Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
98
Favori
302.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPad, iPhone, aksesuarlar ve diğer tüm cihazlar için stok ve sipariş takip konusudur.


    Apple store teslimat süreleri 16.09.2022



    14 için tüm ürünler 4-6 iş günü içinde teslimat süresi gözüküyor.

    14 Plus şu an için mevcut değil.



    14 Pro Modeli 128gb ve 256gb 6-7 hafta teslimat süresi

    14 Pro Modeli 512gb ve 1tb 4-6 iş günü teslimat süresi

    Derin mor renginden tüm depolama alanı türlerinde 6-7 hafta teslimat süresi



    14 Pro Max için tüm ürünlerin süresi 6-7 hafta teslimat süresi

    Bazı renklerin 1tb olan versiyonları 1-2 hafta veya 3-4 hafta teslimat süresi



    Hepsiburada tüm ürünler için en geç 23 Eylül kargo gösteriyor fakat daha önceleri sarkma durumları oldu.

    Teknosa ve Vatan Pro Max için sadece birkaç seçenek ve renk için ön sipariş alıyor.

    Amazon hala en çok pro ve pro max ön sipariş verilebilen satıcı. Bazı depolama ve renk seçenekler onda da bitmiş durumda.



    Diğer mağazalara bakıldığında 14 modeli için stok sorunu çok fazla yaşanmayacağı, pro modelinde belki normale göre bazı depolama ve renk seçeneklerinde gecikmeler olabilir. Şu an talep olarak Pro max modeli bazı renk seçenekleri fiziki mağazalarda dahi bulunamayabilir.



    Sipariş veren arkadaşlar nereden ve ne zaman sipariş verdiklerini, sipariş durumlarını, fiziki mağaza bilgilerini buradan paylaşabilir. Eğer stok ile ilgili sorun olursa bu sene içinde takip için bilgilendirme mesajları oluştururuz.





    Hatalı olan bir bilgi olduğunda düzeltmek için yazarsanız düzenleme yaparım.

    Siparişleri teslim edilen, gönderilen herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Tek tek tüm mesajlara bakıyorum ama hepsini alıntılayamıyorum. GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 16 Eylül 2022; 20:48:20 >







  • Anlıyorum cihazınız gelmedi ve birçok sonradan gönderilen arkadaş varken sizinki hala hazırlanıyor aşamasında fakat burada benim konudaki tüm mesajlara bakarak her gün uğraştığım ve hepimizin bilgilenmesi amacıyla yazdığım mesaja çöp ve saçma demeniz çok yanlış. Saygısızca bence biraz. Ayrıca hangi bilgi yanlış bunu söyleyin onu düzelteyim. Yazmışım eğer okuduysanız vaktinizi ayırıp, bir hata varsa bana söyleyin düzelteyim demişim. Ve sizin siparişinizle ilgili bende buraya mesaj attım. Apple yetkilisi değilim elimden bir şey gelmese de destek oldum en azından. Kaldı ki;


    IPHONE 13 MİNİ, 13, 13 PRO VE 13 PRO MAX MODELLERİ İÇİN SİPARİŞ TARİHİ 24 KASIMA YANİ ZAM ÖNCESİNE KADAR OLAN TÜM SİPARİŞLER GÖNDERİLMEYE HAZIRLANIYOR AŞAMASINA GEÇTİ.

    Bu ibare gönderime hazırlanıyor kısmına geçti demek. Yani cihazınız işleniyor kısmında değil öyle mi? Neresi yanlış bir bilgi bunun.


    SİPARİŞLER GÖNDERİME HAZIRLANIYOR KISMINA GEÇTİKTEN SONRA NADİRDE OLSA ORTALAMA 7 GÜNE KADAR BEKLEYEN SİPARİŞLER MEVCUT. GENEL İTİBARİYLE 1-5 GÜN İÇİNDE GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇİYOR. MAALESEF İSTİSNA OLARAK HAZIRLANIYOR KISMINDA BEKLEME SÜRELERİ BAZI ARKADAŞLAR İÇİN 7-10 GÜNE KADAR ULAŞTIĞI OLDU.

    Mesajdaki bu ibarede de istisnai durumlar olduğunu belirttim. Yani daha fazla ne yazabilirim.



    Güncellemeleri takip etmemiz için siparişleriniz hakkındaki gelişmeleri buradan yazalım...Hatalı olan bir bilgi olduğunda düzeltmek için yazarsanız düzenleme yaparım.

