Şimdi Ara

TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
1
Favori
16.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Referans yeterlilik tecrübe ve kişinin katettiği yollar doğrultusunda bu aşamada ona vakıf olan kişiler nezdinde yapılan bir şeydir.Yani emekle bir şey elde edersin.Bu noktada kişiler seni bildiğinden destekte bulunur.Türkiye'de olan ise konumu pozisyonu haketmeden tanıdık vasıtası ile gaspetme durumu var.Türkiye'de olan şey tamamen torpildir.Referansla alakası yoktur.Bu aynı faiz değil kar payı.Zam değil güncelleme demek gibi birşey olur.

  • Referans ve torpil ayri kavramlardir. bu rezalet agababalari feto yapılanmasının aynısı onun temeline çöküp yeni paralel olmuşlar.
    Aktrol yapılanması da cia feto projesidir.sozde biat eden 15 temmuz artıkları dir. Zaten bu isleri kimden ogrendikleri savunanlarin gecmisinden belli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Ekim 2021; 8:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasal dincilerin kepazeliklerine kimse şaşırmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...yeni çağ gazetesi
    AKP döneminde İBB'nin TÜGVA'ya verdiklerinin tam listesi. Nereler var nereler
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akp-doneminde-ibbnin-tugvaya-verdikleri-tasinmazlarin-tam-listesi-nereler-var-nereler-480461h.htm

    " İBB kaynaklarından edinilen bilgiye göre, dernek ve vakıflara tahsis edilen taşınmazların tam listesi ve güncel durumları şöyle:

    TÜRGEV:

    Mecidiyeköy, Dereboyu Caddesi’ndeki yurt binası için İBB 23 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı. Bina İBB’ye teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Avcılar, Gümüşpala Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 23 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı. 24 Aralık 2019 günü Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Şişli, Darülaceze Caddesi’ndeki yurt binası için İBB 23 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı.10 Temmuz 2020’de teslim edildi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Fatih, Balabanağa Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 23 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı. 30 Aralık 2019’da teslim edildi. Hukuki süreç devam ediyor.

    TÜGVA:

    - Sarıyer, Ferahevler Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 17 Ağustos 2020’de teslim edildi.

    - Avcılar, Denizköşkler Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Silivri, Pirimehmetpaşa Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 07 Mayıs 2020’de teslim edildi.

    - Beşiktaş, Muradiye Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 12 Ağustos 2020’de teslim edildi.

    Şişli, Fulya Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 15 Temmuz 2020’de teslim edildi.

    - Beylikdüzü, Barış Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 1 Ağustos 2020’de teslim edildi.

    - Üsküdar, Ahmediye Mahallesi’ndeki temsilcilik binası için 3 Mart 2020’de fesih bildirimi yapıldı, bina boşaltılmadı.

    - Sarıyer, Maslak Mahallesi’ndeki temsilcilik binası 13 Eylül 2019’da teslim edildi.

    ENSAR VAKFI:

    - Ataşehir, İnönü Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Çatalca, Kaleiçi Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Avcılar, Üniversite Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı. Boşaltılan bina İBB yurt binası olarak yeniden kiralandı. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Ataşehir, İnönü Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina 30 Kasım 2019’da teslim edildi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Kartal, Cevizli Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina 8 Kasım 2019’da teslim edildi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Maltepe, Çınar Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı.

    AZİZ MAHMUT HÜDAYİ VAKFI:

    - Üsküdar Bulgurlu Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Üsküdar, Kısıklı Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    - Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

    DARU’L FÜNUN İLAHİYAT VAKFI:

    - Fatih, Kalkandere Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 22 Ağustos 2019’da fesih bildirimi yaptı. Bina boşaltıldı, Sağlık Hıfsıhsıhha Müdürlüğü’nün talebi üzerine yeniden kiralandı.

    İSTANBUL ENDERUN EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI:

    - Kaba Halil Medresesi’nde Vakıflar’dan kiralanan tanıtım ofisi, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

    İLİM YAYMA VAKFI:

    - Eyüp, Silahtarağa Mahallesi’ndeki yurt binası için İBB 3 Mart 2020’de fesih bildirimi yaptı, bina teslim edilmedi.

    ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ:

    - Fatih, Sultanahmet Mahallesi’ndeki merkez binası için İBB 3 Mart 2020’de fesih bildirimi yaptı. Bina teslim alındı, İETT hizmetlerinde kullanılmak üzere İETT Genel Müdürlüğü’ne tahsisi için İBB Meclisi’ne yazı yazıldı. "

  • Özel sektörde bile tanıdık olmadan insanlar iş bulamıyor Allah aşkına, yorum yapanlar neyin kafasında çok merak ediyorum. Abartılacak bir durum yok, sitem edenlere de bir kapı aralasalar tereddüt etmeden girerler, gelip burada tantana edenlerin yarısından fazlası torpilden değil torpilsizlik yüzünden yakınıyorlar.

  • içki haram torpil helal TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 

  • Bu tugva kim milyoner olmak ister yarışmasına da torpil yaptırmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınları secdeye değe değe kul hakkı yemişler...

    Mulakatlarda eledikleri garibanların hesabını kim verecek?

  • Utanmaz TORPİLCİLER. YAZIK YAZIK.


    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...webtekno
    TÜGVA'nın "Kim Milyoner Olmak İster"de Torpil Yapması
    https://www.webtekno.com/kim-milyoner-olmak-ister-icin-torpil-iddiasi-h116154.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de utanmadan gençlerden oy istiyorlar.Ne yüzle oy istiyorlar anlamıyorum.Türk gençliği bunlar döneminde en ağır darbeleri yedi ve yemeye devam ediyor.OKS-YGS-LYS-SBS-ALES-YDS-KPSS gibi sınavların güvenirliğini sağlamadılar milyonlarca gencin hakkını yediler,yetmedi mülakatlarda 90 alan adamları eleyip zar zor barajı geçen 50-55 puan kişileri devlette memur ettiler,milletin çocuğuna imam hatipleri dayattılar kendi çocuklarını en iyi kolejlere/özel okullara gönderdiler,milletin çocuğuna asgari ücretle köle gibi yaşamasını öğütlediler kendi çocuklarına işe gitmedikleri halde maaşlar bağladılar vs...


