Şimdi Ara

TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
1
Favori
16.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Adamlarin ekmegi rusveti vs hep ordan donuyorTÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TÜGVA'nın yerinde olsam tarihin en büyük tazminat davasını açardım! Çünkü her bir birey şu anda tek tek hedef gösteriliyor ve mağdur ediliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    E açsınlar niye bekliyorlar sence😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun paralel trolleri mesaiye kalmış. TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 

  • savkar kullanıcısına yanıt

    İnşallah açarlar ama sünepe bunlar, Allaha havale edip geçerler! Bu tür bir vakıf sol örgütlerin elinde olacak böyle sahte haberler yapıp, bütün vakfı mağdur edenlerin anasını ağlatırdı!

    Maalesef bu acı bir gerçek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savkar kullanıcısına yanıt

    Ne saçmalıyon ya. Ne adamı temize çıkarmaya çalışması banane adamdan. Forumda her yalana inanmayan veya doğruyu söyleyen Akboy mu olmak zorunda !



    Burda mesele sizin gibilerin alenen yalan söylemesi. Vizdeo yu bir daha baştan sona izle çarpıtmadan Orada konu şu altta ki belge. Bu konu ile üstte ki konuşulan konunun alakası bile yok. Aradan bir cümle cımbızlayıp haklı çıkmaya çalışmayın. Burada aradaki sayılar bilerek silinmiş bazıları ile oynanmış 1-2 -11-15 diye gidiyor sıralar farkındaysanız bunun için bizim sistemimimizden alınmış belgeler diyor TÜGVA yetkilisi evet ama üstünde oynanmış diyor. Muhalefetin şu her şeyi aynı çuvala atıp karıştırması yok mu. Bu kağıt ile Exel belgesi ayrı şeyler bir belgeyi sızdırmış diye kabullenen yok yani.


    Adamlar diyorki Vakıflar dernekler toplum yararına çalışan kurumlar kuruluşlar oldukları için belediyeler onlara bir bina tahsis edebilir veya uygun kira ile bina yardımı yapabilir diyor buda YASAL SONUÇTA.


    Ayrıca bu gizli sakli bir şey değil ki bu kararları ancak belediye meclislerinde oy çokluğu ile alabilirsin bir vakıfa derneğe bir bina tahsis etmek veya kiraya vermek belediye meclisi kararıyla olur. Bunlar her yerde yayınlanan şeyler. Burada YASADIŞI OLAN bir şey yok. Aynı şekilde atıyorum İzmir belediyeside gidip Atatürkçü düşünce derneğine bir bina kiralayabilir veya destek olabilir YASAL bu. Ama iddia ney FETO gibi devlette yapılanıyorlar onun katını belgesi yok veya kabullene ni yok.


    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...


    Not: 10 bin dolar aldığı iddia edilen kişinin bu konu ile ne alakası var ! Benim bildiği en son o konuda meclis başkanı Süleyman Soylu ile görüşmüştü ve yasal süreç başlamıştı diye biliyorum. Ayrıca o kişi aktif bir vekil değil. Ayrıca Sedat Peker ben 10 bin $ maaş vermedim öbürüde almadım dedikten sonra mahkeme ne yapacak !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ekim 2021; 22:43:43 >




  • Yasal süreç başlamadı!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İBB Sözcüsü Murat Ongun: TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış. Hepsi artık gitti. Besleme vakıflar için değil 16 milyon İstanbullu için çalışıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Yardakaş CHP içindeki taciz ve tecavüz skandallarını yazaınca (ne kadarı doğru bilmiyorum.) yukarıdaki tüm bloklular; 2k23, 0zkanK., Kerimcem, ipekyolu37 vb. hemen doğrudur, destekliyoruz, yakın, asın diye bağırıyorlardı. Ne oldu bir anda 360 derece döndünüz ipin ucu size dokununca. Herkes kimin ne olduğunu biliyor, siz dua edin halk korkuyor ve uyutuluyor. Yoksa yatacak yeri bırakın bir daha gün yüzü göremezdiniz. Bu arada bu sadece sizin için değil bu ülkeye ihanet eden herkes için geçerli. Mesajın bir yerlerinden cümle çekmeyin diye ekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 yıldır fetöye fetö dedik, aynı kişiler şu an tügvayı savundukları gibi o zamanlar da fetöyü savunurdu.


