Şimdi Ara

TTNET Ekipleri 3 Haftadır Bilerek İnterneti Kesmişler.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç defa bu konuyu açmıştım bugün sonuca ulaştırdım. Yarın son vuruşu yapacağım inşallah.

    Geçen sene mart ayında kablolarımda sıkıntı olduğu için dilekçe vermiştim. 4mbps üstüne çıkmıyordu internet. O halde bile sürekli kopuyordu. Müdürlükten dilekçe felan yazdık gene olmadı.

    En sonunda aşağı yukarı 1 ay önce internet gene baya yavaşladı kopmalar başladı, en sonunda gene arıza kaydı açtım, sorun giderilmeyince ve kablolar değişmeyince bende şikayet kaydı açtırdım. Sorumlulardan şikayetçi oldum internetimin yapılmasını istedim.

    Şikayet kaydından sonra internet tamamen gitti. Altyapı ekiplerini mahallede görünce sorduğumda senin kabloların gidik değişecek bekliyceksin 2 hafta dediler. BEKLEDİK. Baktık oyalıyorlar gene Babam bugün konuşmuş yakalayıp, Adamlar ne dese beğenirsiniz? Siz bir takım yerleri aramışsınız şikayetler yazmışsınız o yüzden sizin internet biraz zor gelir - demiş arkadaş. Muhtarla görüştüm akabinde aynısını oda söyledi. Şikayet ettiğim için adamlar şahsileştirmiş ve yapmayacaklarını söylemişler.

    Altını çiziyorum 1 senedir arızayı gidermelerini bekliyorum, ayrıca mahallede herkes şikayetçiymiş bu kişiden.

    Babam ve muhtarla yaptığım konuşmanın ardından bende ampul patladı tabi. Hemen bir merdiven bulup telekom direğine çıktım (bizim burada ankastre kutuları telekom direklerinin tepesinde).. Direk yoldan uzakta kaldığından bu ekip çıkmak istemiyor normalde elektrikçi çağırınca da merdiven ayarlamam gerekiyor felan. Daha önce 2 defa elektrikçi ile çıktığım için biliyorum hangi kablo benimki önce bi ben bakayım dedim. Kutuyu açtığımda ağzım açık kaldı. Benim internet kablomu kopartmışlar ve uçları açıkta duruyor. Resmini aşağı yüklüyorum.. Hemen kabloyu elimde bağladım ve eve koştum baktım ki internet geldi. Hemde 24 mbps lik pakette 3 ms ile 22 mpbs hız alıyordum. Müşteri hizmetlerini aradım sinyal değerleri çok iyi dediler...

    Şimdi bu yapılan karşısında hiç muhattap olmadan yarın ilk işim sabahtan genel müdürlüğe gidip fotoğrafları gösterip durumu anlatıp şikayetçi olmak ve geriye dönük inceleme başlatıp tazminat talep etmek olucak. ayrıca bu kişinin bölgeden alınmasını görev yerinin değiştirilmesini de istiycem...

    Böyle şirketler çalışanlarını devamlı yıllarca aynı bölgede tutunca ne yazık ki bu şekilde o bölgeyi sahiplenip oranın kralı olduklarını düşünüyorlar... Gerçekten çok yazık..

    Birde bilen biri var mı acaba şu ankastre kutularına kendimiz bağlantı yapabiliyor muyuz yoksa illa elektrikçi mi bakması gerekiyor yetkili olarak ?


    Resimde üstte kırmızı mavi olan evimden gelen kablo sol aşağıdaki mavi beyaz kablo santralden gelen kablo. söküp bu şekilde bırakmışlar.

    Kutuyu açtığımda bu şekilde bıraktıklarını gördüm hemen fotoğrafladım.

    Ayrıca bu kişinin işini nasıl severek yaptığı kutunun düzeninden temizliğinden baya belli oluyor.

    TTNET Ekipleri 3 Haftadır Bilerek İnterneti Kesmişler.!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ikaos -- 25 Mayıs 2021; 23:25:52 >







  • İnterneti ilk bağlattın diyelim. Telekom yetkilisi dışarıdan gelen kabloların ucuna bir kimlik kartı bırakıp abone isim soyisim yazıp öyle bırakır. Elektrikçi ise o kabloyu senin evinden gelen kabloyu tespit edip, birbirine bağlar. Bu iş bu kadar. Ama sen şikayet ederken onlara bahane bırakmamak adına Elektrikçi ile direğe çıkıp resmini çektik ve bağlantıyı gerçekleştirdik, internet geldi dersin. Firma ne ki çalışanları ne olacak zaten :) Şikayet kaydı oluştururken bile kendi sistemleri bekletiyor. "Sistemin yanıt vermesini bekliyorum" TTNET Ekipleri 3 Haftadır Bilerek İnterneti Kesmişler.!!! 

  • Bugün genel müdürlüğe gittim. Olayı anlattım ağızları açık kaldı. Direkt müdüre intikal etti olay. Herkeste bi koşuşturma başladı. Bölgedeki saha personelinin şefi aradı sağolsun durumu şuan hallettik gibi. Biraz üstüne düşüp doğru yerlere gitmek lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 seneniz çile ile geçmiş.. problem düzeldi diye vazgeçmeyin.. Sadece genel müdürlüğe gidip geleceksiniz.. Sakın üşenmeyin.. Geçmiş olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.