Şimdi Ara

Turk Telekom Gizliliğe Son Derece Önem Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce sözleşmede yazan tutar sanıyorum 70 lira idi internet kullanım bedeli 2018 yılında. Sonra benden 160 lira istemeye başladılar bir süre sonra. Hatta burada çözüm aramıştım sitede. Beni daha üstleriyle CEO falan görüşmeye yönlendirmişlerdi. Üst kademelerden birini bulmuştum da mail göndermiş ve uzun uğraşlar neticesinde kendi açtıkları sorunu kendileri çözmüştü. "Tamam size her ay 160 lira fatura gelecek ama siz 70 lira ödeyeceksiniz." demişlerdi.

    Şimdi benzer bir durumla, artık haydutluk mu diyeyim beceriksizlik mi karşılaşmamak için ödemem gereken aylık tutarı ve karşılığında alacağım sözde hizmeti içeren kendilerinin bana imzalattıkları sözleşmeyi görmek istiyorum sistemlerinde. İnternet sayfaları online işlemler ilgili sekmede. Ama bir kaç defa aramama ve üzerinden 1 ay geçmiş olmasına rağmen ne sözleşmemi sisteme yansıtıyorlar (hala 2 yıl önce imzaladığım sözleşme var) ne de benimle mail yoluyla paylaşmayı kabul ediyorlar. "Henüz yansımamış olabilir, faturanız bir gelsin." diyorlardı ilk zamanlarda. Saçma olsa da "eyvallah" dedim. Sonra, "Bu siteyle biz ilgilenmiyoruz, Türk Telekom müdürlükleriyle görüşün, bayi sisteme yansıtmamış olabilir (öyle olsa yeni tarifem nasıl başlasın), yapabileceğimiz bir şey yok, maille paylaşma seçeneği yok" diye zırvaladılar.

    Bu arada telefon görüşme kayıtları mevcut.

    Online işlemlerde ne hizmeti alacağımı görebiliyor olsam da aylık ödemem gereken tutarı göremiyorum hiç bir yerde. Dolayısıyla yine aynı haydutluk, çakallık ya da beceriksizlikle karşılaşacak olsam, hakkımı savunacağım, bakın sizinle şu hizmet karşılığında şu tutara anlaştık işte burada imzam, belgem diyebileceğim bir belge yok. Bunu saklıyorlar, paylaşmıyorlar. BDK ya yazdım aşağıda görebilirisiniz. Sizi de bilgilendirmek istedim. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Şaka gibi. 30 dk beni telefonda tutmuşlar. Hem zamanımı çalıyorlar, hem dakikalarımı hem de canımı sıkıyorlar. Ama hiçbir şekilde hesap sorabilecek durumda değilsiniz.

    Turk Telekom Gizliliğe Son Derece Önem Veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 20 Ağustos 2020; 15:57:54 >







  • Sanıyorum şikayetim sonrası türk telekom beni afaroz etti. Netim zart diye kesildi. Ayrıca Türk Telekom uygulaması artık beni tanımıyor.

    Turk Telekom Gizliliğe Son Derece Önem Veriyor

    Turk Telekom Gizliliğe Son Derece Önem Veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 29 Ağustos 2020; 11:7:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Tek taraflı fesih yapmış olabilirler :D
  • Beklenir. Meydan boş. Müş hiz soruyorum: Nerede benim yeni sözleşmem? diye. Biz herhengi bir şey yapamayız bu hususta. diyor. Peki 2 yıl önceki eski sözleşmem neden sisteminizde görünüyor, kim koydu onu? diyorum. Bi şey diyemem. Türk Telekom müdürlükleriyle görüşün, gidin onlardan isteyin diyor. Bu pandemi sürecinde müdürlüklerini bulacağım, gidip evrak kovuşturacağım.