    Ayrıca bunu yazmışım mesajımın altına. 'Çöp' ve 'saçma' gibi yorumlar yapacağınıza bana buradan veya özelden yanlış dahi olsa düzelttirebilirsiniz. Ben dediğim gibi Apple yetkilisi veya sorumlusu değilim. Ben de buradan takip ediyorum sizin gibi. Elimden geldiğince de bilgilendirmeye çalışıyorum.


    Dediğim gibi cihazınızın gecikmesinden dolayı üzgünüm. Kaldı ki derdinizi anlatamadığınızı söylemişsiniz ama ben anlıyorum da sizi. Fakat elden gelen bir şey yok. Apple Mh'ye şikayette etseniz şu an hala teslim tarih aralığını geçmediği için direk bir hakta iddia edemiyoruz. Olsa benden yardımcı olayım. Ama maalesef Apple etik olmayan bir davranış yapmış demekten başka da bir şey elimden gelmiyor. Burada hep birlikte forum ahalisi olarak heyecanlarımızı, sorunlarımızı ve siparişlerimizle ilgili her şeyi paylaşıyoruz. O yüzden biraz daha sakin ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

    Arkadaşlar toplu bilgilendirme mesajını bugün itibariyle atmayı sonlandırıyorum.


    Çünkü hem yeni bilgi gelmiyor malum zam sonrası çok fazla bir sipariş yoğunluğu yok. Burada da birkaç arkadaş yazdı sadece. Hem de 24 kasıma kadar olan siparişlerin hepsi gönderime hazırlanıyor kısmına geçti geçmesine ama maalesef Apple bu hafta ne düzen bıraktı ne sıra. O yüzden rutin bir şekilde bilgilendirme yapacak veri yok. Dün paylaştığım mesajın aynısını da kopyala yapıştır yapmak istemedim. İlk mesajda genel bilgiler var zaten. İlk mesajı da genel sorulan siparişle ilgili sürekli akıllara takılan soruların yanıtları olduğu bir hale getireceğim.


    Toplu mesaj yerine bireysel olarak siparişleri takip etmeye devam edeceğiz zaten. Elimden geldiğince de bilgim olan konularda yardımcı olmaya da çalışırım. Bu vesileyle cihazlarına kavuşan tüm herkese iyi günlerde kullanmalarını diliyorum. Hayırlı olsun. Siparişini bekleyen arkadaşlarla da buradan takip etmeye devam edeceğim. Yardımlarınız, bilgileriniz, paylaştığımız heyecanlarımız ve anlayışlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

    03.12.2021 TARİHLİ BİLGİLENDİRME VE TAKİP LİSTESİ



    İphone 13 mini modellerinde 26 Kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor kısmına geçti.



    İphone 13 modellerinde 18 Kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor veya GÖNDERİLDİ kısmına geçti.



    iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde 12 kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor veya GÖNDERİLDİ kısmına geçti.





    BİLGİ


    ***UPS KARGO FİRMASI LOKASYONA BAĞLI OLARAK BAZI SİPARİŞLERİ 5-7 GÜNE KADAR UZAYAN SÜRELERLE TESLİMAT YAPABİLİYOR. GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇTİKTEN SONRA ERTESİ GÜN TESLİMAT YAPILAN SİPARİŞLERDE VAR, 7 GÜN SÜREN SİPARİŞLERDE VAR. UPS KARGO TESLİMAT SÜRESİ ARALIĞI MAALESEF 1-7 GÜN ARASI DEĞİŞEN BİR ARALIĞA SAHİP.


    ***SİPARİŞLER GÖNDERİME HAZIRLANIYOR KISMINA GEÇTİKTEN SONRA NADİRDE OLSA ORTALAMA 7 GÜNE KADAR BEKLEYEN SİPARİŞLER MEVCUT. GENEL İTİBARİYLE 1-3 GÜN İÇİNDE GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇİYOR.


    ***SİPARİŞLER GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇTİKTEN SONRA UPS KARGODA TAKİP NUMARASI İLE KENDİ SAYFASINDA GÖZÜKMESİ 1-1.5 GÜNÜ BULABİLİYOR.




    **Vatan ve MediaMarkt siparişlerinde bir gelişme yok. MediaMarkt siparişi veren bir arkadaş ürününün geldiğini söyledi. Bununla birlikte MediaMarkt siparişlerinde 4-5 sipariş teslim edilmiş oldu. Fakat genel bir düzen ve siparişlerle ilgili bilgi yok.





    iPhone 11, 18-19 Kasıma kadar olan siparişler gönderime hazırlanıyor veya gönderildi kısmına geçti.



