Şimdi Ara

Türkanime severlere anime izleme portalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisan ayında bahar zamanı ve kiraz çiçekleri anime izle son çiçeklenme hala. Genelde ilgisiz kalan kitap türkanime kurdu, hastane bekleme odasında bir kitapla karşılaşır. Kapakta el yazısıyla yazılmış kelimeler: "Ölümle Yaşamak." Kısa süre sonra, gizlice pankreas hastalığından muzdarip olduğunu ve sadece sınırlı bir süre kaldığını ortaya çıkaran çok popüler ve gerçekten neşeli sınıf arkadaşı Sakura Yamauchi'nin tuttuğu bir günlük olduğunu keşfeder. Şu anda sırrını paylaşmak için sadece anime izle bir kişi daha kazanıyor.
    Olabildiğince türkanime normal bir yaşam sürdürmeye çalışan Sakura, hayatını sonuna kadar dolu yaşayacağına karar verdi. Özgür ruhu ve öngörülemeyen eylemleri onu bir döngü türkanime için attığında kalbi yavaş yavaş değişmeye başlar.
    Üçüncü serileştirmelerinde, manga ikilisi Moritaka Mashiro ve Akito Takagi - aynı zamanda kendi isimleri Muto Ashirogi tarafından da bilinir - bir anime uyarlaması hayallerine daha yakınlar. Ancak, asıl zorluk daha yeni başlıyor: eğer sanatçı Eiji Niizuma ile altı ay anime izle içinde sıralamada yarışamazlarsa iptal edilecekler. En üste çıkmak için çok sayıda rakip geride kaldı ve savaş ilan edildi. Bir anime hakkında düşünmek için türkanime yeterli zamanları bile yok!
    Bakuman'da. 3. Sezon, Muto Ashirogi, Shounen Jack sıralaması olarak bilinen devasa dağın tepesinde kalmak için bir yol bulmalı. Yeni sorunlar anime izle ve yeni asistanlarla, çift hayalleri için çaba göstermeye devam ediyor.
    Japon Tüy Ağırlık Şampiyonu Makunouchi Ippo, yıkıcı imza hamlesiyle Dempsey Roll'u bir kez daha unvanını korudu. Ancak, yeni meydan okuyucular, rakiplerini ezmekten sorumlu olan hamleye bir cevap olduğunu iddia ederek türkanime sola ve sağa doğru anime izle yükseliyorlar. Ippo meydan okumaya ayak uydurabilecek mi, yoksa güçlü olmanın ne demek türkanime olduğunu öğrenmeden önce gururunun ağırlığı onu yok edecek mi? Bu arada, Kamogawa Spor Salonu arkadaşı Aoki Masaru da sadece bir atlama, atlama ve Kurbağa Punch'ı Japon Hafif Şampiyonuna katılmaya hazır, kendi kemerini almaktan uzak!
    Hajime no Ippo: Rising, Ipo'nun daha güçlü olma arayışına devam ediyor, Kamogawa Spor Salonu'nun aynı sevimli anime izle kadrolarına sahip, vücutlarını ve kalplerini profesyonel boksun sert dünyasında yol almak için sıraya türkanime koyuyor. Bir demir irade ile, Ippo bir kez daha anime izle halkaya girer.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.