Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.355
Cevap
27
Favori
127.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Turkcelldeki hattın taahhütü biterken Turk Telekomda faturasızda duran hattımı Turk Telekom bayiilerindeki personelin tüm acemiliğine rağmen bu tarifeye geçirdim.
    İstanbul gibi yerde bir bayinin müdürü dahil çalışanları bu tarifeyi bir türlü bulamadılar sistemlerinde. Selfy Sosyal 20 tarifesiyle karıştırıyorlar,bahsettiğiniz o diyorlar. İnternetten turk telekom resmi sitesinden ve selfy sitesinden tarifeyi ve paketi gösterince başlıyorlar aramaya,bulamayınca da kampanya bitmiş,site güncel değil deyiveriyorlar. Ya diyorum bu hafta geçenler oldu. Onlar numara taşıyarak gelmiştir,faturasızdan geçilemiyor diye tutturdu bir bayi.
    Daha önce ara sıra uğradığım başka bir bayiye gitmek zorunda kaldım 1 gün sonra müsait olabildiğimde. O bayide de bir çalışan tutturdu sistemlerimizde yok,teklif gelirse müşteri hizmetleri geçirebilir. Dedim müşteri hizmetleri de bayiiler yapabilir sadece diyor. Müdürleri de beceremedi,müşteri hizmetlerini aradı,oradan bilgi aldı kabul etti kendilerinde bir beceriksizlik olduğunu. Telefonda başka bir bayiyi aradılar sanırım bir bayinin bu işleri iyi bilen çalışanı yada müdürü. Telefondaki adım adım anlattı,buldular tarifeyi. Bana da beyefendi gelin siz de görün 20 GB sil süpür ve sınırsız sosyal medya yazmıyor,aynen selfy sosyal 20 tarifesi dediler. Baktım ekrana,evet Selfy Yeni Sosyal yazıyor ama sınırsız sosyal medya özelliği ve sil süpür yazmıyor hiç bir bilgisinde. TT Mobil Genel Müdürlüğü de suçladılar ana giriş sistemlerinde bu tarife neden konmamış da başka yerde bulunuyor diye. Kampanya kodu tarife kodu falan girip bulabildiler.
    Biraz zaman aldı ama geçiş işlemini yaptılar. Turk Telekom faturalıda 20 GB tarifesinde bulunan hattıma referans kodu gönderildi adıma fatura lazım diyerek..Gelen kodu girdik,şartmıydı bilemiyorum.
    Onlar geçişi yaptı ama bitmemiş.
    Bayi geçiş yapmadan illa Selfy üyesi olmak şart değil,geçişten sonra Selfy üyeliği tanımla ve kampanyaya dahil ol sistemi olabilir anladım ben. Benim hattım faturasızda zaten Selfy idi ve faturalıya geçince düşmemiş. Oysa başka bir hattım Faturalıda 20 GB tarifesine geçtiğinde selfy düşmüştü. Müşteri hizmetleri düşer,tekrar Selfy kaydı yapmalısınız demişti.
    Neyse,bayide geçiş işlemini yaptık ama bitmedi. İndirimli fiyattan almak için taahhutten önce kampanyaya SMS ile yada bayiden dahil olmak gerekiyormuş ayrıca.

