Şimdi Ara

Turk Telekom 1000 MBİT HATLAR STABİL ÇALIŞMAYACAK (Yükselmiş olabilir, kontrol ediliyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam xbox'tan crysis indirdim. 880'lere çıkarken, upload 7.9mbps'i geçmedi.

    20mbps upload yeterli gibi.

  • Umarım yeter, yoksa çok garip sorunlar oluşacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Hocam kaç milyar dolarlık şirket. Ceo'nun eğitim geçmişi, imkanları kim bilir ne düzeyde. Politika, Siyaset ve Teknik tartışmalarda çeşitli bilgi eksiklikleri, sorunlar yaşıyoruz fakat Telekom, Turkcell gibi devler 5-10 yılda milyarlarca dolar yatırım yapan, 10 binlerce çalışan - yönetici, onlarca hissedarın para kazandığı, devletin ek olarak en çok vergi kazandığı finansal altın şirketler bunlar.


    Bunu bilmeyen, önemsemeyen birileri varsa o da bizim gibi bu alanlarda, speedtestte veya çeşitli indirme araçlarında neden tarifem 1000 mbps olmasına rağmen dosyayı 100 mb ile indiremiyorum demeyecek sıradan milyonlarca tüketici. İşi, gücü, okulunun derdinde olan insanlar bizim gibi sabah akşam buna kafa takabilecek imkana, fırsata, zamana sahip değiller. Zaten ayda internete 300-350 TL gibi ücretleri ya bizim gibi azınlık internet - teknoloji düşkünleri yada hali vakti, işi gücü yerinde hayat kalitesi ve standartları ortalamanın üzerinde olan insanlar verir.


    Bir avukatın, doktorun, yazılım, makina, elektronik mühendisinin iş, ev, aşk, mesleki gelişim koşuşturmaları arasında Türk Telekom veya Superonline'a ya ben dosyayı niye 500 mbps ile indiriyorum da 1000 mbps ile indiremiyorum gibi bir dert edinecek ne vakti olur ne de böyle bir derde tenezzül eder. Bir sorun var ki bu şekilde bir işi gücü hayatı belli bir seviyenin üstünde olup internete ayda 300-400 TL vermeyi göze alacak insanlara bir bulut, dosya yükleme hızı kullanırken lütfen bekleyin 5 saate yedekleriniz tamamlanacak gibi şeyler yaşatılmamalı.


    En azından 1000'lik tarifede 200, 500'lükte 100 mbps upload hızı verilmeli. İnternete aylık 300-350 TL vermeyi göze almış biri daha ne yapsın, ne yapmalı? Yılda neredeyse 1 asgari ücreti internet hizmetine bireysel olarak vereceksin bir de upload hızı arttırılsın, neden upload hızı düşük diye dert edineceksin, niye böyle bir sorun yaşıyoruz maddi, manevi bu iss'lere ne kadar sorun - maliyet - yük oluşturabilir anlamıyorum. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Haziran 2022; 13:15:38 >




  • Arkadaşlar 1000 mbit kullanan birkaç kişiden duyduğum kadarıyla 1000 Mbit için Upload hızlarının 50 geldiğini söylediler. Turk Telekom yaptığı hatanın farkına varıp hızlar yükseltmiş olabilir.

    Aramızda 1000 Mbit kullananlar varsa kontrol edebilirler mi ? Upload kaç geliyor ?

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Pederle interneti 1000 çıkarmak için gittik telekomda tanıdığımıza pandemiden dolayı 2 katına çıkardıkları için yapılmış olabilir dedi. İnterneti iptal ettik mevcutta bulunan bir kaç güne geçcez inşallah.

  • Pandemiden dolayı olduğunu sanmıyorum, öyle olsa 20den 40 yaparlardı, ama sonuçlar genelde 50 geliyor. Ayrıca pandemiden dolayı bile olmuş olsa hızlar tekrar düşmeyecek. Pandemi bitti zaten, ama hızlar geri düşürülmüyor.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Demek istediğim onlarda bilmiyor. Zaten düşürmesinler 100/8 ile işkence çekiyordum 100/4 yapsalar dahada işkence olurdu iptal ettik interneti. 4-5 gün içinde komple iptal olup geçiş yapcaksınız dedi.

  • Hocam hangi birimle görüştünüz ? keşke mevcut müşterilere cezaları ne zaman bitecekmiş sorsaydınız

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Mevcutlara açılsa iptal ettirmezdi interneti biliyorsa. Satış birimi ile görüşmedik müdür yardımcısı gibi olan bir tanıdığı var babamın.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.