Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı HK | Cildirmak Uzereyim |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar.
    4 ay once evimi tasidim ve yeni dairemde alt yapi olmadigini ogrendim, diger dairelerde var. Sanirim port mevzusu. Gittim dilekce verdim 3 ay ses seda cikmadi ben de iptal ettirdim. 6 Şubat'ta Superonline ile gorustum ve bu sorunu cozebileceklerini soylediler ve basvuru yaptim. 20 subat gunu tesadüfen dairemde alt yapi gözüktüğünu ogrendim ve hemen aradım Superonline'i Turk Telekom'dan onay beklediklerini, benim icin bi gelisme olmadigini soyledir. Duum boyle olunca anladim ki T.Telekom'dan basvurmuyorsan seni bekletiyolar. Aradim Telekom'u alt yapi gelmis basvuru yapsam ne zaman baglanir diye, 3 gun icersinde kullanmaya baslarsiniz dediler, fakat ben aboneligimi iptal ettirdigim icin 90 gun beklemem lazimmis. Sonrasinda evden baskasinin uzerine basvurmaya karar verdik. Bugun Superonline'la gorustum ve basvurumu iptal ettirdim. Fakat daha iptal olmadi 72 saat icersinde oluyormus. 1 saat once Telekom'u aradik abonelik icin ve alt yapi gozukmedigini soylediler. İnanmadim internetten alt yapi sorgulattim ve gercekten dun gozuken alt yapi gozukmuyor. Kardesim alt yapi gozuktugunde Superonline'a izin vermedin simdi nasil alt yapi yok dersin ya. Adamlarin keyfini bekliyoruz internet kullanmak icin. Müşteri hizmetlerini ariyosun binanizda alt yapi yok diyor, 7 numaralı daireyi de kontrol edelim diyorum, onlarda var diyor eee kardesim binada alt yapi yoktu diyordun. Orasini bilemiyorum müdürlüğe gitmeniz gerekiyor diyor.
    Bu sorunun asli nedir arkadaslar, port mevzusu mu ? Gercekten cildirmak uzereyim artik, inat ettim. Olay internet isinden cikti inat isine bindi. Binada 10 daire var hepsi internet kullanmiyor ama alt yapilari gozukuyor ben kullanmak istiyorum alt yapi gozukmuyor. Olay port mevzusuysa kullanmayan dairelerden bosaltsinlar benim baglantiyi yapsinlar. O kadar sinirliyim ki binada bulunan kutunun icindeki kablolarin hepsini koparabilirim.
    Arkadaşlar birisi fikir verirse cok seviniri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • bina ile alakası yok. Binanızın ve diğer binaların bağlı olduğu toplu saha dolapları var orada boş port yok. Binanıza tt den gelen port(reglet) de boş yer olmasaydı yan binadan falan çekilir sinyal verilirdi yeter ki saha dolabında boş port olsun. Eğer tt bile sinyal veremiyorsa yapacak bir şey yok. Bir tek şu olur TT den Paul Amca ya (TT Ceo su) durumu yazarsınız saha dolabının kapasitesinin yetmediğini yükseltme sağlattırır belki o zaman hem port olur hem de daha hızlı bir internet erişiminiz olabilir
  • Allah belasını versin ttnetin



    Bayrampaşa Yıldırım Mahallesine taşındım 1 haftadır nakil alamadım. 1 milyonluk Bağcılarda port sorunu yaşamadım 20000 kişilik mahallede saha dolabı yok Küçükköyden bir yerden kıçı kırık adsl zar zor getiriyorlar ki ondan bile nasiplenemiyoruz. Pazartesi bölge müdürlüğüne gidip taahhüt bitmeden iptal için uğraşacağım. Lanet olsun taahhüt verdiğim güne sana de ttnet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    14 gün mü 1 ay içinde bağlantı sağlanamaz ise ücretsiz kapatma hakkınız olması lazım tüketiciyi koruma kanunu gereği binanızda alternatif altyapısı olan sol vodafone türksat varsa onlara yönelin derim bu tür durumlarda
  • demek ki o gün biri interneti iptal etmiş.

    bir tane port boşa çıkmış.

    sen o portu kapana kadar başkası abone olmuş tekrar gitmiş port

    port sorunu varsa mecbur Türk TElekom'a abone olup bekleyeceksin gelene kadar. İptal etmeseydin keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.