Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaballi

    bende sayenizde bakmış oldum, port görünüyor...


    Sitede sorun var galiba daha önce 55 mbps görünürken şimdi sadece 8 adsl görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gtxman G kullanıcısına yanıt
    Lokasyon nedir hocam benimde 17 kasımda gitti 18'inde geldi fakat 12mb adsl hızı alıyordum düştü 3 mb'e çaresizce böyle kullanıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanandac O kullanıcısına yanıt
    Bu tür olayı 3 duyuşum. Adsl seçsenizde bazen direk vdsl bağlıyorlar ve 16 mbps.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl basvurumun adsl e cevrilmesi icin basvurdum. Sorun port değil alt yapiymis. Bakalim nasil isleyecek süreç. Artik internet lazim yeter ya. Doominsert in pm ye falan baktığı yok bu nasil yetkili?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu adamlar gerçekten işini bilmeyen bir avuç amatör girişimcinin oluşturduğu bir platform galiba. 2 gün önce bir altyapı calısması var diye sms geldi ve tamamlandığı söylendi. Odur budur internetim yok yararlanamıyorum. İlk gün adsl ışığı sabit internet ışığım sabit değildi sonra adsl ışığı da gitti bugün. Neyse ben bu aksam bi modemle oynayayım dedim pahalı bir modem var linksys marka adsl/vdsl/fiber desteği mevcut ve modlarını arayüzden değiştirebiliyorsunuz. Velhasıl kelam ben bi modemi adsl moduna alayım dedim baktım adsl ışığı sabitlendi ve kurulum yaptım adsl olarak çat net geldi. Dedim allah allah aradım adamları hattnız vdsl , vdsl sinyali alıyorsunuz dedi D: çıldırtmaya devam tabi neyse eski asus marka bi adsl2 modemim vardı onu taktım kurdum :D bildiğin adsl sinyali alıyor ve 16mbit download 1 küsür upload çekiyor modem oysaki vdsl bağlantımda 57mbit falan görüyordu modem ama ben 28-30 arası down hızı görüyordum keza upload 5mbit gösteriyor modem ama 2.25lerde falan da alıyordum kısıtlamalara rağmen online oyunda cok problem yaratmıyordu :D

    Tekrar aradım müşteri hizmetini diyorki adsl ışığı alıyorsunuz bağlantınızda bir problem yok allah allah dedim bi bakın üyelik profilim ne gösteriyor sizden kaç mbit hız ve hangi sinyali alıyorum acaba. 2 gündür arıza kaydı bıraktım ve orada herkesi gömdüm müşterü temsilcisi üzerime müşteri temsilcisi aradı yinede bi adam şu internet profiline aldığı sinyale bakmayı akıl edemedi yahu.
    Şuan adsl olarak nete kavuştum ama saçmalığın daniskası umarım yarın yine vdsle geçirirler ve bu 2.kez oluyor böyle problem yaşadığım. 2si içinde bu 2-3 gün internet alamadığım günleri kesinlikle ödemeyeceğim.

    Sizde iki modemle de deneyin çünkü bu adamlar ya işini yapamıyor ya türk telekom bu adamların işini baştan savma yaparak zorlaştırmak için elinden geleni yapıyr.




  • Ayın 15'inde karttan ödeme çektiler, hala fatura piyasada yok. Nedir ne değildir bilmiyorum, email'ine aylık faturası gelen var mı?
  • 85 günü tamamlamaya 10 dk kaldı.

    Eve internet bağlatmaktan falan vazgeçtim. Zaten bunlar yüzünden mobil internete mecbur kaldım, giren girdi. Artık sırf meraktan süreci devam ettiriyorum.

    Rezilsin Türknet. Açık ve net!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen trajikomik bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    85 gün mü!!!!!
    5 gün içinde bağlanmasaydı ben iptal ederdim.
    siz iyi dayanmışsınız.
  • Burada açık ve net görülüyor ki sitem eden bir kaç kişi yok , onlarca kişi var yani hep aynı kişiler tezi çürümüştur. Bu durumu ve sorunları göre gore yeni abonelik başlatmak isteyen kişi ya adsl bağlatmak istemiyor yada işi gücü yok canı sıkılıyordur Turknet ile uğraşmak istiyordur. İss sağlayıcı bölümüne anket açma yetkisi üyelerde yok eğer olsaydı size kaç kişinin mağdur olduğunu (ki onlar da forum üyesi dışında olanlar değil) istatistik olarak kanitlardim.

