Şimdi Ara

Türk Telekom fiber iptalinde gpon ont iade ediliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben iptal edeli epey oldu ama gponla modemi verdim kadın gözümün önünde gpon ve adaptörünü çöpe attı modemi aldı sadece. Acaba gponu vermesem isterler miydi diye çok kafama vurdum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • evet isteniyor, ama çöpe atması garip geldi. Niye atsın ki, o attığı yer çöp olmayabilir, onlar geri dönüşüm merkezine gidiyor ve dış kutuları değiştiriliyor. Belki bir torbada topluyorlardır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Kasım 2022; 19:34:6 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Evet belki o kova çöp kovası değildi ama modemi özellikle masanın üzerine koydu adaptörü ve ethernet kablosuyla. Ama istiyorlar diyorsanız o zaman boşuna vesveslenmişim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

    istiyorlar, ayrıca şöyle bir şey daha var, siz onu elinizde tutsaydınız bile kullanamazdınız. ONT cihazları hatlara özek takılıyor, alıp başka yerde çalıştıramazsınız.

    Hem zaten yeni bir abonelik alınca ONT veriyorlar zorla.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Yok belki ilerde isslerde modem kiralama zorunlu tutulmazsa kendi airties 5650 modemimle kullanırdım belki diye düşünüyordum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üniversite okuduğum zaman okulun olduğu şehirdeki internetimi pandemi dolayısıyla iptal etmiştim o zaman ont'yi teslim etmiştim. Tekrar pandemi bitip geri döndüğümde kurulum için gelen kişi bu daireye zimmetli ont gözüküyor teslim etmemeniz lazımdı o olmadığı için kurulumu yapamıyorum demişti. 1 hafta sonra anca yeni bir ont yle kurulum yapmışlardı. Sonra üniversiteden mezun olduktan sonra türk.net aboneliğim iptal ettikten sonra ontyi değil sadece modemi iade ettim ondada bir sıkıntı yaşanmadı en azından yaşadıklarımdan ve türk telekom çalışanlarından duyduğum kadarıyla iade edilmesi gerekmiyor. Tabii bölgesel bir farklılık olabilir bilemiyorum

  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Bu konuda cidden bir netlik yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöpe atmıyorlardır kullanırlar.

  • Bana 2022 yılında FTTH geldi TT ile, ve özellikle şu belirtildi; bu ont daireye aittir. İade falan edilmiyor, taşınma/evin satılması durumda dairede kalacak.

  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

    netlik olması için aslında üstlerine etiket yapıştırılması lazım bu cihaz bu adres bu daireye aittir haczedilemez taşınılamaz diye yazması lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 16 Kasım 2022; 9:37:47 >
  • Antalya da gördüklerim daireye zimmetliydi. Diğer illerden nasıl bilemiyorum ama bir kaç kişiden daha daireye zimmetli oluyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe atmıyorlar, bir torba veya kutuda topluyorlar onları sonra yenileme merkezlerine gidiyor ve tekrar kutuya koyup vs. müşteriye veriyorlar. Tekrar tekrar kullanılıyorlar yani öyle çöpe atalım sıfır kutusundan yeni açalım olayı yok yani.


    Bana gelen Router ve Ont sıfırdı mesela jelatinleri üzerindeydi ama yine de bilemem yenileme merkezinden mi geldi yoksa sıfır mı, yani bunu anlayabilecek mikroskop gözler yok bende en azından.  Üzerlerinde çizik vs yoktu ama veya kutularında.


    Bir önemi yok zaten sıfır veya ikinci el mi diye. Zaten onların tüm sorumluluğu ilgili operatörde oluyor, arıza olursa değiştiriyorlar.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Bazı bölgeler Huawei bazı bölgeler Nokia olduğu için başka yerde çalışma olanağı düşük.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.