    Apple Watch 7 için 24 kasıma kadar olan siparişler gönderime hazırlanıyor veya gönderildi kısmına geçti.



    14 inç Macbook Pro 19 Kasım tarihli siparişler gönderildi. Yeni bir bilgi gelmedi bugün için.




    BAZI MEVCUT SİPARİŞLERİN TESLİM TARİHLERİ DÜZENLENDİ. KENDİ SİPARİŞLERİNİZİ KONTROL EDERSENİZ UYGUN OLUR.





    STOK BİLGİLERİ



    *HB, POZİTİF TEKNOLOJİ, GÜRGENÇLER, AMAZON, VATAN, VS MAĞZALARDA STOK HALA MEVCUT DEĞİL.


    *APPLE STORE, İPHONE 13 MODELLERİNDE YENİ SİPARİŞLER İÇİN ORTALAMA 3 HAFTA SÜRE VERİYOR TESLİMAT İÇİN.


    *İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ YAPAN TÜM MAĞAZALARDA ÖZELLİKLE HB VE AMAZONA NADİREN ÇOK AZ STOK GİRİŞİ OLUYOR. GÖRDÜKÇE BİLGİ VERMEYE VE BU KONUDA PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ.


    *AMAZON'DA IPHONE 13 İÇİN ZAMAN ZAMAN BAZI RENKLERDE STOK GİRİŞİ OLUYOR.






    Güncellemeleri takip etmemiz için siparişleriniz hakkındaki gelişmeleri buradan yazalım...Hatalı olan bir bilgi olduğunda düzeltmek için yazarsanız düzenleme yaparım.


    Bugün siparişleri teslim edilen, gönderilen herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Tek tek tüm mesajlara bakıyorum ama hepsini alıntılayamıyorum. Güzel günlerde kullanın..

    Apple’ın 13’ü tanıttığı ve bugünkü fiyatlarla ön sipariş almaya başladığını gün, 14 Eylül 2021, 64 gün önce, dolar 8,43 imiş. Geçtim kar, vergi, Türkiye’ye özel fiyat vs…


    almaya niyeti ve imkanı olan varsa geçsin bir ay beklenir mi, mağazadan almak istiyorum vs leri… hemen şimdi gitsin web sitesinden alsın, yatsın uyusun üzerine… 64 günde %29 değer kaybetti TL. Eylüldeki 100 liramız artık 71 TL. çok ağır zam gelecek. yemin edebilirim, ispat edemem.

    APPLE ONLINE SİPARİŞ TAKİP Listesi. Aşağıda sipariş tarihlerine göre 22.11.2021 BUGÜN itibariyle gönderim durumu sırası bu şekildedir.


    Iphone 11 Modelleri sipariş tarihi 26-27 Ekim olanlar en son gönderildi. Yeni bir bilgi gelmedi 19.11.2021'den beri.


    Iphone 13 Modelleri Sipariş tarihi 24-25 Ekim olanlar gönderildi. Bazı siparişler hala gönderime hazırlanıyor aşamasında.


    Iphone 13 Pro Modelleri için Sipariş tarihi 20-21 Ekim olanlar gönderildi. Bazı siparişler hala gönderime hazırlanıyor aşamasında.


    Iphone 13 Pro Max Sipariş tarihi 20-21 Ekim olanlar gönderildi. Bazı siparişler hala gönderime hazırlanıyor aşamasında.


    IPad 9. nesil Sipariş Tarihi 18-19 Ekim olanlar en son gönderildi. Yeni bir bilgi gelmedi 19.11.2021'den beri.



    VATAN siparişleri ile ilgili bir güncelleme yok. Kimseye daha teslimat yapılmadı.



    MEDİMARKT siparişlerinden 5-10 Ekim arasında sipariş veren birkaç arkadaşın eline ulaştı veya kargolandı. Ama 17.11.2021 tarihinden beri başka bir gelişme olmadı.



    AMAZON,HB,PT ve Gürgençler gibi firmalarda güncel olarak Iphone 13 modellerinde stok bulunmuyor. AMAZON 1000 TL FARK İLE IPHONE 13 256-512 GB BAZI RENKLERİNİ SATIYOR.


