Şimdi Ara

Türk savunma sanayii şirketleri Malezya’da gövde gösterisi yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 19 Nisan’a kadar sürecek olan ve bu yıl on altıncısı düzenlenen Asya Savunma Sanayii Fuarı (DSA 2018) tam anlamıyla Türk şirketlerinin çıkarma yaptığı bir etkinlik oldu. İrili ufaklı bir çok Türk şirketi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın da destekleri ile fuara katılım gösterdi.


    Üretim sürecine girmiş ve operasyonlarda kullanılmış araçlardan henüz proje aşamasında olan ve çalışmaları kapalı kapılar ardında süren birçok ürün, hem çalışmaya hazır haldeki gerçek sürümleri ile hem de prototipleri ile Asyalı ülkelerin askeri temsilcileri, siyasileri ve sivil meraklıları ile buluştu.


    Fuarda TUSAŞ’ın insansız hava aracı ANKA en çok ilgi gören ürünlerin başında gelirken FNSS’in Pars 6x6 İZCİ zırhlı aracı ilk kez yurt dışında bir fuarda boy gösterdi. Ayrıca ASELSAN Korhan ve NEFER, Bayraktar TB-2, Katmerciler’in insansız kara aracı UKAP ilgiyi toplayan diğer araçlar arasında yer aldı.

     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
    Malezya'daki savunma fuarı DSA 2018'e Türkiye damgası
     
     



  • Merak etme fazla yaşamaz.. Bu üye de yeni çıktı çalışmalar başladı bakacağım artık kimler yazacak kimler yazmayacak.. Adminler bile hedef alınmaya başlanıyorsa toplu banlar gelir şimdi sabır ediyorlar, ülkemizin savunması Malezya 'ya gitmiş gövde gösterisi yapmaya bu haber bugün yayınlanmayacakta 10 yıl sonra mı yayınlanacak.. O yüzden onların derdi başka..
  • Artık haftada 2-3 gün böyle konulara alışın erken seçim geldi 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTEMEZÜKCÜ'ler sizleri sahneye davet ediyorum.Buyrun :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekrem71.5

    İSTEMEZÜKCÜ'ler sizleri sahneye davet ediyorum.Buyrun :)
    İstemezükçü rte'yi ne yapacağız? Adam otokar istemezüüük diye haykırıyor bu kadar diretmese mtu motorlu ilk tanklar teslim edilmişti belki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malezya olmaktan korkuyorduk 16 yıl önce. O günkü manşetleri hatırlayın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki ilk defa bu tür haberler yayınlanıyormuş gibi hemen seçime bağlamışlar. eziklik böyle bir şey heralde. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Bu mesaj silindi.
    Merak etme fazla yaşamaz.. Bu üye de yeni çıktı çalışmalar başladı bakacağım artık kimler yazacak kimler yazmayacak.. Adminler bile hedef alınmaya başlanıyorsa toplu banlar gelir şimdi sabır ediyorlar, ülkemizin savunması Malezya 'ya gitmiş gövde gösterisi yapmaya bu haber bugün yayınlanmayacakta 10 yıl sonra mı yayınlanacak.. O yüzden onların derdi başka..
  • Bu haberler turnosol kağıdı gibidir. Buradan tek tek vatan hainleri görebilirsin. Kim Türk düşmanı darbe sevici vatan haini hemen yorumlara bak gör. Ben bakıyorum bu siteyi genelde Türk düşmanları takip ediyor. Hep Türkçe yazıyorlar ama Türk değiller. bu ülke adına güzel birşey olsa hemen zorlarına gider. acayip bir çekememezlik yaşarlar hemen parmaklarını ısırır dayanamazlar. Lakin dh ne yapsın bunlar sayesinde para kazandığı için ses etmiyorlar. Ki Dhta fetöcü dolu onu da biliyorum..

  • Erken Seçim Kararı Açıklanmadan Önce: "Böyle haberler yapılır tabi her gün, nasılsa seçim yaklaşıyor."
    Erken Seçim Kararı Açıklandıktan Sonra: "Böyle haberler yapılır tabi her gün, nasılsa erken seçim yaklaşıyor."

  • This topic was invaded by a great number of white sheeps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurs@tz -- 21 Nisan 2018; 1:5:53 >
  • İstemezükçü karatroll tayfa her zamanki gibi yapılanları beğenmeyecek bahaneleri sıralamışlar. Afferin. Böyle çalışın, seçimler de yakın, maaşlarınıza zam yaparlar (partinizin bankası var ya "zammın lafı mı olur")
  • Şu sitenin anasayfa haberlerine ne zaman baksam kendimi ABD'de yaşıyormuş gibi hissediyorum sürekli bir şeyler üretiyoruz, herşeyimiz yerli ve milli, uçaklar, arabalar, milli tanklar, helikopterler , silahlar, dronelar maşallah uçuyoruz kaçıyoruz süper güç olmuşuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Nisan 2018; 11:25:18 >
  • Hiçbir partiyle felan alakam yok. Objektif bir yorum yapmaya çalışayım.