    Turknet resmen balık tutuyor yani at - çek stilinde atıyor port varsa alt yapı tamsa veya taşıma ile geliyorsa bünyesine katılıyor değilse tekrar atıyor. Bu şekilde Turknet gibi amatör bir firmaya bu kadar musteri ve kar yetiyor neden kendini düzeltsin ki ? Neden kurumsal olsun.

    Yazıklar olsun utanmadan buraya yetkili koyuyor ve ne çözüm var ne de musteri memnuniyeti bu kampanyayi goren biri de bu fiyata 100mbit sanıp böyle amatör firmaciklarin ağına dusuyor. Musteri hizmetleri ile artık ahbaplık kurduk hepsinin adını ezberledim ses tonunu biliyorum.

    Madem bu işler böyle kolay denetleme , musteri memnuniyeti ve kurumsallık aranmiyor bende bunlar gibi çakma iss sağlayıcı firması açıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Sana sonuna kadar katiliyorum. Ama en dogru cumlen de , bunlari gore gore bu ise giren... yazdigin kisim

    Bu kadar sikayet varsa almasinlar . Ben de onu diyorum ,bir dolmusa binip de bu kadar sikayet edilmez. Senin ve bazi baskalarinin sitemlerini ,digerlerini egitir ogretir niyetteki aciklamalarini takdirle karsiliyorum

    Ve samimiyetle soyluyorum ki ben jet kararla ilk sayfayi okuyup basvuru yapmasaydim bu mesajlardan sonra basvurmazdim

    Fakat bir de hayat hikayelerini anlatan ,burayi beddua basligina cevirenler var ki , onlar da su forumdan uzaklassa ne guzel olacak
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    40 günde numara vermedinizki
    veremedikleri numarayı size nasıl vereyim,
    iptal ettim sözleşmeyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rLzApex

    İlginç bir durum değişiklik olursa bizimle paylaşın merak ettim bende. Bölgesel olarak port yoğunluğu yoksa muhtemelen internet bağlantısı yapılır. Şu 107mbit hayret verici.

    Bugün 10.45 gibi kullanıcı adı+şifre mesajı geldi,

    Modemi ayarlarını yaptım ve şuanda bu mesajı turk.net bağlantısı üzerinden gönderiyorum.

    Yalnız bağlantı hız testi yaptığımda hız yavaş görünüyor.





  • Bugün 30 tl bonusu gelen var mı. 26 sında bonus gelmesi gerekiyordu herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşla demiştim ya 5 mbit geliyor 75 yerine bizim orada vdsl gözüktüğü halde yokmuş adsl 16 varmış 300 liraya modem almıştım kaldım öyle kasa gibi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide bugun aradılar, port bağlanmış internet bağlantısından sonra şifrenizi göndericez dediler, ama hala modem almadım bunlar vdsl bağlamazlar felan elimde adsl var çünkü.
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Benim de oyle oldu. Indirimli aldim modemi allahtan. Aldigim fiyata da vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lestet

    Arkadaşla demiştim ya 5 mbit geliyor 75 yerine bizim orada vdsl gözüktüğü halde yokmuş adsl 16 varmış 300 liraya modem almıştım kaldım öyle kasa gibi..

    Vdsl geriye dönük olarak adsl destekliyor zaten almışsınız kullanin bence
  • Bugun basvurdum netten avantajix le...ptesi evraklari gonderecegim...baska kampanyasi varmiydi bonus gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknette akk bağlantının yapıldığı günden bir dahaki aya kadarmış. örnek olarak ben 24ünde bağlandım aralığın 24'ünde akk sıfırlanacak. Ama yinede 150 GB AKK olması hayli hayli yetiyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.