Şimdi Ara

Türk Telekom, AKN ve AKK'yı kaldıracak mı? Sınırsız internet mümkün mü? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santhora

    Hardware Plus aynı kişiyle röportajında açık açık limitsizi sorgulamış ve hız düşmesi gibi uygulamalar olacak mı diye sormuş. (Bu arada verilen cevaba göre olmayacakmış. Bence birileri kulaklarını çekti bunların) Siz altyapı kardırır mı muhabbeti ve yalakalık yapacağınıza neden direkt kafalardaki soru işaretini yani hız düşümü olayını sormadınız merak ediyorum. Donanımhaber'in en kötü röportajlarından birine şahit oldum resmen.
    Aynen keşke şu soru sorulsaydı, 1 Aralık 2018 de daha iyi internet deneyimizi için hızlar düşürülecekti diye faturala size özel mesaj geldi. Ne değişti de Bu şekilde karar aldınız diye sorsaydı keşke.
  • Soruyu soran arkadaş hiç dersini çalışmamış, gitmiş gitmiş yüklenmeden sistem etkilenir mi diye soruyor, yahu o kadar soru varki; mesela aynı hızda AKN'si farklı, ücreti farklı paketler nasıl olacak, caddesinde fiber olduğu halde talebi olumsuz karşılananlar...

  • Sanki kendileri getiriyormuş gibi algı yapmaya çalışıyolar. BTK tarafından yapıldığını kimse bilmiyor

  • Yahu gene bilinmezlik gene saçmalık. Ben şimdi geçen ay ek tarife geyiğine gittim 24 mbit hızdaki paketimi 8 tl farkla 100gb akn ye çektim(50 gb akn idi) E şimdi komple kalkacaksa gider gene 24 mbitin en düşük akn li tarifesine geçeyim ? Bu konuda mantıklı bir önerisi olan veya bilgilendirme yapabilecek konuya hakim biri var mı ?





    Ek olarak soruyu soran elemanında hiçbir halttan haberi yok belli. Yetkili kişiye hız düşümü hakkında bir şey sorulmamış ki, geçen ayda zaten limitsiz olacak ama ek paket uygulanacak deniliyordu. E şimdi de limitsiz demiş zaten adam belki de geçen ay ki söylenen uygulamayı kastediyor. Kısacası kardeşim ben 100 gb ı geçince hızım düşecek mi düşmeyecek mi? Güncel kotamı 50 gb yapsam bu benim aleyhime mi olacak (1 Ocak sonrasını kastediyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu akn nın gercekten kalkacagına nedense ınanamıyorum arkadaslar.neden dıye soracak olursanız su halde bıle hıcbırımızın ınternetı adam akıllı calısmıyor,pıngler zaten yuksek ustune ustluk cıkarttıkları hızları %75 kısım alamıyor,ornegın 24 mb sınırsız dıyıp 4 mb yada 10 mb verıyorlar hat desteklemıyor dıye.hal boyleyken kota kalkınca %25 lık kısım gece gunduz modemı yakacak pıngler ıyıce fırlıcak ve sonuc.mecburen akn yı gerı getırmek zorunda kaldık :P
  • Hangisini almak lazım yılbaşından sonra bitiyor benim süperonline?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni çağda Ali cengiz oyunlarından veli cengiz oyunlarına geçiş yapacağız. Bekleyin, çok yakında!!!

  • Yalan kaldırmayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yeni fiyatlara baktımda şuanki kullanım ve fiyatlara ben razıyım... Küfür eder gibi fiyatlandırma yapmış ttnet... Şuan 77.5 tl ye 150 gb akn 35 mbit hız kullanıyorum kota dolsa bile 16 mbit düşüyor hız ve gayet iyiydi... 150gb akn biraz sembolik kalıyordu benim için... Şuan 35 mbit hızda internet 150 tl... Bu fiyatlara kalkacaksa kota kalkmasın abi bu haliyle kalsın ben razıyım:(

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    borç türk telekomun kendine ait değil, oger telecom diye en büyük hissedarına ait. Borç bu firmayı bağlar, firma krediyi türk telekom hisselerini teminat göstererek çektiği için bankalar firmanın türk telekomdaki hisse haklarını talep etti.

    alt yapı olayında çok ciddi cinlikler yapıyorlar. fiber hattı olmayan yerlerde diğer sağlayıcılar türk telekoma başvurup dsl alt yapısını binaya getirmenizi talep ediyor. siz bu amaçla başvurunca türk telekom önce fiber hattını getirip binadaki abonelikleri topluyor ve sonrasında kafasına eserse dsl alt yapısını çekiyorlar. en iyi ihtimalle 12 ay türk telekom'a sözleşme vermiş oluyorsunuz. dsl alt yapısı gelse bile sözleşmeden dolayı diğer sağlayıcılara geçemiyorsunuz.

