Şimdi Ara

Turk Telekom Zorla Tarife Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce telekomdan aradılar. Mevcut tarifemiz kalkmış. 2 tariden birini seçmek zorundaymışız. En uygunu 21.90 tl imiş. biz telefonu kullanmadıgımız için 13.90 tarifeyi kullanıyorduk. Böyle saçmalık yapabilirler mi? Zorla tarife değiştirip fazla para almaya çalışıyorlar.


    ben tarifemi değiştirmek istemiyorum dediğimde ısrar etti. Sinirlendim değiştirmiyorum dedim. Yarın ararız dedi.

    Zorla tarifem kalktıgı halde değiştirebilirler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 16 Kasım 2011; 19:23:45 >



  • bilgin olsun, ev avantaj tarifelerine geçene kadar arıyorlar.
    ev telefonu arayan numarayı gösteriyorsa müşteri hizmetlerinin çağrılarını yanıtlama
  • Siz onay vermediğiniz sürece değiştiremezler, evdeki diğer aile üyelerine de söyleyin, herhangi birisi kabul ediyoruz demesin...
  • Geçenlerde de beni aradılar. e-faturaya geçirelim dediler. Hediye dakika veya indirim verirseniz geçiririm dedim. Veremiyoruz dediler, ben de o zaman e-fatura istemiyorum dedim. Bunun üstüne "e-faturaya geçmeyi onaylıyor musunuz" diye soru sordu. Yanılıp da evet desem tuzağa düşürüp hemen e-faturaya geçirecek veya bu dediğim evet'i ev avantaja geçirmek için kullanacaklar. Hiç belli olmaz bunların ne yapacağı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7

    Geçenlerde de beni aradılar. e-faturaya geçirelim dediler. Hediye dakika veya indirim verirseniz geçiririm dedim. Veremiyoruz dediler, ben de o zaman e-fatura istemiyorum dedim. Bunun üstüne "e-faturaya geçmeyi onaylıyor musunuz" diye soru sordu. Yanılıp da evet desem tuzağa düşürüp hemen e-faturaya geçirecek veya bu dediğim evet'i ev avantaja geçirmek için kullanacaklar. Hiç belli olmaz bunların ne yapacağı.


    Faturalar çok geç geldiğinden ben evet dedim. İlk e-faturam bu ay geldi. Herhangi bir tarife değişimi olmadı. Zaten online işllemlerden değiştirilebiliyor. Ama insan söz konusu telekom olunca cidden kıllanıyor. Benim de aklıma gelmdei değil bir cinlik olup olmadığı hakkında.
  • Bizim ev ve işyerinin tarifesini hiç değiştirmedik 15 yıldır ayda en az bir kere telefon geliyor şu tarifeye gecirelim diye bende hep hayır diyorum. En son aradiklarinda vergiler kalkacak vs demişlerdi ama tam anlamadim gene kabul etmeden kapadı telefon.
  • yalın adsl ye geçtim bir nebzede olsa kurtuldum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.