Şimdi Ara

Turk telekom faturalı -> turkcell hazır kart geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 yıldır faturalı kullanıyorum o yüzden kafam karışık. Türk telekom mh beni 3 kere mağdur etti. 3 kere yurt dışı tarifemi kullanmadığım halde ücret kesti ve müşteriyi dinlemiyorlar bile. Hazır kart 11gb gnctrkcll tarifesi sizce nasıl? 31 yaşındayım eşimin kardeşi adına hattı alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de faturasıza geçtim yıl sonunda, 1 ay 11 GB GNC kullandım daha sonra 8GB Lifecell Avantaj 50TL paketini önerdi şimdilik bunu kullanıyorum. Gündüz 6GB yetersiz geldi bana ama kullanımınıza bağlı hocam.
  • neye geçmelisin bilmiyorum ama, 3 firmada bize dikkatli kullanınca hiç bir yurt dışı kazığı atmıyor, hep başkalarının başına birşey geliyor, nasıl oluyor anlamıyorum.

    sınır bölgelerde yaşıyorsan şebeke seçimin manuel olacak, (sınırda değilsende aslında ulusal roamingimiz yok otomatikte tutmanın yine bir yararı yok)
    ayrıca data roamingi hep kapalı olacak,
    eğer yurt dışındaysan
    35 tl günlük kullanım olayını iptal etme şansın var, kaparsan normal roaming tarifesi yazar. (bu paket olmadan yurt dışında 6 tl 60 dk aranma yada 45 tl 1 gb paketi var, günlük 35 tl den daha kullanışlı)
    ayrıca yurt dışında hiç bir paketin yoksa sadece kim arıyor göreyim, açmayayım gelen smsleri okuyayım diyorsan cihazın 4g modu kapalı olacak 2g-3g kullanacaksın ve tabiki data roaming yine kapalı olacak.
    Bunlara dikkat etmeden firmaları lütfen karalamayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 25 Ocak 2019; 11:54:7 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Kısmen haklısın lakin operatörlerin, 100-150 mb gibi komik internet kullanımlar için 80-90 tl gibi fahiş fatura kesmesi büyük çakallıktır "Yurtdışı kullanım yapan müşteri genellikle yurtdışında zaten, hakkını aramakla uğraşamaz, ne koparırsak" mantığıyla bakılıyor.Böyle bir vicdansızlık var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    tarifeler açık ve net bir şekilde ortada, müşteri olarak dikkat etmek bence bizim sorumluluğumuz.
  • Yüklediğin kadar kullanmak istiyorsan güzel tarife o. Faturasız olduğu için daha güzeli gelir değiştirirsin istediğin gibi. Hediyeleri iyi takip et 30gb yaparsın onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.