Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM TECRÜBELERİM HERKES OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Uzun zamandır bunları dile getirmek istiyordum bugüne kısmetmiş. Biraz uzun olacak 2 olay var numara koyuyorum onun için.
    1. Olay: Sene 2014 öğrenci evindeyiz. Malum internet olmazsa olmazlarımızdan 12 ay taahütlü bir kampanya vardı. Bize uygun dedik başvuruydu vs yanılmıyorsam 54-60 arası bir fiyatı vardı tarifenin. Hatta ilk 3 ay tivibu ücretsiz sonrasında kapattırmayı unutursan onunda kullanmadığın halde ücretini alıyorlardı.
    Başvurular yapıldı net geldi. İyi hoş kullanıyoruz. Dönem bitti yaz geldi dondurmadık diye hatırlıyorum taahüt bitmedi taşıyacak evde yoktu. Boş yere 3 ay falanda ödedik. Neyse orası bizim problemimiz burada kimseye suç bulmuyorum.
    Taahüt bitti kapattıracam interneti aradım dediler ki kimlikle şubeye git. Eyvallah dedim koştur koştur şubeye gittim. İşlemleri yaptım. Dedim ben bunu kapattırıyorum. Lazım değil bana.
    Dediler ki olmaz biz başvuruyu aldık sizi arayacaklar ondan sonra kapanır. Tamam dedim ona da eyvallah. Eve gittim uyuyorum telefonum çaldı.
    Beyefendi Türk Telekom'dan arıyorum interneti kapatmak istemişsiniz uyku sersemiyim bu arada. Evet dedim kapatmak istiyorum kullanmıyorum.
    Tutturdu başka tarife verelim yok dedim kapattıracam kullanmıyorum. Bu seferde başladı donduralım. Başta da demiştim ya uyku sersemiyim ben anladım ki interneti iptal ettirebilmem için 3 ay dondurmam lazım dondurma sonunda açtırmazsam iptal ettirebiliyorum. Orda ki temsilci arkadaşta zaten sağolsun iyi kullandı durumu ama net hatırlıyorum telefonda israrla dedim ki dondurma bozulduğunda benim haberim olacak mı? Tabi dedi beyefendi kesinlikle haberiniz olur.
    Aradan 4-5 ay geçti galiba bana fatura geldi. Aradım müşteri hizmetlerini bu ne saçmalık dedim. İptal edin hemen beyefendi şubeye gidip etmeniz lazım. Ben bu belgeleri verdim zaten neden gidiyorum tekrar yok olmaz gitmezsen kapatmayız. Birde dalga geçer gibi tekrar donduralım diyor.
    Bu şube olayları da merkeze uzağım bulunduğum ilçede şubeleri yok birde dolmuş falan okuldan çıkıp merkeze gidiyorum.
    Dedim ki bu bir sınav sakin ol git iptal ettir. Gittim iptal ettirdim. Bilirsiniz faturalar 1 ay sonra çıkıyor. Yani ben ilk faturayı gördükten sonra yine ilerledi 2.faturada bana o zaman tam hatırlamıyorum 90 civarı bir fatura çıktı. Ödemedim bir süre.
    Aradım müşteri hizmetlerini bakın bana hiç bir haber verilmedi hatta bakın hiç bir tüketim yok. Ses kayıtlarını dinleyin bana bilgilendirilir dediniz durumu anlattım. Dedi ki temsilcide faturayı ödeyin zaten haklı çıkarsanız biz aidesini yaparız. Mantıklı geldi. Çünkü haklı olduğu mu düşünüyorum. Faturaları da ödedim. 3-5 gün sonra aradılar inceledik biz size mesaj atmışız mesajı operatör iletmemiş olabilir bu bizi bağlamaz kısacası bunu dediler. Tabi sinirden kuduruyorum.
    Tam o sıra Enerjisadan mesaj geldi 700 lira elektrik faturası çıkmış :) Ben o faturayı çözdürmek için uğraşırken kaynadı gitti arada (Görevli sayacı yanlış okumuş 1 ay uğraştım sırf bunu çözdürmek için neyse bu ayrı bir konu:))

    Şimdi 2. ve daha absürt bir tecrübeme gelelim.

