Şimdi Ara

Ttnet Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce neden Ttnet fiyatları pahalı. aynı altyapıyı kullanan ve daha az müşteri sayısına sahip firmalar ile ttnet arasında artık 50 TL gibi fiyat farkları ortaya çıkıyor.

    Müşteri hizmetleri paketim bittiği için beni aradıklarında en düşük paket bu tutar buna geçebilirsiniz en uygun dediler. anlamadığım konu aynı altyapıda uygun fiyat varken altyapı sahibi nasıl pahalı fiyat veriyor.




  • Boşver kafa yorma.

  • Sokaga cik sor bakalim kac kisi 4 buyuk firma disinda diger internet saglayicilarini biliyor ya da guveniyor? Kac kisi internet baglatmadan once bir arastirayim diyor? Millet koyun, onune ne verirsen onu aliyor. O yuzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom sabitte diğerlerinden daha düşük fiyat koyamaz.


    Diğer konuysa şöyle; diyelim Türk Telekom altyapısından TurkNet kullanıyorsunuz. Kablolarda, kullanılan donanımlarda/onların sistemlerinde, vs. bir sorun çıktığında evet, Türk Telekom ilgilenir. Bunların neredeyse hepsi standart cihazlar zaten. Türk Telekom, Vodafone, Superonline, TurkNet (kendi altyapısında) benzer veya aynı cihazları, kabloları kullanıyorlar. Bu sebepten aynı altyapıdan ziyade aynı kapasite, yurtdışı çıkışları ve QoS önceliğine sahip mi bu önemli. Türk Telekom trafiğini yurtdışına kendisi taşıyor, oradan ihtiyaç duyarsa NTT (en kaliteli tier 1 taşıyıcılardan) ile hedef sunuculara ulaştırıyor. QoS önceliği yüksek ve zaten kapasite sorunu da yok. Mesela Netspeed kullanıp yurtdışına Türk Telekom tarafından çıkabilirsiniz ama QoS önceliği yine söz konusu olur. Daha aklıma gelmeyen noktalar vardır. Kısacası Türk Telekom abonesiyle Türk Telekom altyapısından X sağlayıcıyı kullanan abone arasında fark oluyor. Fark az olur veya çok olur orası şansınıza kalmış.


    Online oyun oynuyorsanız aynı altyapıda ping farkına bu örnek konudan da göz atabilirsiniz.


    Müşteri hizmetlerini hiç katmadım. Ama bir sorun yaşandığında en önemli konu MH'dir. Birinin 4 gün interneti gelmez, diğerinin 1 saate evine ekip yollarlar. Artı o sürede 2GB mobil internet paketi verirler ve 10 kez de düzeldimi, memnun kaldınız mı gibisinden ararlar. İşte o fiyat farkının nedeni bu gibi şeyler ve Türk Telekom'un pazar lideri olması.





  • Yine düzgün ve açıklayıcı bilgi veren olmamış. Türk Telekom rekabet kanunu gereği altyapının sahibi olduğu için diğer rakiplerinden daha ucuz fiyat veremez. Verirse rekabete aykırıdır.
    Bunu şöyle düşünün Turkcell Mobil hatta neden pahalı da türk Telekom en ucuzu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz fiyat veremez. Ne kadar pahalı olursa insanlar o kadar alternatiflere yönelir. Bu da rekabeti arttırir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Farklı issler TT fiyatlarından yüksek olursa herkes TT alır. Bu da iyice tekelleşme olur. Böyle bir şey olmaması için pahalı olması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük İSS firmaları devlet teşviki alıyorlar büyümeleri için fiyatta onunda etkisi var.

  • Adamlar ülkenin en ücra köşesinde bile hizmet vermek zorundalar ve bunu saha ekipleri ve şubeleri ile yapıyorlar aslında bu açıdan bakınca bana normal geliyor.

  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Yine düzgün ve açıklayıcı bilgi veren olmamış yazıp yanlış bilgi vermek. Turkcell örneği vermişsin, eee orada da mı altyapının sahibi Turkcell, hayır. 3 büyük operatörün de kendi altyapısı var. Aynı şekilde sabitte de kendi altyapısı olan ISS'lar var. Rekabet kanunları der geçersin ki, senden önce gereken yanıtı vermişim zaten.

  • Aferin sana o zaman madalyani ne zaman takalım? @Der Meister.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk okullu gibi senden önce yorum yazanlara laf sokmaya çalış, ondan sonra aferin yaz. Ben senin madalyanı çoktan taktım.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.