Şimdi Ara

Türk Telekom Abone İptali Sonrası Fatura Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sayın forum donanım sakinleri.Sizlerden tavsiye almaya , yardımlarınıza ihtiyacım var. 11.11.2015 günü TTnet ten Superonline'a geçeceğim için aboneliğim iptalini gerçekleştirdim.Ben öyle sanıyormuşum hattımı terbiyesizler(küfür etmeme terbiyem müsade etmiyor) dondurğumu söylüyorlar. Babamın telefonuna geçen hafta toplamda 450 tl lik bir fatura gelmiş.Ancak çok iyi hatırlıyorum biz aboneliğimizin iptali için yüklü bir miktar para ödedik iptal olduğunu sanıyordum.Bu terbiyesizlere bu faturayı ödemeyeceğimi müşteri hizmetlerini arayarak söyledim ve hiç bir yardım veya öneride bulunmalıdır.Sizlere tam burada yardımınıza ihtiyacım var.Ben hangi yolu izlemeliyim bu konuda.Kullanmadığım internet için 450 tl kesinlikle ödemek istemiyorum.İptalini gerçekleştirdiğim interneti terbiyesizler dondurmuşlar.Lütfen bana destek olunuz , önerilerinize ihtiyacım var.Herkese iyi akşamlar diliyorum.







  • bizede olmuştu aynısı bu kadar yüklü değildi ama 100 lira gibi bişeydi tam hatırlamıyorum.
  • Dostum ben de iptal ettirmek isterken başvuru yaptım imza attım. Sonra beni aradılar ttnetten ısrarla kapatmayalım donduralım vs vs ikna etmeye çalıştı hayır istemiyorum . İptal edilmesni istiyorum diyorum. Hala donduruyorum 3 ay sonunda açılacak isterseniz iptal edersiniz diyordu . Öyle uyuz ki sinirden sövmek istedim. Neyse sonra baya ısrarla iptal etmek istediğimi söyledim anladı sonunda çok saçma bir şey bu kadar ısrar edilmesi. Resmen halkı soyuyor şerefsizler.
    Sen iptal ettikten sonra aramadılar mı seni ?
    Ne gibi işlem yapılır bilmiyorum tüketici hakem heyeti ilgilenir belki gidip bilgi alın.
  • Telefon uzerinden kapatilmiyordu zaten dilekce veriyorsun eskiden di o online islemlerden kapattirma falan .. Musteri hizmetleri zaten dondurup duruykr bizede 2 yıl once cakmisti .. Bence btk ya yaz kaymakamlığa git sikayette bulun 450 az para degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir bornovada oturmaktayım.Nerelere başvurabilirim ? Ben bu faturayı ödemek istemiyorum , sizce bu dileğimin gerçekleşme olasılığı varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.