Şimdi Ara

Türk şirketleri dünyanın en kalitesizi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkiye ile kalite kelimesi yan yana duramıyor.


    Made In Türkiye lafı ne kadar irite ise kalite ile türkiye tanımıda o kadar irite banal ve üstüne yakışık durmayan bir durum.Ha bu sorun nereden mi kaynaklı türk etiketini üstüne takan şahsiyetlerden dolayı.

  • Devlet dediğimiz şey, Müslümanlık Türklük felan değildir. Teknik olarak ortak işlerimizi devrettiğimiz birliktir. Örneğin savunma ihtiyacı yada barınma.

    Bunlardan insan hakları olanları devlet sağlamak zorundadır. Örneğin bir ülkede aç insan varsa bu devletin suçudur. Yada korunamayan insan varsa bunun sorumlusu vatandaş değil devlettir.
    Yoksa bir ülkede vatandaş olmak ve vergi vermenin mantığı nedir?

    Bunun gibi iletişim ve ulaşım da her vatandaşın sahip olması gereken insan hak ve özgürlüğüdür. Ve devletler bu hakkı vatandaşlarına vermek zorundadır. Vermiyor ise o devlet, devlet değildir.

    İnsanoğluna, sahip olduğu vatandaşlığın ölçülerini devletin tanıdığı imkanlar olarak sunuyorlar. İmkan ile hak aynı şey değildir. Tüm kapitalist ülkeler işte bu imkan veriyoruz kandırmacası ile devlet olmanın asli vazifesini bile yerine getirmiyor.

    Tramvay yapıyor, köprü kuruyor, tren yapıyor. Veya özel sektörü otobüs uçak vb. Şeylerle donatıyor. Sonuçta hepimize imkan tanıyor. Ama çok azımızın kullanacağı düzenle...

    Burada devlet eliyle işletilirse mi özel sektörle işletilirse mi? Tartışması ve buradan sosyalizm ve kapitalizm karşılaştırmasına gidilmez. Bu sosyalizmi anlamamaktır. Devletin işlettiği işletme de kapitalizmin bir parçası olabilir. Devlet kapitalizmi. İşte bu sebepten devletin işletmesinde daha kötü hizmette olabilir.

    Oysaki iletişim ve ulaşım vatandaşlık hakkıdır. Ve devlet bunları bedava sunmak zorundadır. "Kamu yararı" sıfatı işte buradan türer. Kamu yararı da devlet kapitalizminin bir sonucudur. Oysaki olması gereken "halk vatandaş yararı" sıfatı olmasıdır.

    Vatandaş yararı sıfatında halk asla kalitesiz hizmete müsaade etmez. Çünkü bedavadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her topicte soyluyorum. Burda da mevzu ayni. Once egitime yatırım yapacaksiniz. Egitilen toplum kaliteli bir nesil yetiştirecek ve üretecek. Bu sirada ulke yoneticileri destek olacak yatirimlara zorluk cikarmayacak. Daha sonra ekonomin duzelir ithalat yaparsin markan olur tl deger kazanir hah işte o zaman kaliteli firmalar goruruz. Hem yatirim yapip hizmet veren, hem de ureten... Bunun disinda yukarida arkadaşın da dedigi gibi 10 dolara abonelik satan firmanin (ki o bide vip tarife, cogu kisininki 4 - 5 dolarlik paket) buyuk yatırımlar yapması altyapı iyilestirmesi yapması pek mantıklı değil. Buraya gelene kadar daha kârlı oldugu merkezlere ağırlık verir. Bu tum isler icin böyledir. Siz olsaniz siz de ayni seyi yaparsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 2 Eylül 2020; 22:0:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    bakıyorsun sattığı paket 23 tl...

    Ama

    TL yüklemeye alt sınır diye bişey icat etmiş... 35 tl den az yükleme yapılmıyor..

    Faturalıda da Milletin paketi bitince KB başına para kesip 400 500 600 fatura kitlemeyi biliyor anca....üstelik üst limit falan da yok.... adı da ne kadar öpersem tarifesi..


    Tarife stop dur höst şeklinde duran paket istersen ayrıca ücrete tabi... "sen istiyor duj verecek 100 daha...."  



