Şimdi Ara

Turkcell 20.000 DK 20.000 SMS 80 GB İNTERNET 12 AY 299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
39
Favori
81.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kampanya tüm hızı ile devam ediyor bitiş tarihi belli değil turkcell web sitesinden veya bayilerden bu pakete geçiş yapabilirsiniz


    Faturalı dan hazır karta geçtikten sonra dijital operatör veya web sitesinden satın alabilirisiniz Diğer operatörler den geçiş yaparak ta paketi alabilirsiniz


    aylık olarak 1,666 dakika 1,666 sms 6,6 gb internet 25 tl ye denk geliyor salla kazan vs ile daha fazla kullanım yapabilirsiniz


    ayrıca numara taşıma veya faturalıdan hazırkarta geçişlerde telsiz kullanım ücreti 12 ay alınmayacaktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 14 Ocak 2022; 22:12:40 >







  • GNÇ'li üyesi olmak GNC'li olmak ve GNÇ paketi kullanmak birbiriyle alakalı olsa da tamamen aynı şeyler değil. GNÇ üyesi olunca GNC paketi kullanmak zorunda değilsiniz. GNC paketi kullanabilmek için ise GNÇ üyeligi yapmak zorundasınız. Turkcellde hangi paketi kullanırsanız kullanın GNC üyesi olabilirsiniz ve GNC uygulamasına numarınızı tanımlayıp haftada 2 kere yumurta çatlat internet kazan,cumaları da Bas Kap yapabilirsiniz. GNC uygulamasında sunulan imkanlardan yararlanabilirsiniz kısaca.

    GNÇ üyeligi için 26 yaş altı T.C.No ve Adı Soyadı bilgisi şart. Soyad,hat sahibiyle aynı olmak zorunda değil. Hat için GNÇ kullanıcısı tanımlayınca yani başka birini kullanıcı olarak tanımlayınca, hat sahibi ve yetkili değişmez,müşteri hizmetlerine baglanıldığinda,hat ile ilgili telefonda sadece hattın yasal resmi sahibi işlem yapabilir,GNÇ tanımlı olan kişi işlem yapamaz yaptıramaz ama biraz esnek oldukları oluyor. İşlemin etkisine ve önemine göre değişir.

    TURKCELL GNÇ üyeliği nasıl olunur,nasıl Turkcell hatta GNÇ kullanıcı tanımlanır görsellerle anlatıyorum ekte.

    Bayilerden de tanımlayabilirsiniz hat taşırken yada taşındıktan sonra farketmez.

    Ben Turkcell Dijital Operatör üzerinde nereden nasıl GNC kullanıcı tanımlayarak GNÇ üyeligi olunur onu göstereceğim ekteki resimlerde.

    Resimlerdekini uygulayıp,bilgileri girip kaydettikten sonra kaydet onayla dedikten sonra Turkcell Dijital Uygulamayı kapatıp açıyoruz.

    5-10 dakika bekledikten sonra GNÇ uygulamasını açıp,şifre yada hat doğrulama kodu isterse istenileni girip,sonra devam ediyoruz. Uygulama hattınızı tanıdıysa GNÇ üyeliginiz aktif olmuştur,tanımıyorsa,ya bir yerde eksik yada hatalı işlem yaptınız,yada biraz daha,yarım saat beklemeniz gerekiyordur.

    Buyrun ilgili Turkcell resmi uygulaması olan Dijital Operatörde GNC tanımlama görselleri:




    Bu değerli paylaşımı "beğeni butonundan beğeni (👍) yaparak 1.sayfaya yerleşmesini sağlarsanız hem siz ilerde lazım olunca 1.sayfayı açarak kolayca bulursunuz,hem de daha fazla kişi kolayca bulabilir. Bu paylaşımlar zaman ve emek gerektiren paylaşımlar,beğeniden bir kazancım yok. Amacım,gayretim birilerinin işi görülsün,3-5 kuruş kazançlı olsun,maddi tasarruf sağlansın. Hayat şartları malum. Forumda bu gibi her alanda ekonomik tasarruf sağlayan faydalı,yararlı yazılarım çoktur. Profilim kilitli değil,herkese açık,profilimde HAKKINDA menüsüne tıklayıp geçmiş tüm yazılarımı görebilirsiniz.

