Şimdi Ara

Türk Telekom Hattın Köprü Moduna Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var.

    Geçen sene TT müdürlüğünden ikna paketine abone olmuştuk. Ev telefonu Millenicom Doping üzerinde olduğu için üstüne basa basa yalın mı diye sormuştum ve abone yapan görevli "evet" demişti. Biz de aboneliği onaylamıştık. Geçen ay Doping'teki ev hattımızın taahhütü bitti ve biz de kapattırdık. Hattın kapandığı güne TT "21,75tl" fatura kesmiş ve interneti "köprü moduna" almış fakat benim bundan şans eseri geçen gün online işlemlere giriş yapmak istediğimde haberim oldu. Hesaba giriş yaparken şöyle bir uyarı veriyor.

    quote:

    Sabit telefon hattınız iptal olduğundan internet aboneliğiniz köprü sürecine girmiştir. İnternet hattınızın iptal olmaması için en kısa sürede Yalın İnternet ya da Alo Paket hizmetlerinden birisine geçiş yapmanız gerekmektedir. Geçiş işlemi için TTNET Bayi veya TT Ofis'lere başvurabilir ya da 4440375 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden hizmet alabilirsiniz.


    Online işlemlerde hiçbir işlem yaptırtmıyor. Mobil uygulamasına girebiliyorum ama. Neyse problem bu değil tabi.

    Bugün aradım TT'yi ve fatura neden az diye sordum. Detaylara baktılar ve ev hattının kapandığı güne denk gelen bir kullanıma fatura kesilmiş görünüyor fakat onlar da tam bilmiyorlar niçin kestiklerini. Ayrıca Doping de 1.5tllik bir kullanım ücreti kesmiş hattın kapandığı güne. Doping'in ücreti ödedim ama TT'ninkini ödemedim. Kayıt aldılar bunun için.

    Ayrıca online işlemlerde çıkan uyarıyı da sordum. 60 günlük bir köprü süresi varmış ve 60 gün sonunda internet otomatik olarak kapanıyor ve cayma bedeli çıkıyormuş. Cayma bedelim ise bügüne göre tam 835tl (tivibu iptv aboneliğinin bedeli de dahil sanırım). İşin saçma tarafı ise 1 ay geçmiş bile ve TT beni ne aradı ne de sordu bu durumdan ötürü. Ya ayda 18tl verip yalın internete geçeceğim ya da Alo konuştukça öde alacağım yine ayda 18tl bu da. Ben de alayım bari dedim ama sistem hata verdi. Yalın internet için boş port yok diyor. Ev telefonu bağlatırken de hata verdi. Bunun için de kayıt alındı.

    İyi ki de hata verdi çünkü aklıma Btk'ya şikayet etmek geldi. Az önce şikayette bulundum. Çünkü mantıken yalın almam gerek çünkü ev hattı başka firmada. Ayrıca bilgilendirme de yapılmadı. 835tllik bir ücret de aşırı fazla. Yani neresinden tutarsanız elinizde kalan bir durum.

    Sizce fatura ödeyip yalına geçmeye çalışsam mı yoksa Btk'yı mı beklesem. Hat işitme engelli abimin üzerine ve hafta içi çalışıyor. Hakem heyeti ile de uğraşamaz işinden ötürü. Arada kaldım diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 5 Ekim 2017; 22:42:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.