Şimdi Ara

Ttnet Modem Yan Odadan Çekmiyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kampanyali net baglatmistik ttnet tp-link diye bi modem verdiler ucretsiz ayrica modemin dışnda herhangi bir anten falan bulunmuyor.. Biz evde 2 arkds kaliyoruz .. sorun şu evde modemi baglayabilecegmz tek oda arkadasn yatak odasi.. benim odamla onun odasi arasnda 1 oda ve koridor bulunuyor .. net cok cok zayif onda sorun yok ama bende tek diş cekiyo cogu defada baglanti kopuyo .. ne yapmamiz gerek yardmci olur msnz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Usb Wireless alıcı almanız uygun bence Mbps hızı yüksek olanlardan alırsanız çekim gücünün iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü wireless yalıtım duvar kalınlığı plastik boya vs. yalıtkan olan herşeyden fark eder çapraz olması bile . Örneğin 300mbps bağlantı hızlı bir alıcı işinizi görecektir. Model örnek olarak kullandığım : TP-LINK TL-WN822N Wireless N300 . Bu modelden yola çıkılarak bi kaç model araştırıp alına bilir ... Yada kablo ile modemi uzatıp ortanıza bir yere almalısınız :) tavsiyem alıcıdır çünkü mekan değiştirseniz bile işinize yaracaktır.
  • Ayrıca bunu söylememin sebebi zaten aşırı yüksek hızlı bir internet kullanmıyosanız ki 2 kişi bağlanacaksa çekim gücündede bölünme olacak o yüzden bağlantı hızınız sağlam olursa eşit bağlanırsınız kopma olmayacağını düşünüyorum.
  • O modemi çöpe at ve yeni sağlam çift antenli bir modem al rahat et... (iyi forumlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde modemle etkileşebilecek telsiz telefon ya da başka bir elektromanyetik yayın kaynağı vs. var mı? Modem ara birimine girip kablosuz bağlantı ayarları altından frekans kanalları ayarına girip oradan farklı bir frekans değeri deneyebilirsiniz. 13 adet kanal vardır. Buradaki ayar Auto modda olabilir. 1- 6 - ve ya 11 kanallar tavsiye edilir. Sırayla hepsini de deneyebilirsiniz. Mucize yaratmayabilir ama denemesi basit. Arada duvar olması yayını bozuyor olmalı.
  • kablo uzatmayi deneyecgz olmadi modem alacagz yorumlarnz sayesnde .. tskkr edyrm hepinize arkdslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seternallovet

    kablo uzatmayi deneyecgz olmadi modem alacagz yorumlarnz sayesnde .. tskkr edyrm hepinize arkdslar

    TP Link faciadır hocam, Airties kullanın, hatta TTNET bu modemi veriyordu ben üye olurken geçen sene ve fazlasıyla memnunum, 5-6 kişi bağlanmakta modeme ve hız da kesinlikle bir düşme olmuyor.. Acaba TTNET modem değişimi yapıyor mu :Ss

    Ben size linkini atayim, bu modem F/P olarak en muhteşem ürünüdür, sorunsuzdur.. Benim hızım 8mbps maksimum ve aldığım hız 7 mbps..

    http://www.teknosa.com/urunler/125430316/airties-air5341-wireless-modem

    Daha uygun bulabilirsiniz başka mağzalardan bu modeli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.