    SELFY yazıp 4545 'e gönderdik hattım Selfy üyesimi diye kontrol için. Selfy üyeliğim devam ediyormuş,tekrar üye olmaya gerek kalmadı.
    Selfy Özgürce Sosyal kampanya indirimine katılmak için SELFY OZGURCE SOSYAL yazıp
    yazıp 4545'e gönderdim. (5555 değil,karışmasın)
    Eğer selfy olmasaydım Selfy Ozgurce Sosyal 01234567890 (yani 26 yaş altı bir tc no) yazıp 4545'e göndererek aynı anda hem selfy olunuyor hem tarife tanımlanıyor.
    Personel bayan Eylül 2020'den beri Selfy ancak 18-25 yaş arasındakiler olabilir dedi ama ben 10 yaşındaki oğlumun bilgileriyle selfy oldum ve kampanyadan yararlandım. Belki 2020 eylülden önce Selfy olduğum içindir,bayan artık 18 yaşından küçükler olamaz,BTK böyle istiyor dedi. Yanılabilir de.
    Selfy Özgürce Sosyal kampanyasına kaydınız yapıldıktan SOZ yazıp 5555'e gönderdikten sonra (4545 değil) taahhut verip ilk 12 ay indirimli 74 TL fiyattan yararlanacaksınız.
    Kampayaya kaydınız yapıldı,dahil oldunuz mesajı gelmeden taahhut işlemi yapmayın dedi bayi çalışanı.
    Bu kampanyayı kullanıp tarifeyi kullanmak isteyenlere faydası olur diye uzun uzun detaylı anlattım.. İşlem mesajlarının görselini de ekliyorum. Turkcell GNÇ Fırsat Max ve Turk Telekom Yeni Sosyal ile çift dikiş devam edeceğim 2022 Eylül'e kadar.
    Bakalım Sil Süpürden her ay 20 GB hediye sistemi nasıl işleyecek. Sizler de Sil Süpürden her hafta ne geliyor paylaşırsanız konuya çok faydası olur Zira bu durum net değil,bu 20 GB nasıl veriliyor belli değil,çıkam 20 GB da yok,10 GB haftalık da yok. Bu konuda BTK'ya şikayetler de yapılmış.
    ARKADAŞLAR,FORUMDA 2-3 YILDIR TURK TELEKOMDA TAAHHUTLÜ FİYATTAN AYRICA 2 KERE İNDİRİM ALMA TAKTİĞİNİ ANLATIYORUM,BİLENLER HATIRLAR.
    BU TARİFE İÇIN DE KOLAYCA İNDİRİM ALDIM 54 TL OLDU.
    İNDİRİM TAKTİĞİ YAZISINI KONULARDAN KALDIRDIM TT ÖĞRENİP ÖNLEM ALINMASIN DİYE. ÖZELDEN İSTEYENLERE ZAMANIM OLDUKÇA ANLATIYORUM. HAFTADA 5-6 KİŞİYE İNDİRİM ALIYORUZ NEREDEYSE.
    PROFİLİME TIKLAYIN,HESABIMI TAKİP ET DEYİNİZ. ÖZELDEN MESAJ GÖNDERE TIKLAYIP DURUMUNUZU,HANGİ OPERATÖRDE OLDUGUNUZU,YAŞINIZI,NASIL SELFY OLACAĞINIZI ANLATIN LÜTFEN.





    @decolo65 bahsettiğim yazı ve görseller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu pakete geçiş yapmak istiyorum vodafondan ama bir şeyi öğrenmem lazım. Ben wifi hotspot ile değil de usb ile bilgisayara internetimi paylaşmam lazım ve google chrome üzerinden instagram ve you tube com sitelerine girip kullanıcam. Böyle yaparsam sınırsızdan mı kullanmış olurum yoksa paketimi mi yer ? Pakete sahip olan arkadaşlarımız bilgilendirmek amacıyla deneyebilirler mi lütfen

  • tataroglancan T kullanıcısına yanıt

    Ben de bu sorunun cevabını arıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce kurye gelip hattı teslim etti evrakları imzaladım. Kimlik fotoğrafını whatsapp tan dediğimi numaraya gönderdim. Hala TT den bir bilgilendirme mesajı gelmedi.

    Sistem talebiniz alındı diye mesaj atıyor mu ? Yoksa sadece şu tarihte açılacak diye bir bilgilendirme mesajı mı geliyor? 2 gün geçti hala tık yok. Acaba kurye evrakları sisteme mi yüklemedi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Impuissant kullanıcısına yanıt

    444 1 500 MHizm arayıp NT başvurun var mı sor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FATURADA İNDİRİM ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!

    TURK TELEKOM TAAHHÜTLÜ FİYATA EK İNDİRİM ALMA YÖNTEMİ:

    (Kesin sonuç içermez,indirim olur garantisi vermez.Biraz iyi konuşma ve biraz şans işi)(Denemek ne kaybettirir. Deneyen 10 kişiden en az 8'i amacına ulaşıyor gibi.)