    Fuarda bulunmamız ve bir şeyler ortaya koymamız çok güzel umarım daha da iyilerinide yaparız, ama kaç tane satabildik bunlardan buda açıklanırsa iyi olur.
  • Güzel haber umarım daha iyi şeylerde üretiriz. Lakin en ufak eleştiride aşağılamalar havada uçuşuyor. Ama bu aşağılamaları yapanlar şunlara yanıt veremiyor, bir şeyler yazınca yanıt verdim sanıyor:

    1950'lerde işlevi bitirilmiş yerli Savunma sanayiinde artık ilerlediğimiz bir gerçek. Fakat bu ilerleme ciddi yeterliliğe sahip değil.

    1- Çünkü Çin ile bir teknoloji transveri ve bir açıdan önemli bir anlaşmaya varılmak üzereyken "Coni"nin baskısı ile vazgeçtik. Sonra büyük bir başarı ile Rusya'dan S-400 aldık. Fakat şimdide yıllardır "Coni"nin vermeye yanaşmadığı temel modeli 80 yıllar olan Patriot almaya kalkıyoruz! Hani "Eyyyyyy Coni" diyorduk ne oldu?!!! Bu "Coni" bizde darbe yapmaya kalkmadı mı? Bize parasını ödediğimiz silahları vermemezlik yapmadı mı?! Bu Coni teröristleri beslemiyor mu?!Eeee ne oldududa bize bunları yapan adamlardan füze savunma sistemi almaya kalkıyoruz?!!!(Aman efendim onlar teklif etti aymazlığına sığınmayın) Eyyyyyyyy çok bilmişler yorum yapın ama içinde zeka olsun?

    2- Altay tankı yılan hikayesine döndü. Bunu Alman "Müller" kendi batı medyasında nasılda propaganda yaptığını görmüyor musun?! Önce küsüyoruz sonra diyoruz ki ""BAZI"" senden aldığım modelleri ne olur modernizasyon yap. Bu kadar büyük olduğunu iddea eden bir ülke tank yapamıyorsa ya da bunda zorlanıyorsa eyyyyyyyy çok bilmişler bu nasıl iş?! Aman efendim yahkıt işte vs diyen hatta link atanlar olacak inanmayın! Taaaki seri üretime geçip en az 50 tane hemde yerli motorla üretilene kadar.

    3- Bir çok kısa menzilli hava ve kara savunma füzesi ürettik diyoruz peki Zeytin Dalı harekatı bölgesinden gelen pkklı alçakların attığı camilere isabet adan füzeler nadan durdurulamadı?!


    4- Yerli savaş uçağı geliştiriyoruz hani o çok sevmediğiniz İngilizlerle, Cok Maksatli Amfibi Hucum Gemisi yapıyoruz İspanyollarla, buda güzel. Ama senin akdenizde pertol-gaz arayan düzgün gemin yok evet yok! Bir tane vardı aramaya çıktı bir daha haber alınamadı, demekki insanların "gazı" alınmak isteniyormuş. Bugün İsrail ve Mısır kendi bölgelerindekileri yavaş yavaş kullanıyorlar bile!!! bURDAKİ ŞAKŞAKÇILAR 8 tekerlikle araç ürettim diye havalara uçuyorsunuz ama Egede Yunan'a adaları parselleyip onun amerikan ve Rusyadan rahat rahat aldığı hava savunma füzelerine kilitleniyorsunuz. Suriye Uçağını düşürdü "coninin" gemisi geldi askerlerinin naaşı bulmaya!!!Buna de diyorsun?!!! 1000 km+ füzeler var deniliyor?! Ama bunların adı sanı, kaç adet üretildiği, ne kadar etkin olduğuna dair net bilgiler yok. Coni ve kibar dil yardakçıları (Fransa) uçaklarında 400 km + uçak füzelerini Suriye üzerinde deniyor sende alkış tutuyorsun ve sonra benim geliştirdiğim 180 km+ lı diye övünüyorsun. Bu arada Nükleer silahı saymıyorum bile.

    5-Yerli üretim var ama genel itibariyle ve konvansiyonel açından yurtdışına hala çok bağımlıyız. Gönül istiyor ve eminim ki daha yerli ve fazla sayıda savaş araçları,mühimmatları olacak. İtirazım dünyanın en iyi savunma araçlarını üretmiş gibi burdaki şakşakçılara. Yazım yanlışları için kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 20 Nisan 2018; 16:48:16 >
  • hepsi birer çöp.
  • çok güzel haber,çok güzel görseller,çok teşekkür ederim paylaşım için.araçların yapımında emeği geçen herkesin eline sağlık.umarım daha teknolojik ve daha çok milli savunma ve/veya saldırı ekipmanlarını kendi ülkemiz teknoloji ve imkanlarıyla geliştirip üretebiliriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.