Şimdi Ara

Türk Telekomda kalma indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben telekomda 1000 dk 1000 sms 6 gb internet 40 tl ile alıyordum taahhütüm bitti. Aynı tarifeye 45 tl 8 gb olanı 50 tl dediler. Bende kalsın vodafone geçiyorum dedim. Çünkü 7+7 freezone çok avantajlı geldi. Geçiş işlemlerini başlattım. Benim kartım başkasının üstüne benim üzerime olan hattı kardeşim kullanıyor. Ben bunu unutup kendi kimlik bilgilerimle geçmeye çalıştım. Tabi geçiş iptal oldu sonra telekom aradı neden geçiyorsun dedi. Anlattım sizin gözünüzde yeni gelen müşteriler eskilerden daha değerli tarifeleriniz çok pahalı dedim. Bana Prime Klasik 10GB Tarifesi (1500 dk ve sms 10 gb internet) taahhütsüz 74 taahhütlü 54 tl olan tarifeyi 38 tl ye vermeyi teklif ettiler tabi hemen kabul ettim. Sonuç madem böyle fiyatlara güzel tarifeleri verebiliyorlar. Neden vermiyorlar.



  • Bu şekilde hatalı hat taşıma taktiği kesinlikle tutuyor. Bunu zaman zaman tavsiye etmiştim tavsiye ediyorum da. Taahhütünüz biterken yada bitince farketmez,yada faturasızdaysanız farketmez. Sağlam etkili bir blöf yapmak istiyorsanız hat taşıma başvurusu yapın,ama anne kızlık soyismini yanlış verin. Yada yanlış kimliği verin. Başvurunuz operatörünüze gidiyor,bilgileri kontrol ediyor tutmayınca reddetme hakkı oluyor. Zaten bilgiler uyuşmazsa onaylayamaz. Bu arada operator sizi arıyor,taşıma başvurusu yaptınız mı diye. Siz evet yaptım ama sanırım anne kızlık soyadını yanlış vermişim,yarın tekrar gidip düzelterek tekrar başvuracağım diyeceksiniz.

    Operatör kararlılığınızı gördüğü için yapabileceği en iyi teklifi yapıyor o an. Zaten sizi aramadan önce tekliflerini listeliyorlar. İsterseniz ilk teklifte nazlanın 2.teklifi bekleyin o an,baktınız arkada başka teklif yok teklif elden gidiyor kabul ediyorum tamam deyin.
    Bu taktiği deneyenler hep istediğini alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Nisan 2019; 12:16:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güncele ve tahhütünüze bakınız fatura 40:35 i geçmesin
  • Guzel fikir 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tl de üstüne koysun 40 olsun gene iyi önceki tarifeden 4 gb daha fazla ve önceki ile aynı parayı ödüyor olacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.