    APPLE MAĞZALARINA KISITLI OLARAK DEĞİŞİK MODELLERDE STOK GELİYOR FAKAT TAM BİR BİLGİ YOK.





    APPLE STORE BUGÜN İTİBARİYLE YENİ SİPARİŞLERİN TESLİM SÜRESİNİ UZATTI. BUGÜN SİPARİŞ VERİRSENİZ 5-6 HAFTA ARASI TESLİM GÖZÜKÜYOR. TÜM IPHONE 13 MODELLERİNDE (MİNİ,PRO,MAX DAHİL) TESLİM ZAMANI 30 ARALIK-7 OCAK OLDU.





    Hangi firmadan hangi model ve ürünü aldığınızı, sipariş durumunu veya elinize ulaşıp ulaşmadığını detaylı olarak bilgi verirseniz konuda daha güncel takip yapabiliriz.

    02.12.2021 TARİHLİ BİLGİLENDİRME VE TAKİP LİSTESİ



    İphone 13 mini modellerinde 27 Kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor kısmına geçti.



    İphone 13 modellerinde 18 Kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor veya GÖNDERİLDİ kısmına geçti.




    iPhone 13 Pro ve Pro Max modelleri için 11 Kasıma kadar olan siparişler bugün itibariyle gönderilmeye hazırlanıyor veya GÖNDERİLDİ kısmına geçti.




    BİLGİ


    **APPLE SİPARİŞLERİ SON ZAMANLARDA GÖNDERME KONUSUNDA BİRAZ DAHA HIZLANMIŞ OLSA DA, BİRÇOK ARKADAŞIN YAŞADIĞI GECİKME SORUNU UPS KARGODAN DOLAYI. UPS KARGO BAZI SİPARİŞERİ 1 HAFTAYI BULAN SÜRELERLE TESLİM ETTİĞİ OLUYOR. UPS KARGO İLE YAPTIĞIM BİR GÖRÜŞMEDE BLACK FRİDAY HAFTASI NEDENİYLE TESLİMATLARIN ÇOK YOĞUN OLDUĞU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİRAZ DAHA RAHATLAYACAĞI BİLGİSİNİ VERDİLER. NE KADAR DOĞRU ONU GÖRECEĞİZ.


    **4-5 güne yakın GÖNDERİME HAZIRLANIYOR kısmında bekleyen modeller var. BU DURUM SİPARİŞTEN SİPARİŞE DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR . GENEL OLARAK 24 SAAT-4 GÜN ARASINDA DEĞİŞİYOR HAZIRLIK KISMINDAN GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇMESİ. BUGÜN 1 HAFTA SÜRE İLE HAZIRLIK KISMINDA BEKLEYEN BİR ARKADAŞ BİLGİSİNİ ALDIK. BAŞKA BİR AKSAMA SORUNUYLA KARŞILAŞMADIK.


    **SİPARİŞLER GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇTİKTEN SONRA UPS KARGODA TAKİP NUMARASI İLE KENDİ SAYFASINDA GÖZÜKMESİ 1 GÜNÜ BULABİLİYOR.



    **Vatan ve MediaMarkt siparişlerinde bir gelişme yok. MediaMarkt siparişi veren bir arkadaş ürününün geldiğini söyledi. Bununla birlikte MediaMarkt siparişlerinde 4-5 sipariş teslim edilmiş oldu. Fakat genel bir düzen ve siparişlerle ilgili bilgi yok. Son zamanlarda sipariş teslim edildiğine dair bir bilgi de yok.







    iPhone 11, 18 KASIM SİPARİŞLERİ GÖNDERİME HAZIRLANIYORA VEYA GÖNDERİLDİ KISMINA GEÇTİ. 



    Apple Watch 7 için 18 kasım siparişleri gönderildi veya gönderilmeye hazırlanıyor kısmına geçti.



    14 inç Macbook Pro 19 Kasım tarihli siparişler gönderildi.



    BAZI MEVCUT SİPARİŞLERİN TESLİM TARİHLERİ DÜZENLENDİ. KENDİ SİPARİŞLERİNİZİ KONTROL EDERSENİZ UYGUN OLUR.





    STOK BİLGİLERİ



    HB, POZİTİF TEKNOLOJİ, GÜRGENÇLER, AMAZON, VATAN, VS MAĞZALARDA STOK HALA MEVCUT DEĞİL.