  • Bizim oralara diyorum fiberlesek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müdür sen forumu hiç okumuyormusun ? böyle yüzeysel sorular sormak yerine ? 1 ocak 2019'da kullanıcıları bir kelek bekliyor mu? diye sorsana ?
  • Bence AKN yi tamamen kaldırıyorlar yerine KOTA sistemini getiriyorlar. Taahhüdü devam eden limitsiz tarife kullanıcıları taahhüt süreleri bitene kadar AKN olmadan limitsiz internetlerini kullanmaya devam edecek taahhüt süresi dolduktan sonra yeni KOTA'lı tarifelere geçiş sağlanacak. Gerçek limitsiz fiyatları da çok uçuk düzeyde olacak gibi geliyor.

  • Zati kalkan hep bize hep bize

  • Arkadaşlar, telekomu bilgi almak için aradığınızda, " akn kalkacak mı? " diye sormayın.

    Asıl sormanız gereken soru, " Sınırsız internet diyorsunuz ama hız düşümü olacak mı yoksa normal internet hızımızda tüm ay boyunca interneti sınırsız kullanabilecek miyiz? " olmalı.
  • Arkadaşlar NETSPEED ile görüşen var mı konu hakkında ?
    Onlar ne yapacakmış?
  • Türk telekom' u bizzat telefonla aradım ama soruma cevap bulamadım. Kısacası soru şu Hali hazırda yaklaşık 2 yıl 80 TL olarak 16 Mbps 200 AKK paket aldım. 1 Ocak itibariyle AKK kalkacağına göre 16 Mbps 50 AKK 55 TL ödeyen Kullanıcı arasındaki Mağduriyet farkını nasıl telafi edecekler ? Video boyunca alt tarafı bunu soracak mı diye bekledim ama boş laf geldi hepsi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ben bayi, twitter, facebook, müşteri hizmetlerinden ulaştığımda hepsi taahhüt bitene kadar kota olayının olacağını söylediler. Kota bittikten sonra insanlar sundukları tarifede herhangi bir kota olmayacakmış. Kısacası kasım ayında gelen uyarı aynen geçerli olacak. Fiyat farkından şikayet olmasın diye hızları biraz artırıp geçici çözüm bulmuşlar. Büyük ihtimalle BTK bu olayı biliyor.

  • Arkadaşlar ortada bir karışıklık yok.

    Taahhüdü Ocak ayından sonra devam eden herkes için kota kalkıyor ve hızlar düşmüyor. Taahhüdünüz bittiği an ister yeni tarifelerden devam ediyorsunuz ister paket değiştirirsiniz yada ISS.

    Hali hazırda gerçek limitsiz kullananlara (benim gibi) geçmiş olsun. Biz taahhüt sonuna kadar aynı bedeli ödeyerek devam edeceğiz.

    Ocak ayında bir şey değişmez ise uygulama bu şekilde olacak.
  • ya bi sildirgit TT, atı alan üsküdarı geçti, adam 90 liraya 100mbit full limitsiz +1000dk her yöne veriyor sen daha burda bıdı bıdı, 24 ay taahhütle tlf.suz 350 lira yuh !

    bence internette de sistem elektrikteki gibi olmalı,

    TT sadece altyapıya bakacaktı, perakendeden çekilip o tarafı butik iss ler götürecekti,

    böylece O ofisler, binlerce personel, yatırım vs. olmayacaktı, karlılık artacaktı, özel, iki elemanla müşteri temsilciliği yapıyor

    sonuçta özel olduğu için rekabet var ama ödemede daha cevval cengiz oluyorlar, elektrikte gittikçe kaçak kullanım azalıyor gibi yani..

    tekrar yazayım TT perakendeden çekilsin...




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.