Şimdi Ara

Türk Telekom AKN Sonrası Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKN'ye takılmadan önce her şey güzel gidiyor. Yayınları, videoları en yüksek kalitede sorunsuzca izleyebiliyorum. AKN dolduktan sonra özellikle AKN sonrası hızlar değiştirildikten sonra 3000 bitrate verilen bir yayını bile 13-16 mbps arası hızla izleyemez duruma geldim, son zamanlarda internet sayfalarında gezinirken bile yavaşlık olmaya başladı. Müşteri hizmetlerini de aradığımda onlardan kaynaklı bir sorun olmadığını söylüyorlar ve değerler bakımından doğru da.

    Diğer yandan daha geçtiğimiz aylarda mahalle üzerindeki vdsl kutuları fiber ile değiştirdiler (FTTC olması lazım) buna rağmen yoğunluk mudur, nedir anlayamadığım yukarı da bahsettiğim sorunum mevcut. Bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan paylaşabilir ise sevinirim.

    Normal hızım 35 mbps, AKN sonrası 16'ya düşmekte.

    Hat değerlerini ve AKN sonrası hızımı da ek olarak burada paylaşayım.

    Türk Telekom AKN Sonrası Hız Sorunu


    Türk Telekom AKN Sonrası Hız Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 7 Aralık 2017; 20:29:48 >







  • Hat değerlerinde, hız testinde herşey normal gözüküyor. Bu durumda karşıdaki kişiye izah edemezsiniz gibi. AKN sonrası hızların düşük kalmasını sağlayan sistemin oluşturduğu bir yavaşlık (lag) olabilir. Ama dediğim gibi hersey normal görünürken malesef sizi dinleyen zor olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatmış gibi olacağım ama fttc sistem de vdsl. Çünkü işin içine bakır kablo giriyor. Ve bu tarz şeylerin çözülmesi için ftth veya fttb/eth bağlantısına ihtiyacınız var. Ancak bunlarda hız kaybı minimum olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 25 Mayıs 2018; 20:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntınız muhtemelen Telekom un yurt dışı kapasitesi ile alakalı kabin de bir doluluk olsa bu hız testini yaparken de sorun yaşardınız ftth olsa bile bu sorunu yaşamanız mümkün. VPN ile denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingplotter programını indirip zamanı 0.5 sn yapın. sonra resmını buraya yukleyın. hatta paket veri kaybı ney var mı görelim. bende de paket veri kaybı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.