Şimdi Ara

türk telekom mağduriyeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle herkse merhabalar, destek ve önerileriniz için teşekkürler. Yaklaşık 2 ay önce Türk telekom netimin tahhütünü 66 tl olan faturam 79 civarı olacak şekilde yenilendi, ayrıca istemediğim halde dijital bilmeme paketi de alınma zorunluluğu var 4.99 tl de o 15 gün sonra arayıp iptal edebilirsiniz dendi, eşim ögretmen online ders veriyor o yüzden ben de açıkçası cok araştırmadım, netimiz kesilmeden devam etsin diye kabul ettim.

    Daha sonra ev sahibinin kendi oturacağı için ev değişikliği yapmak zorunda kaldık, aradım Türk telekomu nakil işlemi için yeni adreste fiber oldugu için fibere geçmeniz gerek dediler, eski tarifem üzerinden tahhüt yaptım ondan devam etmek istiyorum dememe rağmen, hayır çıkamazsınız cezalı bir şekilde ödeme yaparsınız dendi, neyse el mahkum tamam dedim, yeni netim 16 mb den 24 mb fiber olmus oldu, ödemem gereken tutar 99 +4.99 cıktı sonrasında 42 tl taşıma ücreti dendi tmm ona da eyvallah ettim. Ayrıca cagrı merkezindekine sordum modemim eski o ne olacak dedim onu eger uymazsa biz yenisini tahhüt bozmamak kaydıyla hediye edeceğiz dedi.

    Neyse dün telekomda çalısan arkadas geldi neti bağlamaya, modem uymaz abi istersen ben neti açayım telekomdan modem talebinde bulun dedi, nasıl yani dedim,modemi vermeyecek misiniz diyince 240 tl karşılıgında modem almam istendi. Bağlama istemiyorum dedim.

    Bugun Türk telekoma bizzat basvurdum, çözüm masasına gittim. İlk tahhütüm neyse onu yeni adrsimde verin veremiyorsanız tahhütü siz bozmuş oluyorsunuz dedim, kabul etmediler, yeni fiberden ödemek zorunda oldugumu 42 tl taşıma ücreti ve 240 tl modem ücreti talep ettiler tekrardan. Yaşadığım süreçle ilgili talep edilenler, nakil vb için evrak istedim vermediler, buraya ve tüketici hakem heyetine kanıt olsun diye yanımda olsun istedim., alamadım. O yüzden kanıtım yok arkadaşlar.

    Daha sonra tüketici hakem heyetine gittim,herhangi bir zamana ait fatura olması gerektiğini soylediler, yarın telekomdan bir fatura alıp basvuracağınım, neden bu taahhüt duruma devlet bir çözüm bulmaz anlamış değilim, firmalar sizi mecbur bırakıyor fiyat tarifeleriyle sonra da elini veren kolunu kurtaramıyor, zaten mobilden de netimiz in faturası 200 geçecek bu ay. Kendim de 8 aydır filyasonda çalışan bir hekimim kendi mobil netim sahada fitas adlı uygulamayı kullandığımdan bitiyor (fitas da, hastaların ilacını durumunu bilgilerini giriyoruz, temaslılarını ekliyoruz)

    Amacım burdan bir sonuç elde edemezsen bile insanları bilgilendirmek, benzer durumda adres değiştirmeden kesinlikle tahhüt yapmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Turktelekom kadar vahşi bir firma görmedim elini veren poposunu kaptırıyor. Allah kurtarsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.