    Bazen acele 1 GB internet lazım olduğu için 1 GB ek internete 20 TL vermek zorunda kalanlar oluyor ki çok yazık.

    Ayda 7 GB yetiyorsa ve peşin 299 TL ödeme imkanı varsa DEV80 almamak kullanmamak hesapsızlık olur zaten. Kullanmadıkça birikiyor,boşa gitmiyor. Üstelik TV Plus Ulusal kanallar üyeligi (TV Mini) hediye ve TV Plus için ayrıca 60 GB hediye. Turkcell Biz kampanyası, faturasızlara da açıldı. Turkcell GNÇ üyesi de olabilirsin TC varsa.

    Salla Kazan,GNÇ Yumurta Çatlat,Bip Surpriz Nokta,Goller Cepte,Bip Hediye Avı/Hediye yarışı,Dergilik Kullan GB kazan vs derken hediye internetler Ana paketteki 80 GB'ı bekletiyor.

    Bu paketi,önce Paycellde sanal kart oluşturup,o sanal karta 300 TL atıp,Dijital Operatör üzerinde DEV80 Paketini bulup hattınıza Dijital Operatör içinden paycell hesabımdan öde seçerek alırsanız hem hediye haftalık 2 GB geliyor,hem paycell puan ve TL kazanıyorsunuz.

    Öncelikle paycellde ücretsiz sanal kart oluşturmalısınız eger daha önceden yoksa. Varsa zaten kartlarımda görünür.

    Sonra kart ödemelere ve eft ye kapalıysa açın. Kampanya ve fırsatları açın,tek tek her kampanyayı kontrol ederek işinize yarayacak olanlara hatta hepsine katılın Katıl tıklayarak. Özellikle paycell karta tl yükle tl kazan puan kazan kampanyasını mutlaka bulup katılım sağlayın. Bu işlemleri yapmadan Paycell hesabınıza TL yüklemeyin.

    Önemle söylüyorum,paketi hattınıza Paycellden yüklemeyeceksiniz,Dijital Operatörde yükleyeceksiniz.Bazen paycellden paket yükle TL kazan kampanyası olur o başka.

    Turkcell kullananlar ve az çok marketlerden,hepsiburadadan alışveriş yapanlar Turkcell şirketi iştiraki olan Paycell ile tanışmalı,yakınlaşmalı. Dikkatli akıllı kullanılırsa avantajlar sağlıyor. En olumsuz tarafı kazanılan TL veya puanları kullanma süresi kısa. Bazen kazandığın TL veya puanlar zamanında yüklenmez. Sana başvuru vs yap der oyalar. Buna rağmen akıllı hesaplı kullanıcı paycell ile iyi vurgun yapar.

    DEV80'de ayda 6,6 GB yetmiyorsa ayda ortalama 10 GB kullanıyorsanız,ayda 9 TL vererek içinde Goller Cepte her gole 100 mb veren Goller Cepte hediyesi olan ek paket alarak haftada en az 2 GB,ayda en az 8-10 GB elde edebilirsiniz ek paket ile. Bu işi iyi yapan,iyi maçlar seçenler ayda 12 GB'dan aşağı almıyor. Ayda 9 TL'ye ayda 10 GB kabul edilmeyecek gibi değil.

    Şu yazımı okuyunuz detaylı bilgi sahibi olmak için. Sadece bu pakette değil,hangi pakette olunursa olunsun internet yetmeme ihtimali olanlar hatta Turkcellde hiç paket almadan ben haftada 1-2 GB + Bip heryöne 500 dakika ile idare ederim ayda 9 TL ile diyenler bu yazımı okuyup anlarsa çok işlerine yarar. Telefonda video tv vs izlemeyen,internet az kullananlar hiç ana paket almadan ayda 9 ile idare edebilir.

    Yada ana paketlerine çok uyguna internet ekleyebilirler.

