Şimdi Ara

Türk Telekom Boş vdsl port yoksa internet başvurusu iptal olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, İnternet için Türk Telekom'a başvuracağım lakin boş VDSL port'u yok. Durumu Türk Telekom Facebook sayfasına yazdığımda beni arayarak İnternet için başvuru talebi alınması gerektiğini, başvurunca herhangi bir zaman sınırı vermediler ancak port takılır dediler. Geçenlerde DH'de gördüğüm bir konuda ise arkadaş bu şekilde başvurduğunu ancak port olmaması sebebiyle internet başvurusunun boşa düştüğünü söyledi. Sizce 50Mbps'lik pakete başvurup port açılmasını mı bekleyeyim yoksa garanti olsun diye 16 Mbps'lik bir pakete mi başvurayım?



  • Düşük hıza başvur. VDSL istiyosan VDSL'in en düşüğüne yani. Sonrasında taahhüt boyunca ilk başladığın paketin altına düşmemek kaydıyla istediğin kadar iniş-çıkış yapabilirsin.
    Taahhütü 50 mbps imzalarsan 50'nin altına inemezsin sonra.
  • Modulasyonun değişmedikçe(VDSL'den ADSL'e veya tam tersi) port sorunu olmaz Telekomda VDSL yani Hipernet paketleri içinde istediğiniz gibi değişiklik yaparsınız. 24 mbps kullanıyodum ben aradım 50 yaptım daha telefonu kapatmadan 50 olarak sabitlendi modemim bu değişiklikler sistemden yazılımsal olarak yapılıyor direk fiziksel bir müdahale gerekmiyor. Yine tercih senin.
  • 16 mbps ADSL başvurursan sözleşme bozman gerekir VDSL'e geçmek için sanırım tam bilgi sahibi değilim bu konuda. Taahhütsüz Turknet tarzı bir firmaya geçersen ADSL->VDSL geçişin kolay olur port açıldığında ama bu firmalarda da çok şikayet var bu korona döneminde iyi araştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.