    Ah ulan Rıza! Şöyle vatandaşın hakkını koruyacak okkalı kanunlar olacak da "Çakabilirim" gerekirse diyecek heyecanla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 29 Ağustos 2020; 10:4:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolsunlar afaroz etmemişler. Minnettar kaldım. Ancak ilginç bir şekilde uygulama beni hala dışlıyor. Ama browserdan hesabıma girebiliyorum. Yalnız sözleşmemi vermemekte ısrarcılar. Şikayet i falan da tınlamıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Btk şikayetiniz sonucu gelecek olan cevabı burada paylaşırsanız sevinirim.
  • Olur. Şimdi baktım. Hala cevap bekleniyor diyor. Bir ara 10 gün süresi var cevap için diye yazdığını hatırlıyorum ama sanırım sadece öylesine bir yazı imiş.


    Turk Telekom Gizliliğe Son Derece Önem Veriyor
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Hocam sen diyince ben de bir online işlemlere girdim. Hat yaşı 20 den büyük, abonelik sözleşmesi olarak veya taahhüt olarak sadece 2-3 tane kayıt var. Dert etmiyorum ama doğrusu "paket bilgilerim" kısmında paket adı yazıyor. Onu google a yazıp sonuna sözleşme ekleyince buldum metni. Telefonla verilen sesli taahhüt onayları da kanunen geçerli olduğu için zannediyorum ki sadece imzalı olanları ekliyorlar oraya. Benim hattım ile ilgili imzalı daha çok belge vardır elbette ama birkaçını yüklemişler, abonelik evrakını buldum, 90lı yılları görünce nostalji yaşadım. Aynı şekilde ev telefonu evrakına da baktım yine 90'lı yıllar. Yüklemeleri hoş olmuş doğrusu, el yazısı ile doldurulmuş birisi, diğeri bilgisayarlı. Çok fazla kişisel bilgi var yoksa ekran görüntüsü ekleyecektim.




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tamam tüm sözleşmeler olmayabilir, kaldı ki hangi çağda yaşıyoruz tüm sözleşmelerin olmasına bir mani de yok.Ama en azından güncel sözleşmem orada olmalı. Ben aradım metni göremedim. Kaldıki metni görmek istemiyorum. Kendimi ve karşı tarafı kanunen bağlayıcı olan imzaladığım metin önemli.

    Zaten telefon ses kayıtlarına güveniyorum (evet kaydediyorum görüşmeleri, hem de tümünü)

    Dediğim gibi daha önce böyle bir terbiyesizlik yaptılar. Baya uğraştırdılar. Hatta 2 yıl sonra sözleşmemin sonlarına doğru tekrar teklif için aradılarında 160 lira aylık ödüyorsunuz diye tturmuştu müş hiz çalışanı. 75 lira ödüyorum ben diyorum 2 yıldır diyorum inanmıyor. Onu bile göremeyecek kadar şeyler diyeyim sadece. Öyle de beceriksizler.

    Burada esas konu çok kötü hizmet vermeleri. Benim ne kadar ödemem gerektiği hiç bir yerde yazmıyor. Evraklarımı oraya koymuyorlar. İstiyorum veremeyiz diyorlar :) Acaib işler.




  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Umarım çözülür hocam sıkıntı. Btk cevabını bekleyin bir süre.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Çok da şey etmiyorum ama işte irrite edici. Tmm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    İmzaladığınız bir evrak ise talep edin tabi, ancak sesli olarak onay verilenlerde ses kaydı saklanır sistemde, orada gözükmemesi normal olur.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bayide imzalatıyorlar.

    Sesli onay istenmedi. Sadece ben sordum kaç para ödeyeceğim aylık diye. Onda da kimi bir fiyat verdi kimi onu yalanlayıp bu doğru dedi başka bir fiyat verdi. Bayı ise onlar bilmiyor esas fiyat bu dedi. Wallah doğru söylüyorum aynen böyle oldu:)

    Büyükşehirde olsam gerici Çanakkale köyünde olmasam, başka alternatif internet bulur bu rezil türk telekoma bulaşmazdım.

    Hayırlısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Ben son taahhütü telefonda uzatmıştım, sesli onay veriliyor hocam sadece. Ancak tabi bayiden de yapılıyor biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.