    Yazım şurada forumda:


    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399-198#144923598

    Arkadaşlar,

    Pakete ne zaman zam gelir yada gelecek diye sorular var sık sık. Sizce bunu bilme imkanımız var mı.Zam gelecegi zaman bazen 1 hafta önce haberimiz oluyor bayi müdürü tanıdıklarımız yada Turkcell Genel Müdürlüğünde çalışan tanıdıklarımız aracılığı ile. O da eğer genel olarak paketlerin çoğunda zam olacaksa. Sadece bu pakette zam olacaksa bayi müdürleri bile zam oldugu gün haberleri olur.

    Geçenlerde Turkcell'de paketlere zam olacak dendi ve paketlerin çoğuna zam geldi.

    Bu pakete zam gelmesin de insanlar yararlansın diye dua ettik,hatta Turkcell'e mailler attık 15 gün erteleyin zammı diye.

    Zam gelmedi kandırıldık diyenler oluyor. Zam gelmedi diye sevinilmeli. Sadece kendi menfeatleriniz açısından düşünmeyin. Zam gelseydi,ben zam gelmeden geçtim diye sevinecektiniz. Bu kendi egosunu tatmin etmektir.

    Benim şu 3 ay bu pakete ihtiyacım yoktu,3 ay zam gelmeyecegini bilsem almazdım,ama riske girmedim aldım. Çünkü paket iptal de olabilir di kaldırılabilirdi de. Bakın ben paketi alalı neredeyse 1 ay olacak,daha 80 GB internetten 1 GB bile kullanmadım çünkü Turk Telekomda 20 GB + 20 GB + sınırsız sosyal medyalı tarife kullanıyorum. Buna rağmen bu paketi riske girip aldım. Zam gelmedi boşuna aldım demiyorum,başkaları zam gelmeden alabiliyor alabilecek diye seviniyorum zam gelmedikçe. Empati diye bişey var.


    2022'de ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ %36 zamlandı,yani arttı.

    Bu paketin fiyatının içerisinde Ö.İ.V. de var,yani 299 TL içinde Özel İletişim Vergisi de var.

    Siz düşünün karar verin 2022'de bu pakete zam gelir mi gelmez mi,yada paket kalkar mı?


    BU ARADA 1 OCAK 2022'den İTİBAREN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ %36 ARTACAĞI İÇİN SIFIR YENİ HAT ALACAKLAR VEYA HAT DEVİR ALACAKLAR ACELE ETSİN,ZAM YANSIMADAN 1 OCAK 2022'DEN ÖNCE İŞLEMİNİ YAPSIN. BELKİ BAZI BAYİLER ŞİMDİDEN ZAMLI FİYATI UYGULUYORDUR,FARKLI BAYİLERDE ARAŞTIRMAK SORMAK LAZIM.

    Paket zamlansın da pakete geçmeyi düşünen başkaları üzülsün siz sevinin be kardeşim. Zam gelsin de mutlu olun. Sıktı artık pakete zam gelmedi diye rahatsız ve şikayetçi olmanız. Asgari ücret artmışken, elektrige ve Òzel İletişim Vergisine müthiş zam gelmişken bu pakete zam gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden kat kat fazla. İnsanlar mağdur olmasın diye bu durum konuşuldu,almak isteyen acele etsin dendi. Zam gelmediyse sevinilmesi gereken yerde zam gelmedi diye üzülüyorsunuz. Ben de marta kadar ihtiyacım olmamasına rağmen bu paketi aldım belki iptal olur diye ama gram pişmanlığım üzüntüm yok. Hep kendi açınızdan düşünmeyin. Keşke 1 yıl zam gelmese insanlar yararlansa.

    Zorla Turkcell'e zam yaptıracaksınız. Zam gelince sizin ne kazancınız oluyor? Bir çok kişi taahhütü bitince paketi almayı bekliyor,onların zararı oluyor,onlar üzülecekler ama.

    Faturalıdan Faturasıza yani Hazır Kart'a geçişlerde zorla satılan ancak forumda bazı üyelerin kendilerine satılmadığını belirttiği "Kesintisiz İletişim" paketinin iptali için şikayetvar üzerinden şikayetimi oluşturdum. Ekran görüntüleri ile destekledim. Bu akşam müşteri hizmetleri tarafından arandım ve zorla satılan pakete ait 35 TL ücreti hattıma TL olarak geri yüklediler (Karta iade de edilebilirdi belki ama açıkçası üstelemedim).


