Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM NEREYE ŞİKAYET EDİLEBİLİR / NASIL DAVA AÇILIR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar superonline internet müşterisiydim ve yılbaşı öncesi TTNET şatış kanallarından tarafıma ulaşılarak aboneliğimin geçişi olursa superonline cezalarının ttnet tarafından ödeneceği bilgisiyle ttnete geçiş yaptım. Akabinde internet hız problemi yaşadığım için bana VDSL önerdiler ona da geçiş yaptık ttnet üzerinden. Akabinde modemim uygun olmadığını söyleyip bir de modem sattılar. 3 ay sonra adres değişikliğim oldu ve yeni adresime port yok gerekçesiyle internetim bağlanamadığı gibi gitmiş olduğum Ümraniye bölge müdürlüğü de bu sorun için herhangi bir zaman veremeyiz internetinizi iptal ya da dondurun dediler.

    Mecburen internetimizi dondurduk. Hemen peşinden superonline avukatı aradı gecikme cezasından sebep icra başlatılacağını iletti. Ttneti aradım , sistem geçişi onaylamayıp otomatik reddetmiş ve bana yeni abonelik başlattığı için superonline kısmı TTNeti ilgilendirmiyormuş.

    Bu durumda
    1.superonline için HİZMET ALAMADAN ÖDEDİĞİM FATURALARDAN,
    2. internet nakil ücreti ödeyip kullanamadan NAKİL ÜCRETİ ÖDEMEKTEN.
    3. Kullanamadığım vdsl modemlerinin TARAFIMA ZORLA SATILMASINDAN DOLAYI
    mağdur edilmekteyim.

    Bu konuyu aynı bu şekilde BTK sitesine ilettim. Başka nerelere şikayet edebilir ya da bu konularla alakalı nasıl dava açabilirim.
    Bilenler yol gösterip yardımcı olabilirse çok sevinirim.



  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:49:56 >
  • Kaymakamliga gidin once tuketici heyeti oluyor onlarla konusun bi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir iss cayma bedelini otomatik olarak veya elinize nakit para vererek ödemez. Hepsinde işleyiş şöyledir: Eski iss'nin size çıkardığı cayma bedelinin faturasını ve ödeme makbuzunu yeni iss'ye fakslarsınız, onlar her ay kendi gönderecekleri faturadan düşerler. Yani eski iss'den olan borcunuzun avukata düşmesi gayet normal. Tabi namussuz taşeronlar üç kuruş prim hırsı için bu çok önemli detayı söylemezler "her şeyi biz hallediyoruz bir kuruş ödemeyeceksiniz" derler. Arayan numara hakkında savcılığa dolandırıcılık nedeniyle suç duyurusunda bulunmanız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.