Şimdi Ara

TTNET-ANKARA ADSL - HIZLAR VE PING SÜRÜNME MODUNDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar,


    Adamlar sonunda içine .... başardılar. Yarın sabah ve akşam test alacağım. Böyle olursa cumartesi hemen superonline gelsin, kursun. Bayii ile irtibata geçeceğim.

    Sizlere Allah sabır versin.



  • Evet arkadaşlar,


    Telekomum FİBERLEEEEE... modundaki meşhur internet hızına bir göz atalım,

    TTNET-ANKARA ADSL - HIZLAR VE PING SÜRÜNME MODUNDA...


    o kadar hızlı ki şuan normal günde full paket hızı aldığı sitelerden daha bir hızlı indirir olmuş olsa gerek ki PING Türk Telekom sunucusu üzerinde Speedtest'te 28 altına inmiyor (normalde 10 olması gerekiyor...), ona rağmen 250 ms gibi çok hızlı bir internetim var. Teşekkür ediyorum kendilerine... Ayrıca o kadar stabil bir bağlantım olmuş ki adeta sayfa açılışları ve yurt dışı uçuyor...

    Dün bir haltlar etmişler binadaki kutudan... Sanırım birilerini yine sokup çıkardılar (muhtelemen binadan şikayet oldu, birinin sorunlu portuyla benimkini değişiverdiler el altından santralden...), bugün de aktif oldu ki benim net sapıttı. Neyse... Yarın da duruma göre bakıp, TTNET ile duruma göre yollarımı ayırmaya karar verdim (Zaten Superonline bu hafta başı geldiğinden beri bahane arıyordum, iyi de oldu...).

    Darısı sizlere inşallah... TTNET ile internet eziyeti çekeceğime, Superonline ile WAN şifresiz modem eziyeti çekip kabloyla bağlanmayı yeğerim. Olmadı modeme şuan ki modemi AP yapar kullanırım, en azından sorunsuz kullanırım.

    İyi akşamlar herkese, Telekom(!)'suz günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 28 Eylül 2017; 0:2:12 >




  • Bağlantı PING değerleri ve hız yaklaşık 20 dk kadar önce 23.40'da düzeldi.


    Belli ki santral kaynaklı portlarda aşırı yük var. Birileri santralde bol bol ENSE yapıyor.

    Bugün ki es kaza şirketten uzak masaüstü isteseler yanmıştık resmen... Hız 9 KB/S'yi bile gördü. Hemde 8 megabitlik pakette full download hızı alan sunucudan... Yarın akşam gözlemleyeceğim. Hadi bakalım, eğer tık desin duranı ....! Bütün çevredeki binalara da destek atıp fiber aldırıyorum, hepsini TTNET'ten kurtaracağım inş.

    O muhite çektiğiniz altyapı da öyle yatsın (Superonline Fiber geldi, yıllardır yalvarıp değiştirtemediğimiz dolaplar değişiyor, kablolar değişiyor... Değnek değdi!), zarar olarak dönsün size! Bize yıllardır verdiğimiz paralar zarar olarak döndü, hizmet alamadık, sorun ve arıza çözdüremedik. Arıza kaydı bırakırsın, kontrol ettik derler, aşağıdaki kutuya bakarsın ki bıraktığın gibi... Ne gelen var ne giden... YALANIN DANİSKASINI SÖYLE FİRMA ÇALIŞANLARI, ÇAY OCAĞINDA YA DA TELEKOM BÖLGE ŞEFLİĞİ BİNASINDA ARIZA BAKIMINA ÇIKMASI GEREKİRKEN ÇAY İÇİP AKŞAMI EDER...

    TTNET = İNTERNET Mİ? O DA NE Kİ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.