    Arkadaşlar,yaklaşık 3 yıl önce forumda,Turk Telekom faturasızda ve faturalıda kişiye özel iyi avantajlı teklifleri alma taktiklerini ve faturalı tarifeleri kullanırken ek indirimler alma muhabbetini başlatan kişiyim. Bu muhabbetler sonucunda gerek totem içeren gerek tecrübe içeren taktiklerle ek indirim alma yöntemleri geliştirdim. Bu yönde forumda çok yazım mevcuttur.

    Zamanla bu taktikleri foruma takılanlar da öğrendi,ve biribirine anlattı,konularda önerdi,paylaştı. Yalnız hep kısaca şunu yap,bunu yap denilerek anlatıldı.Çok soran olması ve benim de bu insanlar indirim alsın 3-5 kuruş ceplerinde kalsın düşüncem sebebiyle daha detaylı,anlaşılır düzenli bir yazı yazma gereği duydum.

    Öncelikle bilmeniz ve kabullenmeniz gereken kriter: Bu taktiklerle indirim veya teklif alacağınız kesin değil. Öyle olsa zaten tarifelerin fiyatı ek indirimli şu fiyat diye sunulurdu.

    Bu anlattığımız yöntemi uygulayan 10 kişiden 8 kişi amacına ulaşıyor desem yalan yanlış olmaz. Benim gördüğüm sonuç bu şekilde.

    Forumda bu şekilde indirim aldığını yazan çok kişi oldu ve almaya devam edenler oluyor.


    * * * * *


    (TAKTİKLERİN BURADA HERKESE AÇIK OLARAK OKUNABİLMESİNİN TURK TELEKOM TARAFINDAN ÖĞRENİLİP ÖNLEM ALMA İHTİMALİNE KARŞI İNDİRİM ALMA YÖNTEM YADA TAKTİKLERİ ARTIK SADECE İSTEYENLERE ÖZELDEN YAZILACAKTIR.SADECE ÖZELDEN YAZMAYA KARAR VERMEMİN SEBEBİ,FORUMU TURK TELEKOM MOBIL YETKİLİLERİNİN OKUYOR OLMA İHTİMALİ VE BU YÜZDEN İNDİRİM ALMANIN İPTALİ YADA ZORLAŞMASI. İNDİRİM ALMAK İSTEYENLERİN ŞANSI AZALMAMASİ için ARTIK SADECE ÖZELDEN KARŞILIKLI DİYALOG ile BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM.

    BU YÜZDEN BURADAKi TAKTiK VE YÖNTEMLERİ İÇEREN YAZIYI SİLİYORUM.

    ÖZEL (PM) MESAJDAN İNDİRİM ALMA TAKTİĞİNİ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SÖYLENMESİ GEREKENLERİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER BU YAZIDAN BANA ÖZEL MESAJ İLE ULAŞSINLAR. HESABIMA TIKLAYIP PROFİLİMİ AÇIP HESABIMI TAKİP ETSİNLER.

    BANA HATTIN YASAL SAHİBİNİN DOĞUM YILINI, ŞUAN KULLANDIKLARI TARİFEYİ,KAÇ GB KAÇ DAKİKA İÇERDİĞİNİ,KAÇ TL ÖDEDİKLERİNİ VE TAAHHÜTLERİNİN KAÇINCI AYINDA OLDUKLARINI YAZSINLAR.

    YOĞUN BİRİYİM,ZAMANIM KISITLI AMA MÜSAİT ZAMAN BULUNCA DETAYLI ŞEKİLDE CEVAP YAZARIM.2-3 GÜN İÇİNDE DÖNÜŞ YAPMAZSAM LÜTFEN HATIRLATINIZ ÇEKİNMEYİNİZ.


    (Tarifeye henüz geçmemiş yada geçmek üzere olanlar,geçiş sürecinde dikkat etmeleri gereken ve yapmaları gerekenleri bilmeleri için şu yazımı da mutlaka okuyup ya favoriye ekleyerek yada ekran görüntüsü alarak kayıt etsinler,çünkü anlık olarak geçiş sırasında ve sonrasında lazım olacak.

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-ozgurce-selfy-sinirsiz-sosyal-medyali-ana-konu--147596139-64#150669149

    )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Aralık 2021; 2:9:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 23'ünden beri 57 GB internet harcadım internet bitmedi.

    Şaşırıyorum. İnterneti sömüren biriyim normalde.


