Şimdi Ara

Ttnet Eve Kadar Fiberde 2 Modem Taktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sanırım yeni birşeymiş evimize kuruluma gelenler 2 adet modem taktılar.Bir tane beyaz üzerinde türk telekom yazan pon ve power ışıkları yanan bir modem.Diğer modem ise normal tp link.Sözleşmem bitiyor sanırım iade etmem gerekicek başka iss ile devam edeceğim.Bu teknoloiyi diğer isslerde sağlıyor mu acaba ?



  • malesef eve kadar fiber altyapısı olan yerlerde bu cihasları işin bitince iade ediyorsun. diğer firmalara geçiş yapsan bile aboneiğini bitirdğğin firmaya iade edeceksin yeni geçiş yaptığın firma sana gene 2 adet cihaz getirecekler.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Geçişte modem iadesi olmuyor. Aynı modem kullanılmaya devam ediyor.
  • Evet, sağlıyor. Millenicom, Netspeed ve destekliyorsa Vodafone kullanabilirsin. Tavsiyem Millenicom ve Vodafone'dur.
  • Hocam yanlisin var iki firmaya degsiklik yaptim hepsindede iade edildi hatta kalsin bunda devam edeyim dedim neredeyse modem faturasi yiyordum. İptal de etsen gecisde yapsan iade ediliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 kez 2 farklı firmaya geçiş yaptım hocam. Bir hattımı Türk Telekom'dan Millenicom'a geçiş yaptım VDSL'di. Modem bende kaldı her şey aynı devam etti. Diğeri de Fiber Millenicom bağlatmıştım Oris Telekom'a geçiş yaptım, modem de bende kaldı aynı modemi kullanmaya devam ettim.
  • Vdslde modem degisikligi yapmaya gerek yok ama gpon fiber cihazlari benden geri istediler kargoladim yarim saat sonra turk telekomda adamlar gelip ayni model marka gpon cihazi ve fiber modem geri gelmisti hatta gelen adama da soylemistim ne gerek var diye ama firmalara zimmet yapiliyor onlar dan daha sonra isteniyor demisti ama sende farkli davranilmis ilginc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenicomdan orise gecis sebebin nedir oris icin hic olumlu seyler yazilmiyor merak ettim acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi ont cihazı
    Diğeri modem

    Türk Telekom alt yapısi üzerinden başka bir sağlayıcıya geçiş yapacaksan cihazları iade etmene gerek yok sanırım. Demek istedigim hiç bir şekilde iptal dilekçesi vermeden hali hazırdaki hattını taşıyarak.

    Şu an millenicom iyi gibi. Netspeed e de bakabilirsin.

    Tabi cihazlar Türk Telekom mülkiyetinde olacak yine. İnterneti tamamen kapatma veya farklı bir alt yapıdan hizmet almak istersen cihazları iade edeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Sırf merak hocam. Konya'da ikamet ediyorum, Millenicom da beni Türk Telekom omurgasına bağlıyor. Oris Telekom ise Superonline omurgası ile taşıyor. Sırf onun için geçiş yaptım. 1,5 ay boyunca çilelerini çektim zar zor iptal edip kurtuldum. Allah kimseye yaşatmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.