    Kafa anca şeytanlığa çalışır  

    annemin telefonu kontörlü. paket yapmaya değmez en ucuz 30 falandır hiç takip etmiyorum. çaldır kapat şeklinde anlaşıyoruz. tl yükleme sınırı 6 ay sanırım. fakat 1 ayı geçtikten sonra her hafta "Hattınızın kapanmaması için gerekli şartları www adresinden öğrenebilirsiniz" diyor. Kapanma durumu söz konusu değil çok zaman var. Halkımızın okuduğunu anlamayıp telaş yapacaklarını sandığı için sık sık bu mesajı atıyorlar.
    diyeceksiniz ki harcamadığın tlyi yüklesen operatöre faydası ne? satın aldığınız sürece kardalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 2 Eylül 2020; 22:19:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Superonlinedan 159 ₺ ye 100mb aldım. Ttnet arıyor. Bize geçin 250 ₺ yapın diyor. Diyorum ki 159a aldım ben aynısını diyorum. 200 verin ama 300gb kotalı olsun diyor. Kardeşim sen beni deli etmeye memur musun? 159 a sınırsız aldım diyorum hayır diyorum dedim. O zaman donduralım 3 ay düşünün öyle karar verin diyor. Ona da hayır dedim ama %100 eminim iznim olmadan aboneliğimi silmek yerine dondurdular.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen genelleme yapıyorsun. içimizdeki gayrimüslimler' den bir haber yok mu?


    müslümanlara cephe almış, sadece kendi dinlerini kaale alıp kutsal kitapla uzaktan yakından alakası olmayan vaadler peşinde koşmaktan bıkmayan kan emicileri düşündüğümüzde, müslümana yalan söylemiş, onu kandırmış, acımasızlığı tavan yapmış, ölmüşsün onun umurunda mı? kimin umurunda? amerika ve ab.. dünyayı döviz ile abluka altına almış, inim inim inletirken kaliteden bahsediyorsunuz şu konuda? yahu şu dünyada akan kanın en baştaki sorumluları hristiyan alemi. çıksın bir hristiyan şu forumda da bana yok desin! kalitesizlik her şeyde var. şu forum üyelerinde bile kalitesizlik var. şirketlerde neden kalitesizlik olmasın? hemen işi müslümanlığa getiriyorsunuz. bak kardeş, hristiyan alemi 71 fırkaya ayrılır ve sadece 1 fırkası cennete, müslüman alemi de 73 fırkaya ayrılır ve sadece 1 fırkası cennete girer. sen herkesin cennete mi gireceğini var sayıyorsun? şu vahamete bakar mısın.. konuyu saptırmadan eleştirini yap. din konusuna gireceksen orada dur.





  • Vodafone'un kendi altyapısı var. Ayrıca 2010'larda Borusan Telekom'un altyapısını da satın aldı. Daha 2008 yılında fiber çektiği baz istasyonları vardı. Sonradan da TEİAŞ fiberlerini kiraladı. Tekirdağ'da da kendi fiber altyapısından evlere kadar fiber hizmeti sunuyor ve baz istasyonlarını besliyor, kurumsal firmalara hizmet sunuyor.

    Mesele de altyapısı olmaması değil zaten. Bu altyapıyı genişletecek yatırımların azlığı. 4G ihalesi yapıldı, en dar frekansları satın aldı. Almasına aldı ama yıllarca bunları aktifleştirmedi. Yıllar önce aldığı frekansları daha şimdi kullanmaya başladı. Yoksa mobilde hızları iyice yerin dibine girecekti. Fibere başladı ama yine sınırlı bölgede. Ciddi ataklar yok hani.

  • Millet garantili peşkeşşşşş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedenler köyden kente göç etti ama kafalar köylü kaldı.

  • vdsl çıktığında 2005 di sanırım aynı evde stabil 16mb alabiliyordum

    şu an adsl 8mb görünümlü 6,5 ama 2 3 ayda bir eve geldiğimde net kesilmiş oluyor hızı 6 ya çekip bağlıyorlar arayınca 3 5 gün sonra 8 olması için tekrar arıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 3 Eylül 2020; 3:57:9 >
  • İnternet işinde ben bir şekilde devletin köstek olduğunu düşünüyorum.

    Vergiler mi yüksek, gereksiz bürokrasi mi var bilemiyorum ama dünya hız bakımından 104. sırada olmamızın bir açıklamasını bulamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbox 10mbps sınırsız 210tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.