    TT'nin şuan tek sıkıntısı çekim gücü. Odamda bazen beni çıldırıtıyor ama arkadaşlarımkın odalarında sorunsuz gibi birşey.


    Odamı değiştirirsem TT ile sorunum kalmayacak gibi ama hala Turkcell gibi bir sorunsuzluk yok.

    Turkcell falan diyorum ama o da öyle iyi değil. Kötünün iyisi

    Türkiye'de internet ciddi manada problemli. Fiber 100 mpbs kabloludan buralara düşünce betona çakılmış gibi oldum.


    Yine de 79 TL'ye iyi hizmet gibi ancak TT'nin çıldırtması devam ederse ya tahammül etmek için indirim isteyeceğim ya da Turkcell'e geçeceğim sanırım.

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    İlginç. Kalan internet var iken sizden niçin internet ücreti aldılar? 20gb internetiniz bitmiş miydi? Eğer öyle ise daha öncede yazdım buraya bu yepyeni olayını yanlış bir sistem hatası ile verdiler millete şimdi acısını çıkarıyorlar bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Bilmiyorum hocam.

    İki müşteri temsilci ile görüştüm biri yepyeni paketi hata, o başka tarifenin paketi diyor.

    Bir diğeri ilk ayınızda tanımlandı diyor.

    Birbirilerinden haberleri yok. Kafam allak bullak oldu. Yarın Turkcell'e geçeceğim veya hattı turkcell data hattına geçireceğim.

    Devam etmem için şu paketi 50 tlye falan satmaları lazım onunla da uğraşacak değilim. Arasınlar 50 ye düşürdük kalın desinler. Ciddiyim başka türlü böyle rezillikler, böyle hat dalgalanmaları çekilmez.


    Çekmiyor. Çekmiyor. Tamam çekiyor ama stabilite yok. Yok. Ne yaptığı belirsiz. Anlık yüksek hız vereceğine düşük stabil hız versin en kötü

  • Arkadaşlar bende selfy yeni 20 pakwtine geçtim sabah hat açıldı şimdi işyerindeyim hız yerlerde 0.25 4.5g hızı müşteri hizmetlerini atadım reset attışar sözde olmadı teknik hizmete bağlandık onlarda internwt ayarı falan yaptılar sözde oda fayda etmedi beylikdüzü yakupluda işyerim limanda oraya yakın olup aynımsıkıntıuı yaşayan varmı acaba anlık bir sorunmu acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan 3g ye çekin hız fırlıyor bende bazı yerlerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Soruma cevap vermediniz. 20gb bitti mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada yukarıdaki taktikle %20 indirimi kaptım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gece 12 de paket sifirlaniyor bakalım 10gb tekrar verecekler mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Bitti hocam

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Tamam işte dediğim gibi artık belli oldu bu 10gb olayı sistem hatası. Farkına varınca Telekom anında kesti. Sizde 20gb bitince 10gb var nasıl olsa dediniz ve yuklendiniz. Ama Telekom 10gb ı herkesten iptal ettiği için ek data ücreti kesti sizden. Yani 1.operatorun size dediği doğru. O bir hataydı :) Neyse büyük konuşmayim bakalım bu gece paket sifirlaniyor tekrar verecekler mi? Vermez iseler yazdıklarım doğru demekki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    1-2 ay sonra arayıp tekrar faturasıza geçiş başvurusu yapacağım. Riskli olan Turkcell gibi değilmiş,işlemi yaptıkları an direk 10 dakikada faturasıza geçiyormuş. Turkcellde ilk başvuruda hemen geçmiyor,teklif varsa 1-2 gün sonra arayıp teklifi yapıyorlar,kabul etmezsen geçiriyorlar faturasıza.

    Yalnız bu Turk Telekomdaki faturasıza geçirme departmanı aslında faturasıza geçirmemek için ikna etme departmanı.

    Yani indirim yapıp faturasıza geçişi durdurma departmanı.

    Şimdilik 74 TL yerine 59 TL iyidir.

    Bu tarifede kötü olan 20 GB bittiginde ve varsa hediye internet bittiginde aşım yapması. 30 GB + sınırsız sosyal medya şeklinde olsa uygun olurdu ve risk oldukça az olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.