Şimdi Ara

TURK Telekom Bayisi Tarafından kandırıldım(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.
    MarmaraForum Turk Telekom bayisinden internet hizmeti aldım.Çağrı merkezi forma veriyor dedim.eski faturayı getirene indirim var dedim.Arkadaşlar da Ben den duymuş gibi yüzüme baktılar. Sanırım içerideki arkadaşlar vodafone de falan çalışıyor! Devamında açıp sistemden baktılar başta yok bitti gitti dedilersede ısrar ettiğimi görünce evet var dediler.Formayı çağrı merkezi veriyor normalde biz veremiyoruz ama size hediye ederiz bizde diyip işlemi yaptım.Çocuk gibi insanları oyalarıyorlar.Formayı 3 haftadır bekliyorum her gittiğimde 2 gün sonra gel diyorlar.Turk telekom bayi ile görüşmeniz lazım diyor.Çağrı merkezi de yardımcı olmuyor.Şu an kandırıldım ve mağdrum internet paketini iptal ettirdiğimde fahiş fiyatlar çıkarıyorlar.Siz siz olun Super online alın turknet alın ama Turk telekom almayın.Bayi ye sözünü geçiremeyen şirketten bişey beklemeyin.
    Teşekkürler herkese türk telekomdan uzak forumlar.

    Edit: Bayi formamı getirdi.İnsana sinir harbi yaşattıkları için pek sevinmekte gelmedi içimden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 1 Temmuz 2016; 2:21:35 >







  • Bayiler bu tarz hediyeleri pek vermezler.Yani hizmet satabilmek için böyle vaatlerde bulunurlar.Birçok kişi bunu bilir,bilmeyenleri de böyle oyalıyorlar malesef.
    Hediyeleri başlarını yesin
    Unutun gitsin
    Zaten internete ihtiyacınız varmış
    Yapacağınız pek bişe yok gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotmayı aldıktan sonra imza atsaydınız keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiyi git şikayet et dostum
  • Türk telekom bayileri ve kendi çalışanları beş para etmez. 1 nisan da 4.5G aktif oldu her yerde bende bayiye gittim burda türk telekomun 4.5G si yok mu diye bana dediklerine bakar mısın sen onu telefonun ekranında göremezsin :) internet hızlandı mı hızlanmadı mı ? bu şekilde yaklaştılar bana bende gittim turkcell e geçtim bayisinden tut çağrı merkezine kadar hepsi son derece ilgili ve alakalı sorununa bir çözüm bulmak için her türlü bilgiyi veriyorlar.. Telekomun çağrı merkezinde çalışanlar insana bir tek neden arıyorsun demedikleri kaldı bir havalar bir tafralar sanki babasının şirketi hayır reel de denk gelsem o çağrı merkezinde çalışan telekomun fena laf geçirecem de böyle kafası basmayanlar var işte bende uğraşmadım turkcell den son derece de memnunum tavsiye ederim.




  • önüne geleni işe alan güzel bi sistem.Müşterilerin kampanyalar Hakkında danışmanlara bilgi verdiği fev kaledenin fevkinde nacizane bir kuruluş.Bir Daha Türk Telekom ile iş mi? Tövbeler olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.