    Ailemin yaşadığı şehirde internet ihtiyacımız vardı orayada 24 ay taahütle internet bağlattık. Neyse internet geldi kullandık falan derken taahüt süremiz doldu. Bizede internet lazım ama hız vs önemli değil zaten fiber ama 35gb akkli bir paketti bir gün hayrını görmedik. Bari dedim hesaplı olsun. Taahüt bitince iptal dilekçesi verdim. Düşündüm ki bunlar beni ararlar hesaplı bir tarife falan yaparlar bir şey.
    1. gün aradılar açtım ses gelmedi bakın bu olaya dikkat edin bunu her iptalde yaşadım açıyorsun ses gelmiyor.
    Sonra 2.günde arayan yok 3.gün aradılar galiba belkide daha geç telefonda da internetim bitti kedi gibi bunların aramasını bekliyorum.
    Sonunda aradım beyefendi dedi. Neden iptal ettiriyorsunuz. Pahalı geliyor dedim. Tamam dedi size özel bir teklif yapıyorum. 40 tl 24 ay taahüt verin sizin herşeyiniz hazır modem vs bunun için böyle bir teklif veriyoruz. Tamam dedim benim için uygundur. Tekrar vurguladım herşey dahil vs mi ek ücret çıkar mı? Yok dedi. Tamam dedim yarım saate internetiniz gelir modemi bir kapatıp açın.
    Telefonu kapattık. 1 gün geçti internet yok. 2. gün oldu internet yok. Abartmıyorum 10 kere en az müşteri hizmetlerini aradım. Her temsilciyede 10 dk durumu anlattım. Her temsilcide farklı bir tez sundu bana. Biri dedi hattın ödenmemiş faturası var. Biri dedi şubeye gidin. Biri umudunu kaybetme vs vs çözüm yok. 4-5 gün oldu. İnternetim de yok bu durumu anlarsınız yapmam gereken işlerimde var ayrıca tatile geldim çevremde yok o şehirde kafa dinleyip nette takılacam 10 gün sonra gidecem zaten. En son çok sinirlendim aradım müşteri hizmetlerini. Kafaya koydum internet açılana kadar kapatmıyacam telefonu başladık bir bayandı konuşmaya dedim bakın 5 gün oldu çözmüyorsunuz çözülmeden kapatmam.
    Baya bağırıyorum artık ve inanın o son aramama kadar da gayet sakin bir şekilde konuştum. Neyse telefonda konuşurken bir baktım modemin ışığı yandı. Temsilciye dedim net geldi hakkını helal et gerildim biraz sende emir kulusun hayırlı akşamlar.
    Gece interneti kullandım. Sabah telefon çaldı Türk Telekom'dan bilmem ne hanım. Beyefendi sizin görüşmeyi yapan arkadaş paketi girmeyi unutmuş sisteme işlememiş. Onun için o fiyattan kullanamazsınız istiyorsanız bilmem ne standart tarifesini verebilirim.
    Şok oldum bir an ilk düşündüğümde bunlar beni işe falan alacak herhalde sabrımı deniyorlar olaylar karşısındaki.
    Hanımefendi dedim bundan bana ne gir o zaman paketi benlik bir hata yok. O görevli hakkında da soruşturma açılacak ama işte bu anlık teklif olduğu için ben size bunu veremem. 10 gündür ben sizin bu saçma olayınızı bekliyorum böyle bir hata yapıyorsunuz ve bana yapacak bir şey yok diyorsunuz siz nasıl bir firmasınız bu nasıl kurumsallık. Benim magduriyetim ne olacak dedim. Beyefendi 12 saat internet kullanılmış bu size yansıtılmayacak :)
    Artık kan beynime sıçradı. Tamam dedim ya size de internetinize de yazıklar olsun iptal edin benim internetimi. Kadın bu seferde gidip tekrar şubeden iptal ettirmeniz lazım dedi. Bak diyorum ben bu hattı iptal ettirdim belge mi verdim 10 gün oldu kapat şunu yok prosedür böyle. Hat aktifleşmiş tekrar vermelisiniz. Yoksa ne olacak diyorum gitmiyorum o zamanda fatura çıkarmış. Tabi bu konuşma baya uzadı. Gittim iptal ettirdim interneti. Kapattırdım. Peşini bırakmadım tabi her kanaldan denedim bir şeyler ama umursamadılar açıkcası. Vodafone gidip 24 ay taahüt yaptırdım. Ufak bir ilçedeyiz fazla seçenekte yok.

    Sonuç olarak çok içime dert oldu insanlar bilsin en azından bunların rahatlığını sorumsuzluğunu tüketiciye yaptıkları hatalar karşısındaki tutumlarını. Ve inanın hala sinirleniyorum şu an yazarken bile kan beynime sıçrıyor. Bu olayın üstüne 4 tane aktif Türk Telekom hattım vardı hepsini taşıdım. Bu taşıma sırasında da bir çok saçmalık yaptılar ama bunların yeri burası değil. Ben şahsen bu tecrübelerimden sonra elimden geldiğince uzak duracam bunlardan. İnsanlarda bilsin istiyorum yaptıklarını forum ortamı da hep samimi geldi bana sizlerle de paylaşmak istedim. İyi forumlar...







  • Usenmeden uzun uzun yazmissin. Ben Turk Telekom kullaniyorum. Sadece internet biraz yavas. Baska bir sorun yasamadim. Insallah yasamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir anımı ekleyeyim TTNET için 2006'dan kalma hattımız vardı o zamandan belli internet kafe için vs kullanıyorduk kafe kapandı eve aldık vs 2012'in ocak şubat ayı lise 2 veya 3 15 tatili iple çekiyorum gelsin de oyun oynuyalım felan cuma okul kapandı cumartesi bi oldu modemde ışıklar gitti müşteri hizmetlerini aradım gitti felan siz hat kapatma talebinde bulunmuşsunuz hattınız kapanmış yok öyle bir şey hata olmalı dedim kimse talepte bulunmadı kaç yıllık hat vs yok anlaşamadık il müdürlüğüne gidin dediler bize bir fatura cıkardılar kendi hatalarından dolayı 255 lira mevla il müdürülüğünde kavga ettik artık bir orta yol bulmaya çalıştılar vs 255 lirayı ödeyeceksiniz dediler kendi hatanızı biz niye ödeyelim kardeşim vs derken yeni hat bağlayalım 4 ay ücretsiz kullanın aynı mantığa geliyor vs derken babam ikna oldu kabul etti tabi bize giren girdi bu süre boyunca 15 gün zehir oldu neti 2 hafta veremediler.




  • geçmiş olsun

    ''Olur böyle vakkalar Türk polisi yakalar,

    On yıl oldu ama hala neden bulamadılar''

    haluk levent şarkısı



    :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 12 Mayıs 2017; 15:42:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.