    APPLE STORE, İPHONE 13 MODELLERİNDE YENİ SİPARİŞLER İÇİN ORTALAMA 3 HAFTA SÜRE VERİYOR TESLİMAT İÇİN. DÜN İTİBARİYLE TESLİM SÜRELERİ ÖNE ÇEKİLDİ.



    İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ YAPAN TÜM MAĞAZALARDA ÖZELLİKLE HB VE AMAZONA NADİREN ÇOK AZ STOK GİRİŞİ OLUYOR. GÖRDÜKÇE BİLGİ VERMEYE VE BU KONUDA PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ.





    İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ YAPAN TÜM MAĞAZALARDA ÖZELLİKLE HB VE AMAZONA NADİREN ÇOK AZ STOK GİRİŞİ OLUYOR. GÖRDÜKÇE BİLGİ VERMEYE VE BU KONUDA PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ.




    Güncellemeleri takip etmemiz için siparişleriniz hakkındaki gelişmeleri buradan yazalım...Hatalı olan bir bilgi olduğunda düzeltmek için yazarsanız düzenleme yaparız.


    Bugün siparişleri teslim edilen, gönderilen herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Tek tek tüm mesajlara bakıyorum ama hepsini alıntılayamıyorum. Güzel günlerde kullanın.

    Sonuç olarak size almadan önce bir tahmini teslimat tarihi veriliyor ve siz bunu kabul ederek satın alıyorsunuz. Yok onun önce gönderilmiş bunun sonra gönderilmiş bir önemi yok. Size verilen tarihe kadar teslim edilmezse o zaman hukuk sürecini bile başlatabilirsiniz. Şimdilik müşteri hizmetlerini sürekli aramak sadece sizi yorar ve zaman kaybettirir.
  • Merhaba,

    Bu konu hem diğer konu hem de bekleyenler için iyi oldu.

    Yorum yazan arkadaşlardan ricam, detaylı olarak model, sipariş tarihi, teslim aralığı ve teslim edilecek/edilen tarih (gönderildiyse) belirtirlerse bekleyenler açısından bir mesajda tüm cevaplar alınmış olur.

    Henüz teslim alınmadıysa zaten görüntü yeterli oluyor.

    Bu hafta içerisinde sanırım 15 Kasım - ‘lar teslim edildi. Ben de halen beklemedeyim:


    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • 13 Kasım'da artık Dolar 10 TL'yi görünce sipariş verdim. Konya'ya teslimat aralığı aşağıdaki gibi ama bunu 5-7 gün geri çekin çünkü İstanbul seçince 14-21 Aralık tarihi veriyor. Şehir değişince 1 hafta sapması ayrı saçma ama UPS Kargo'ya güven olmayacağını Apple da biliyor anlaşılan :)


    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]




  • 15 Kasım-25 Kasım arasında ürünü gönderilen ve gönderilmeye hazıra geçenler bilgi verirse ilk mesajı ona göre günceller. Şu an sıra hangi modelde hangi tarihte biliriz. Teşekkürler şimdiden.
  • Ben bugün amazondan bir stok girişi bekliyorum. Bence bu gülümseten cuma kampanyası adı altında pro girişi bile olabilir bekliyorum tetikte.

  • Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

    Bende kendi siparişimi ekleyeyim.
  • Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

    Bu hafta içerisinde kargolanacağını düşünüyorum.
  • mR.ma[TR]ax M kullanıcısına yanıt

    Neden böyle düşündünüz?


    Benimki 23 Kasım, çok düşük ihtimal İstanbul'da olduğum için kılpayı haftaya gelebilir ama ben bir sonraki haftaya kalır diye düşünüyorum. Yarın belli olur gidişat.

  • Iphone 13 pro 256 gb , 20 Ekim'de sipariş verdim.
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • mR.ma[TR]ax M kullanıcısına yanıt

    bu hafta kargolamazlar.

  • Sonunda yahu! Elinize sağlık hocam. Konuların karışmaması adına faydalı bir konu olmuş
  • Bekliyoruz hala bakalım bu hafta hareket olacak mı

    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

    Bekliyoruz bakalım.

  • 18 - 25 kas tarihliler bu hafta gönderim sağlanır gibi
  • inşallah 13üne kadar beklemezler son güne kadar

    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

    Yerimizi alalım biz de. 26 Ekim sipariş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watrik -- 14 Kasım 2021; 23:34:51 >
  • Bekliyoruz:)

    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • Bu cihazlara kallavi zam gelecek. İhtiyacı olan hemen alsın. 1 ay da olsa bekleyiverin.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.