    Bir de utanmadan gençlerden oy istiyorlar...


    Türkiye'de gençler ''Türk gençliği'' ve ''Ak gençlik'' olarak ikiye ayrılmış vaziyette...Türkseniz size devlette iş yok ama malum yapı ile aileniz temas içindeyse sınav,mülakat vs hepsi formalite...Devlette memuriyetiniz ve makamınız hazır sizi bekliyordur.


    Boşuna ortalıkta böğürmüyorlar ''beka sorunu var'' diye...Alayı iktidarı kaybettiklerinde 20 yıl boyunca milyonlarca gencin hakkını yiyerek elde ettikleri memuriyetlerden ve devlet makamlarından şutlanacaklarını biliyorlar.Bu nedenle tepiniyorlar...

  • Adamlar kimlik bilgilerimize kafalarına göre erişiyormuş. Bunu yapan sınav soru ve cevaplarını da ele geçiriyordur. Varsa böyle bir durum ilerleyen yıllarda onlar da patlar.

    Yazık birde konuda hala yalan iftira gibi postlar atarak şu kurumu aklamaya çalışan var.

    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
  • Konuyla ilgili ahaber'e aciklama yapan yobaz dinci Mehmet Metiner olayi kabullenip savunmaya gecmis bile:


    “Bu milletin değerlerine bağlı, gencecik insanlarının devlet kadrolarında yer alması için referans olmak, biz bu insanı tanıyoruz, ülkesine dinine inancına milletine mukaddesatına bağlıdır demenin ne mahsuru var? Yani TÜGVA’lı gençler bu ülkenin insanı değil midir? Onlar bir yere girmesinler mi? Onlar kaymakam, hakim, savcı, genel müdür olmasınlar mı yani?”


    Burada daha hala "vay kurmaca, yok duzmece" diye bu pisligin uzerini ortmeye calisan arsiz yalancilar cirpinadursunlar... Simdi merkezden talimat gelince selseri kesilip kacarlar zaten her zaman yaptiklari gibi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 16 Ekim 2021; 20:34:19 >
  • TrakyAli-1986 oğlum kronos ve bold medya fetö'nün haber sitesidir. Al sana kanıt! Kimmiş fetöcü? Yönetim sizin gibilere ceza falanda vermemeye başladı.




    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...


    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...




    Tabii sen forumda cemaati öven mesaj attığın için işine gelmiyor. Çakma chp'li troll


    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...


    Gerekirse daha fazlasını ifşa ederim. Forumda diyorum kero,2k23 ve avaneleri bu tip paylaşım yapanlara ses çıkarmıyor.



    Ayrıca dediğim üye mikail13 tabii çakma Atatürkçü olduğun için sadece Erdoğan kısmına odaklandın. TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 


    https://forum.donanimhaber.com/cumhuriyet-ve-ataturk-dusmani-mikail13-adli-uye-sinirsiz-banlansin-kampanyasi--147377920




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 18 Ekim 2021; 14:16:31 >
  • TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...

    Sene 2019 keroya göre ergenekon var. Fetöcüler itiraf ettiği ve bunlar kayıt altında olduğu halde kerö'nün fetönün kumpasını öven mesajı. Ben banlıyken gevrek gevrek yazarsın 4 gün sonra cevabı yapıştırıveririm. TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 


    Senin hayatın yalan!


    Şunu unutma kerocan paylaşmadığım paylaştığımdan her zaman daha fazladır. TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 18 Ekim 2021; 14:26:21 >
  • fuhuş,badeleme,eroin,kokain pardon pudra ne ararsan var.


    O duvarların dili olsa kimbilir neler anlatırdı.Neler yaşanıyordur bu dernek vakıf artık her ne haltsa bu rezil yerlerde.

  • Yahu tamam Akp bunları besliyor da Mansur'un da ne olduğu ortaya çıkmadı mı?


    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...sorgulu_yorumlutwitter
    “AÇIKLAMA İSTİYORUM❗️ Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı: Serkan Yorgancılar Bu kişiyi o makama nasıl oturtursunuz⁉️ @mansuryavas06 @ankarabbld Tügva”
    https://twitter.com/sorgulu_yorumlu/status/1448574312517185541


    Mansur Yavaş muhalif görüşe dayanamayıp Tügva'yı besliyor sonra eleştiri gelince de eleştiren muhalif kesime engel attırıyor. Aynısını instagramda bana da yaptı. Bu adam karşıt görüşe açık değil. Kendi hatalarını da örtme peşinde. Zaten belediye işlerinde beceriksiz olduğu açık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Ekim 2021; 19:2:21 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

    sadece hırsız mı katile tecavüzcüye seri cinayetler izleyene ve mafya denen oluşuma değer veren rezil seviyesiz bir toplum var karşında.

  • Mhp'liler bu olay hakkında ne düşünüyor acaba

    Kendi kadroları max polis oluyor, amirler full diğer partiden puhahahahah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...
    TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs...www.gercekgundem.com
    Dudak uçuklattı: İşte AKP'nin 2020 yılında vakıflara aktardığı toplam bütçe!
    https://www.gercekgundem.com/guncel/307177/dudak-ucuklatti-iste-akpnin-2020-yilinda-vakiflara-aktardigi-toplam-butce
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.