Şimdi Ara

Türk Telekom Bağlantı hızımı sürekli düşürüyor, çözümü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimizde yaklaşık 10 senedir 12 mb Türk Telekom ADSL bağlı. Ama abone olduğumuz günden beri belki bir iki kere bu bağlantı hızını görsek de genelde hep 8 mb gördük. Sorunun binadan kaynaklı olduğu söylenince de mecbur kabul edip böyle kullandık. Bu sene baktık 8 mb paket var niye 12 mb parası veriyoruz diye 8 mb e geçtik iki ay önce. Ama bu sefer de 6 mb almaya başladık!! Bize müşteri hizmetleri her zaman 2 mb altında veri gelir yapacak bir şey yok deyince biraz sineye çekip böyle devam ediyorduk ki iki hafta sonra da 4 mb e düştü bağlantı. Defalarca durumu çözebilmek için aradık değişen bir şey olmadı. En son dün sizin modeminiz hiç resetlenmemiş 20 dakika kapalı tutun açın interneti de 12 saat kullanın düzelecek dedi bir başka müşteri hizmetleri. Dediklerini yaptık ama bu sefer de 3 mb'e düştü! Yani bu gidişle 1 mb e kadar inecek. Bize eve gelecek servis isterseniz 58 lira ödemeyi kabul edin deniyor! Ama bu bizim değil kendilerinin sorunu. Binadan kaynaklı olsa 10 sene 8 mb alabilmiş ev abonelik değiştirince nasıl bir ayda 3 mb e düşer ki? Bir bilen kişi aydınlatabilir mi ne yapmalı nasıl bir çözümü var sorun nerededir?




  • al benden de okadar
    16 mbit parası ödediğim internet aylardır 10,11mbit alıyorum
    kaç defa şikayet ettim ısrarla duzeltmiyorlar
    2sene önce 14,15 alıyordum

    yeni sözleşme yaparken de ısrarla söyledim 16 veremiyorsanız 12 mbit abonesi yapın beni dedim ama gene 16 üzerinden anlaştık ama değişen birşey yok

    helalin haramın önemi yok
    "haram olsun farketmez sen yeterki bana fazla para ver" diyor resmen herifler..

    iptv kullanıyorum tamda sınırda kalıyorum 13,14 yapsalar yetecek ama 9,10 maksimum11mbit alıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 21 Ocak 2021; 16:9:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem arayüzünden hat değerlerinizi ekler misiniz?

  • Aynı problemi bende yaşıyorum. 16 Megabite kadar olan paketi yıllardır kullanıyordum ancak düşük SNR problemi nedeniyle evime elit ekip çağırdım. Gelen görevli hızımı 8 megabite düşürüp gitti. Müşteri hizmetlerini arıyorum gelen ekip hiç birşey yapmadı sadece hızımı düşürdü gitti o zaman taahhüdümü 8 megabit olarak değiştirin diyorum cayma bedeli çıkıyor sistemde diyorlar. Yaptıkları resmen hırsızlık bir sürü arıza kaydına karşılık değişen hiçbirşey yok.


    Modem değerlerim de bu şekilde


    Türk Telekom Bağlantı hızımı sürekli düşürüyor, çözümü nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.