Şimdi Ara

Turev ve integral

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar suan okulda limit islemekteyiz.Ygs matematigi tamamladim deneme cozuyorum sadece.Ozel ders alip simdiden turev integrali tamamlamak istiyorum.Sizce mantikli olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • olmaz. turev integral icin cok iyi trigo limit otf gerek. Özellikle integral için otf cok onemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak hocam ben nisan 10 15 gibi türeve başladım, azar azar ilerledim mayıs 15 20 gibi integrali bitirdim,ikisinden de 'çok sağlam çalıştım,iyi oldu' diyecek kadar çalıştım.İntegral bana zor gelmiyordu artık,Yüzdeyüzden çalışmıştım bu arada ikisini de , tavsiye ederim.Yalnız mayısın üstünden 5-6 ay gibi bir süre geçti geçmedi unutmuş gibiyim ikisinide şuan, ki ben kalemsiz integral çözdüğümü bilirim.Tabii tekrar bi kaç video izlesem hatırlarım.Yani diyeceğim o ki şimdi başlasan 1 ayını bulacak diğer derslerini aksatmadan bu işi yaparsan.Ama 1 ay çalışıp hazirana kadar yüzüne bakmazsan benim gibi aynı durumla karşılaşırsın, hadi ben mezunum benim unutmam doğal.Tekrar çalışmak için mezuna kaldık sonuçta, ama sen bu kadar yoğun bir okul senesinde onları şimdiden çalışırsan düzenli olarak soru çözmek zorundasın ki bu söylemesi kadar kolay bir şey değildir.

    O yüzden benim sana tavsiyem; türev-integral'i kendi başına parçalaman için erken.Okulda organiğin temposunu kaçırma, ygs'den 1,5 ay önce falan çalışırsan süreyi iyi ayarlamış olursun, iyi çalışmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 8 Kasım 2015; 17:59:33 >
  • Okulda mecburen göreceksiniz zaten. Diğer lys konularınıza çalışın.
  • Tesekkurler arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ygs fen hatta ygsnin tamamı bitti ise eğer ; 10 ve 11 lys mata hemen başla(karekök mps sisteminden olabilir) ocak gibi türeve gelirsin. Limit ve ötf nin de bittiğini varsayıyorum. Sonra imkanın varmış galiba bence başlamalısın, Türev ve integrale.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öküzhanbey

    Eğer ygs fen hatta ygsnin tamamı bitti ise eğer ; 10 ve 11 lys mata hemen başla(karekök mps sisteminden olabilir) ocak gibi türeve gelirsin. Limit ve ötf nin de bittiğini varsayıyorum. Sonra imkanın varmış galiba bence başlamalısın, Türev ve integrale.

    Ygs mat bitti ygs fende de deneme cozuyorum.Zaten okul kurslari ygs tekrarliyor.Ben lys agirlik vermek istedim bu sekilde dusundum.Imkanim sukur yine burs paralarımi biriktirdim oyle.Yoksa aile batar 100lira saati Otf ve limiti bitirdik.Sikintim yok bu konularda lys mat olarak eksigim varsa trigonometride vardir o da formulleri unutmusumdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman başlamalısın. Erteleme derim. Zorla kendini. Öyle aman aman terletme kendini ama , başla ufaktan öyleyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.