    Geçiş işlemlerinde Kesintisiz İletişim paketi zorla satılan üyelere duyurulur.

    Konuya katkı yapan,insanlara faydalı olanlar konuda bellidir. Konunun en çok beğenilen 7 paylaşımı şahsıma aittir.

    Çoğu zaman ve emek gerektiren,çoğu kişinin yararlanıp teşekkür edip Allah razı olsun dediği yazılardır.

    Bu forumda bu bölümde benim verdiğim bilgilerin doğruluğunu bilen bilir.Ben burada başkaları gibi polemik yapıp dalga geçip hakaret edip ego tatmini için yokum. Ben sizlere yardımcı olmak için,sizlerin işi görülsün diye buradayım.

    Ben burada hakarete uğrayacaksam,yönetim buna engel olmuyorsa bırakmasını bilirim.

    Buraya hakarete uğramak için geliyor değilim.

    Şu forumda kesinlikle yıllardır kimseye asla " beyin özürlü" "geri zekalı" "aptal" hitaplarını yapmadım.

    Ben, hem kişiliğim gereği bu uslubu kullanmıyorum,hem forum kurallarına yönetime saygı duyuyorum.

    Kurallara uyanla uymayanlar aynı muameleyi görmemeli.

    Her gün her saat buraya gelip insanlara ve foruma katkı yapanlarla ayda yılda bir girip hakaret edenler aynı muameleyi görmemeli.

    Bir de hakaret içeren yazılara beğeni atanlar var. Hakaret içeren yazıya neden beğeni yapılır?

    Buralarda bir gün olmazsam bilin ki bu durum yüzündendir.

    Forumda birçok konunun en beğenilen ilk 3-5 yazısı benim paylaşımlarımla doludur,çünkü yazılara emek verilmiştir,faydalıdır. İnsanlar da teşekkür olarak emeğe saygı olarak beğeni atar.


    Benim profilimde yıllardır, "Farklı görüşünü hakaret etmeden belirt,hakaret etmeden eleştir."

    "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" yazar.




    Turkcell Numara taşımalarda yedek yazan simkart kullanır.

    Telefonu tamamen kapatın,simkartı çıkarın kuru gözlük bezi gibi hassas bir penye bezle yada %100 pamuk atletle silin,nemli olma ihtimali olmasın.

    Turkcell-Telekom yönü konuşmalar sıkıntılıdır,özellikle şu yağışlı rüzgarlı havalar. Turkcell Turk Telekom yönüne bant kısıtlaması mı ne yapıyor deniyor. Vodafone daha önce dava açmıştı bu durum için Turkcell'e.


    HDSES yazıp 22200'a gönderin.

    Turkcell UpCall yükleyip yönlendirmeleri ve Telesektereri iptal edin,sonra Upcall uygulamasını silebilirsiniz.

  • Turkcell den hangi operatöre gidip gelmek en kolayı beyler?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Bimsel galiba. Yahu o değil de Turkcell faturalı müşterisiyiz, doğrudan şu faturasız tarifeye geçirmek yerine bin dereden su getirtiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Vallahi ya uğraş dur 30 lira için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum paketten çok memnunum ekstra tv+, dergilik felanda veriyor. Zaten genelde WiFi den bağlıyım tatile gidince rahat rahat intrnetren kullanabiliyorum. Tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

    mevcutta turkcell kullanırken aldım numara taşımaya gerek yok

  • Forumda TL satanlar vardı. O şekilde aldım ben 5-6 ay önce.Daha ucuza geldi. 300 lirayı 210 liraya almıştım sanırım.
    Edit: Kimsenin parasını çalıp çırpmadım, herkes aklını kendine saklasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 3 Aralık 2021; 15:2:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Faturalıyım ama? Hazır karta geçişte para istemiyorlar mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar internet ücretlendirme periyodu 100 kb, o yüzden faturalılara göre internetinizin çok daha hızlı tükenir

  • 100kb başı ücretlendirmeyle 2 ayda biter o internet

  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Bugün ucuz görünürde yarın dava kağıdı geldi mi pahalıya patlamasın ?