    Tarih tekerrür ediyor

  • TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...

    Forumdaki trollerden bir tanesinin twitter adresini önceki senelerde ifşa etmiştim. Herif acele hesabı sildi ama full bütün twetleri elmde. (Fetö ile ilgili olanlarda dahil!) TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 


    Bunlar çakma milliyetçi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 13 Ekim 2021; 22:53:59 >




  • Eskiden 40 50 kişiydi bu akboylar şimdi 2-3 kişi kalmışlar 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savkar kullanıcısına yanıt

    çoğunun maması kesildi, şimdi iki üç tanesi uzaklaştırıldıkça yan hesapları ile takılıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 13 Ekim 2021; 22:58:25 >
  • Hehe Bilal oğlan bizi kıskanıyorlar ondan saldırıyorlar demiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savkar kullanıcısına yanıt

    Konuda daldan dala atlıyorsun :( Bu yazdığının konu ile ne alakası var !


    En sevmediğim söylem tarzı Murat Ongun'un yaptığı. Tam bir ucuz siyaset Kimmiş bunlar ! Nasıl alınmış . Usulsüz alındıkları nasıl anlaşılmış ? Nasıl işten atılmış. Açıklasınlar hepsini tek tek. Ortaya karman çorman bilgiler yayıyorlar sadece.

  • TÜGVA isterse tüm devlet kurumlarını ele geçirsin, Sn. Cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğan TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi olduğu için savcının birisi çıkıp da TÜGVA hakkında soruşturma açamayacak. İşte size Başkanlık Sistemi. Yazık ettiniz ülkeye...

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    İşten atılanlar dava açsın işte. Yada tügva yönetimi açsın davayı, derinleşsin araştırma uyar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savkar -- 13 Ekim 2021; 23:17:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savkar kullanıcısına yanıt

    siz okboylar olarak dewamke kankaTÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 13 Ekim 2021; 23:22:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Mahkeme delil ile belge ile çalışır delil belge olmadan insanların anlında mı yazıyor tacizci tecavüzcü diye ! Kim mesela kesin belgeli bilgili kanıtlanmış tecavüzcü olduğuda mahkeme ceza vermemiş ? Sosyal medya ağızı ile her gördüğünüz olaya inanmayacaksınız heralde.


    Ayrıca spesifik 1-2 olay üstünden komple yargı yok adalet yok demek resmen cahillik belirtisidir. Güvenilecek tek yer yargıdır. Bu tarz iddialarda ne olursa olsun mahkemeye tarafından kanıtlanmadıkta iddiadan öteye geçemez...


    Ama muhalefet çok seviyor bu tarz iddiaları. Konu terör PKK veya başka bir şey ise söylem hep aynı mahkeme kararı olmadan hiç bir şey diyemeyiz Selahattin Demirtaş sorsan suçsuz derler HDP kapatılsın mı desen mahkeme kararı olmadan bir şey diyemem derler. Görevden alınan HDP'li belediye başkanlarına peşinen masum onlar derler ama konu AKP tarafında ise ne gerek var belgeye bilgiye zaten mahkemelerde taraflı kesin yapmışlardır deyip konuyu kapatıyorlar ne güzel dünya ya...

    https://m.ensonhaber.com/3-sayfa/diyarbakirda-cocuga-taciz-davasinda-temas-yok-diye-serbest-birakildi al senin anlayacağın dilden kaynak bugünkü haber

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • savkar kullanıcısına yanıt

    Açsın banane de konu o değil ! Ben şuan İBB'den işten atılan kişileri anlatmıyorum ki .


    Sen üstte TÜGVA kendi itiraf ediyor diyon bende onun yalan olduğunu söyledim oradan kıvırıp konuyu başka yere getirdin başka şeyler anlatıyorsun... Söylenmemiş şeyleri söylenmiş olmamış olayları olmuş gibi lanse etmeye çalışıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ekim 2021; 23:34:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.