Şimdi Ara

Türk telekom rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 mart pazartesi günü akşam eve gittiğimde internetin kesik olduğunu gördüm.Komşularlada görüştükten sonra yol çalışması sırasında apartmana gelen kablonun koparıldığını öğrendik ve asıl macera böyle başladı.

    Akşam arıza kaydı oluşturmak için ttnet müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım kayıt açılmaya çalışıldı ama sizin bekleyen bi sonlanmamış işleminiz görünüyor önce onu sonlandırıp sonra kayıt açmamız gerek denildiBekleyen işlemde haziran ayında neti dondurup eylül ayında açtırmıştım onun sonucuymuş.Ama eylülden bu yana neti kullanıyorum sorun yoktu.2saat kadar sonra 4440375 tarafından arandım ve bekleyen işlemin sonlandırıldığı ve arıza kaydı açılıp bana bilgi verileceği söylendi.1gün bekledikten sonra arayan soran olmayınca tekrar ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve tc numaramı girince böyle bi abone yoktur cevabını aldım.Zorda olsa müşteri hizmetlerine bağlandım sizin üyeliğiniz var ama aboneliğiniz yok dedi bana bende nasıl olur dedim ve süreci anlattım kayıt açıp dönüş yapacaklarını söyledi.Bugün bi mesaj geldi ve sorunun düzeldiğini söylüyordu tekrar mh aradım yine bu tc ait abonelik yoktur dedi.

    Zorda olsa bağlandım sıkıntı yok aboneliğiniz başlamış dedi peki iptal ettirsem ne kadar ceza gelir dedim sizin taahhüt 4martta dolmuş bi ceza gelmez dedi oysaki daha 9ayım var.Uzun konuşmalar sonucu eski aboneliğimin 4marrta iptal edildiği ve dün yeni abonelik başlatıldığını öğrendim.Ve bu yeni abonelik aylık ücreti 136 tl imiş normalde benim faturam sabit 64 tl idi.

    Cidden psikolojim bozuldu.Şimdi bunlar bana bu ay 9aylık iptal ettirme cezası ve bu ayın 136 tl faturasınımı gönderecek cidden ne yapacağımı şaşırdım mh inceliyoruz bekleyin diyor ve 5 gündür sonuç yok.Ve bugün sabah 9dan bu nyana arıyorum iyileştirme çalışması var diyerek mh bağlanamıyorum.







  • 1- BTK dan şikayet kaydı açın
    2- CEo ya twitterdan yazın
    3- Bölge telekom müdürlüğüne gidip çalışanlara izah edin

    Telefondan temsilci ile çözülecek iş değil sizin rızanız olmadan sözleşme iptal edilmiş. Dolayısıyla Telekomun kendi kusuru size yaptırım uygulayamaz. Süreçten çözüm alamazsanız Tüketici haklarına başvurun kesinlikle bir çözüm sağlanır.
  • 1.Btk ya yazdım
    2.paul dony yazdım ve aradılar hala inceleme sürüyor arayan kişide hattımda anormallik olduğunu kabul etti.Neticede taahhüt sürem dolmadan taahhütüm bitmiş gibi görünüyor.Arayan mh temsilcisi fatura yada cezai işlem uygulanırsa iptal edileceğini söyledi ama gerçekten artık inancım kalmadı resmen yoruldum yıprandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.