    Şimdi biri sana altını gramı 770tl ike sana 600tl den veriyim dese ne anlarsın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 2 Aralık 2021; 10:8:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam örneklendirebilir misiniz 1 mb harcadığımızda 10 mb gitmiş gibi mi olacak?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 kb bile kullansan paketten 100 kb olarak gitmiş sayılacak

  • Benim mevcut paketimin detaylarına baktım, onda da periyot 100 kb yazıyor. Eskiden bu periyotlandırmayla aylık 15 GB yetiyordu şimdi 5 GB bile yeterli oluyor. Biraz riskli ama almayı düşünüyorum.

    Olursa en kötü paket bitmeye yakın hat değiştiririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda cahilim ama mantığımı kullanıp cahil yorumu bırakmak istiyorum..

    Şimdi dk üzerinden konuşalım Arama ücretlendirme periyodu 60sn diyelim..

    Telefonu açtım, karşı tarafı aradım, o da açtı 62 sn konuştuk.. telefonu kapatyık... hesabımdan 60+2 sn gitti.. sistem periyoda göre 60+60sn yani 2dk düşüyor.

    1 sn ücretlendirme periyodu oksaydı 1 dk 2 sn düşerdi.


    Şimdi gelelim internete..

    mobil veri kapalı , wifi kullanıyorum.. Dışarı çıktım wifi çekmedi , mobil veri devreye girdi.. dışarda oraya buraya gittim.. cafe de oturdum.. sörf yaptım. Mobil veri hep açık.. Akşam eve geldim.. Wifi bağlandı ve mobil veriyi kapattı..

    Açtığım zamanla kapattığım zaman arasında 120mb 920kb kullanmış olayım.. ücretlendirme 100kb olduğundan 920kb 1000kb yuvarlanacak.. hesaptan 121mb düşecek..

    Sistemin böyle olması lazım.. yani mobil veriyi günde 10 kere aç kapa yapsan maksimum ama maksimum 99x10 = 990kb zararın olur.. bence 80gb da devede kılın gibi birşey..

    Yeni telefon aldım.. wifi açıkken 4g kapattığını sanmıyorum.. lte srmbolü yukarda yem aktif.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okumaya üşenenler için ön özet: Faturalıdan faturasıza geçmek ücretsizdir ama biz 35 liranızı alırız.


    Faturalı hattan Hazır Kart’a geçişte ücret öder miyim?

    Hayır, bu işlem ücretsizdir.
    4.5G uyumlu sim kart sahibi olmayan müşterilerimiz, 18.03.2018 tarihi itibarıyla Faturalı hattan Hazır Kart'a geçerken sim kartlarını 4.5G uyumlu sim kart ile değiştirmelidir.
    Faturalıda'dan faturasıza geçiş sonrası; kesintisiz iletişim paketi tanımlanacak olup, paket ücreti müşterilerimizin faturasıza geçmeden önceki son faturasına yansıtılacaktır. Kesintisiz iletişim paket ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın. (https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/kesintisiz-iletisim-paketi)

    Bireysel faturalı hattan faturasız hatta veya geçiş yapan müşteriler yararlanabilir. Bireysel faturalı hattan faturasız hatta geçen müşterilere bir seferliğine KDV-ÖİV dahil 35 TL ücreti karşılığında yurt içi kullanımlarda geçerli her yöne 500 dakika, 1GB cepten internet içeriğine sahip bir aylık “Kesintisiz İletişim Paketi” tanımlanacaktır. Paket ücreti müşterilerimizin faturasıza geçmeden önceki son faturasına yansıtılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 2 Aralık 2021; 11:33:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turkcell 20.000 DK 20.000 SMS 80 GB İNTERNET 12 AY 299 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ayda bitmeyecek,keşke devir olsa😁😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vodafone hattımı taşıma yaptım geçiş sonrası bu paketi alacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.