Şimdi Ara

Türkçe Yamalar ve DMCA İhlali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir eposta aldım. Remastered vesiyonu için düzenleyip paylaştığım Bioshock Remastered Yaması, ESA(Entertainment Software Association)'nın şikayeti üzerine kaldırılmış. DMCA ihlallerinin devam etmesi halinde hesabımın feshedileceğini de belirtmeyi unutmamış Google Amca. Yama paylaşırken Google Drive kullanan bir sürü kişi olduğu için bu konuyu açma gereği duydum. Şikayet büyük ihtimal bir bot tarafından yapıldı bu yüzden yamaları paylaşırken benim gibi arşivi şifresiz oluşturup bir de üstüne arşivin ismine açıkça oyunun ismini yazma gafletinde bulunmayın. Google Drive üzerinden yaygın şekilde korsan oyun paylaşımı yapılırken gelip bir Türkçe yamanın kaldırılması ise ayrı bir komedi.

    Türkçe Yamalar ve DMCA İhlali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 31 Aralık 2019; 14:25:30 >







  • Trajikomik bir durummuş. Google Drive'a neler atıyoruz kolaylık sağlıyor diye, demek ki fazla açılmamak gerek. 14-15 yıldır kullandığım gmail'e bir şey olursa üzülürüm şahsen. Geçmiş olsun hocam.
  • MediaFire'da aynı şekilde. Dosya isimlerini olabildiğince kısaltarak ve değiştirerek koyun, botlar gördüğü yerde otomatik telif atıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Trajikomik bir durummuş. Google Drive'a neler atıyoruz kolaylık sağlıyor diye, demek ki fazla açılmamak gerek. 14-15 yıldır kullandığım gmail'e bir şey olursa üzülürüm şahsen. Geçmiş olsun hocam.
    Sağ olun hocam, dosyaları herkese açık paylaşıma açmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Ben her ihtimale karşı şimdilik her şeyi paylaşıma kapattım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 2 Ocak 2020; 21:4:7 >
  • Klasörün adını "BioShock Remastered Türkçe Yama" olarak yap, ardından yeni bir klasör daha oluştur ismini sallıyorum "BR_TR_Yama" gibi yapıp rarla. Zamanın 4Shared denen ve Rapidden sonra ilaç gibi gelen güzelim upload sitesi yedeklemediğim birçok modumu böylece heba etmişti. Her yerde bu bot var artık. Sosyal medyadaki en ufak küfüründe bile ceza yiyebilirsin. Ya da "hey nigga" gibi repliklerde bile.
  • Yararlı konu, umarım çok fazla problem yaşamadan süreç kapanır. Bundan sonra dosya upload ederken dikkat edeceğimiz bir husus olacak. Teşekkürler uyarı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.