operatör arasında.Fark var da bariz uçurum bir fark yok bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallah benimde evimde öyle apaçık alan vay efendim binalar yapılmış ondan sinyal düşükmüş bu gibi durumlarda aslında sözleşmeden cezasız çıkma bedeli olması gerek hem hizmet verme hemde çıkarsan cezai bedel öde bunun bir yolu yok mu söylüyorum yapılacak birşey yok diyor keyiften çıkmıyoruz sonuçta çekim yok 3g eh işte 4.5g yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evi degistirmekten baska care yok hocam. turkcell in iyi cektigi ev bulmak lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.