Şimdi Ara

TTNET Dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar..
    Son 5 yıldır uydunet kullanıcısıyım. Yalnız 1 hafta önce TTNET'ten borç kağıdı geldi. 06.12.2010 tarihinde kapattırdığım aboneliğimden 2011/01 ay'a ait fatura borcu çıkarmışlar.
    Aboneliği kapattırdıktan sonra fatura yollamaya devam ettiği için ben o zaman 20.01.2011 tarihinde "Borcu yoktur." kağıdı almıştım. Borç kağıdı eve gelince onu buldum. İyi ki atmamışım.
    TTNET müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim ve şikayet kaydı oluşturdular. Kaydı oluşturduktan 5 dakika sonra bi bayan aradı. Açıkçası o birimde niye çalıştığıda belli hiç konuşmama müsade etmemeye çalışıyor.
    Elimde böyle bir belge varsa onlara fakslamamı aksi takdirde borcu ödemem gerektiği tarzda arka arkaya cümleler kurdu temsilci. Bende açıkçası biraz sinirlendim ve faksla filan uğraşamam isterseniz icraya verin dedim.
    Borcu ödemeyi düşünmüyorum. İcraya verirlerse avukatım aracılığıyla bende karşı dava açıcam tam prosedürü bilmiyorum.
    Buraya yazmamda ki amaç aboneliğini iptal ettiren arkadaşlar kesinlikle "Borcu yoktur." belgesi alsınlar. Şirket kumpası öyle güzel kurmuş ki 5 yıl sonra yolluyor borcu birde lütfetmişler %100 faiz indirimiyle ödeyin diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 26 Mart 2015; 13:33:46 >



  • Sizin yerinizde olsam dava ile falan uğraşmam. Elimdeki belgeyi gönderirim. İcralık olursanız nihayetinde haklı çıksanız bile (ki çıkacaksınız) dava sürecinde finansal siciliniz olumsuz etkilenecek. Uğraşmayın, gönderin belgeyi, hatalarını düzeltsinler.

    Kumpas olduğunu da düşünmüyorum. Sistemsel bir zaafiyetten kaynaklanıyordur. Abonelik bitirildiği anda son faturayı ödetip o belgeyi veriyorlar fakat son fatura kesim tarihinden aboneliği iptal ettiğiniz tarihe kadar geçen süreyi hesaplamıyorlar sanki. Dolayısıyla sistem son bir fatura daha üretiyor. Sizde belge de olduğu için normal olarak kontrol etme gereği duymuyorsunuz. O yüzden sadece Ttnet değil, herhangi bir şirketteki aboneliği sonlandırdıktan sonra birkaç ay boyunca abone numarası ile fatura sorgulatmakta fayda var.
  • aboneliğinizi iptal ettirdikten sonra son bir fatura daha gelir kalan borçlarınızın hesaplandığı bunu ödememişiniz, zaten söylemişiniz "06.12.2010 tarihinde kapattırdığım aboneliğimden 2011/01 ay'a ait fatura borcu çıkarmışlar. "

    aboneliğinizi iptal ettirdikten bir ay sonra çıkan fatura bu, ödemeniz gereken faturaydı, elinizdeki o belge bu durumu çözermi bilemeyeceğim çünkü son faturayı ödememişiniz.
    abonelik iptalinde genelde bu faturayı sormazsanız söylemiyorlar, ben her abonelik iptali yapacağım zaman soruyorum bundan başka fatura gelecek mi diye, anca o zaman söylüyorlar son bir fatura daha gelecek şu kadar diye.

    umarım elinizdeki belge sorunu çözer
  • Yollama taraftarıydım aslında ama müşteri temsilcisi ben suçluymuşum gibi davranınca uğraşmaya karar verdim. Yakın arkadaşım avukat maddi bi olumsuzluk yaşamam hem oda para kazanmış olur.

    @Blue Sun
    Aboneliği iptal ettirdikten sonra 1 fatura daha geldiğini biliyorum. Farketmemişsin sanırım "Borcu yoktur" belgesinin tarihi 20.01.2011. Son faturayıda ödedikten sonra aldım belgeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 26 Mart 2015; 14:23:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightmarE_6

    Yollama taraftarıydım aslında ama müşteri temsilcisi ben suçluymuşum gibi davranınca uğraşmaya karar verdim. Yakın arkadaşım avukat maddi bi olumsuzluk yaşamam hem oda para kazanmış olur.

    @Blue Sun
    Aboneliği iptal ettirdikten sonra 1 fatura daha geldiğini biliyorum. Farketmemişsin sanırım "Borcu yoktur" belgesinin tarihi 20.01.2011. Son faturayıda ödedikten sonra aldım belgeyi.

    evet onu yeni gördüm, umarım sorunsuz halledersiniz
  • aynısı başıma turkcellde gelmişti 2 sene önce fazladan fatura ödettiler.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

    Umarım sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.